sinu unistuste keha
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » sinu unistuste keha
- This topic has 67 replies, 44 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
november 20, 2009 at 7:45 e.l. #235914
masterofceremony
MemberNjah, kui mõelda reaalselt, siis püüdleks sellise mehe poole ja võibolla 10-15 aastat tohutut tööd ja pühendumist ning isegi õnnestuks lähedale jõuda:

Kui aga vaadata väljapoole Eesti piire, siis kindlasti “oma Euroopa poiss” Markus. Youtubest nii mõnigikord enne trenni väike motivatsioonilax ammutatud.
november 20, 2009 at 12:06 p.l. #235934renku
MemberEi oska siit küll midagi ära võtta ega juurde panna
november 20, 2009 at 1:26 p.l. #235944FG
MemberViskaksin selle suure p……… aint minema, muidu täitsa kobe.Siis jääks küll paljas pilbas järele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga see on muidugi juba maitse asi
.Kusjuures, mulle tundub, et tal sel pildil põlved pole “lukus” ja tagumik parasjagu tuuti aetud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Fake J Lo
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .november 20, 2009 at 1:41 p.l. #235947Aile
MemberHmm, paneb kahtlemaKas sa oled tõsiasjaga arvestanud, et kõik korvpallurid pole pikad ?
Mul sõber tegeleb korvpalliga juba ´3 aastat aga ta pole üldse pikk, kuid mängib sellegi poolest päris heal tasemel .
Ja sa tahad öelda et korvpalluritel pole üldse võimalust head liha kasvtada ? Eksid .

Kirbu nali v6ttis m6ne mehe kohe nii t6siseks… See lugu vajas tausta tundmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M6ni yksik on teist maininud, et oma keha on ikka yle k6ige. V2ljastpool ennast ei ole m6tet otsida. Otsige iseennast ja oma v6imalusi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahest l2hevad peitlit88d v2he puusse siis aeg maha ja tiksutage ikka edasi. Kyll ta tuleb!
november 20, 2009 at 1:47 p.l. #235948Biitseps
Memberselline oleks täitsa hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole paha jah
)november 20, 2009 at 2:29 p.l. #235954Panda
MemberMinu meelest on Jennifer Lopezil ilus keha:
http://11.media.tumblr.com/H8KFEt9O6m2zp39…ebBWNo1_400.jpg
Samuti on väga hea eeskuju treener Kerli Gricevicius:
http://www.spartasport.ee/userfiles/Kellivoistleb.jpg
november 20, 2009 at 3:00 p.l. #235958marjasha
MemberJL tagumik olevat tehtud (rasva aetakse t2is…)… vaevalt, et seegi naturalne on. Oleks ta tumedanahaline, siis vast isegi usuks, et naturaalne.…nii, et rahakott selga, kui tahtmist on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina piinan ennast pidevalt kükkide, väljaastete, jõutõmmete… nimekiri on päris pikk, et sellist tagumikku saada, aga krt, ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui ma oleks ka üle mõistuse rikas, siis oma istumise alla ma ei laseks ka relvaähvardusel midagi süstida… tuleb ilmselt pisikese tagumikuga leppida siis
november 20, 2009 at 3:27 p.l. #235962Aile
MemberJa mina piinan ennast pidevalt kükkide, väljaastete, jõutõmmete… nimekiri on päris pikk, et sellist tagumikku saada, aga krt, ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui ma oleks ka üle mõistuse rikas, siis oma istumise alla ma ei laseks ka relvaähvardusel midagi süstida… tuleb ilmselt pisikese tagumikuga leppida siis 
Kleebin sulle siia 2kki m6tled ymber
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2009 at 4:02 p.l. #235967TerrenCe
MemberAnnika Pärtel
Membernovember 20, 2009 at 4:25 p.l. #235969argoll
MemberJa mina piinan ennast pidevalt kükkide, väljaastete, jõutõmmete… nimekiri on päris pikk, et sellist tagumikku saada, aga krt, ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui ma oleks ka üle mõistuse rikas, siis oma istumise alla ma ei laseks ka relvaähvardusel midagi süstida… tuleb ilmselt pisikese tagumikuga leppida siis 
Mehe seisukohast on naise taguots igas suuruses atraktiivne – peaasi, et ta trimmis oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pildil olevat taguotsa on kohe kindlasti keegi tark arst tuuninud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
november 20, 2009 at 4:31 p.l. #235973Annika Pärtel
MemberMehe seisukohast on naise taguots igas suuruses atraktiivne – peaasi, et ta trimmis oleks
Pildil olevat taguotsa on kohe kindlasti keegi tark arst tuuninud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
Minuarust ka, või nohh, ekstreemselt väike on ka nadi…selline kus kannid kahte lehte laiali lausa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2009 at 5:49 p.l. #235981Hannela
MemberJaaaa, nõustun Aktivistiga, Cecilia on väga ilus!
november 20, 2009 at 10:08 p.l. #236007marjasha
MemberEi tea, kas ikka tasub, pärast istun veel kogemata naela otsa ja kogu täidis voolab väja, kalli kraami raiskamine ikkagi:D Söön parem oma valku edasi ja teen väljaasteid nõrkemiseni ja loodan, et ehk hakkab päike ka ükskord mulle eredamalt paistma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minuarust ka, või nohh, ekstreemselt väike on ka nadi…selline kus kannid kahte lehte laiali lausa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii hull asi õnneks pole, tänu trennile ei ripu ka just, aga enda hing ihaldab ikka ju midagi võimsamat
november 21, 2009 at 6:24 e.l. #236018Aile
MemberEi tea, kas ikka tasub, pärast istun veel kogemata naela otsa ja kogu täidis voolab väja, kalli kraami raiskamine ikkagi:D Söön parem oma valku edasi ja teen väljaasteid nõrkemiseni ja loodan, et ehk hakkab päike ka ükskord mulle eredamalt paistma
Nii hull asi õnneks pole, tänu trennile ei ripu ka just, aga enda hing ihaldab ikka ju midagi võimsamat

Silikooni r2ndamisest on juttu olnud kyll…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui hing ihkab v6imsamat… Siis s88, kullake, rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kadus kohe v6imsama isu 2ra, jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.