SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK
- This topic has 524 replies, 153 voices, and was last updated 10 years, 2 months tagasi by
Cartex.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2010 at 2:28 p.l. #271847
JamesC
MemberKrt, noored ärge sellest eeskuju võtke, et ka tipsutate ja lällata, vaid Paavo sai omad vitsad kätte ja muutis end täielikult, iseloomu on vaja….. iseloomu!
juuli 26, 2010 at 3:36 p.l. #271851henri91
Memberei kujuta end 40 aasta pärast ettegi !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2010 at 6:45 p.l. #271869gmaster
MemberVäga hea osa ja väga hea saade, tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2010 at 8:40 p.l. #271884kunnar
MemberVot see oli küll hea saade. Mehel on vanast ajast nii hea põhi all, et aastaga selline vorm tagasi.
juuli 27, 2010 at 12:10 p.l. #27191647
MemberEi ole ka kiitustega kitsi, suurepärane saade!
Eriti meeldiv on, et vanadelt tegijatelt on “tolm maha puhutud” ja ka nende tegemisi kajastatakse. Ain Paavo geneetika on muljetavaldav. 17 aastat mees jõusaalis ei käi, siis jälle aasta aega trenni ja lihas on selline, mida paljud regulaarselt 10-15 aastat jõusaalis käinud mehed kunagi ei saavuta.
A. Paavo on suurepäraseks elavaks näiteks Janari artiklile, kus räägiti baasharjutuste olulisusest korraliku põhja ladumisel kulturismitreeningule.
Ainile palju edu. Aastake trenni veel ja Mastersis lavale!
juuli 27, 2010 at 12:46 p.l. #271920Ott Kiivikas
MemberAin ei ole lavamõtteid maha matnud eks selge on see, et noorematele meestele (kes hetkel nii klassikas kui kulturismis Euroopas ilma teevad) ta varbale ei astu, kuid omaette hea kogemus oleks selle mehega endalgi koos laval seista.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid veteranide võistlustel eriti kui kukub 60 ära oleks täitsa reaalne kõrvuti seista kasvõi MM -l. Seal ees on paar “hullu” vanameest kuid Ain näeb nendega võrreldes ikka värskem välja.
juuli 27, 2010 at 5:58 p.l. #271937Kristjan-Johannes Konsap
MemberViimane osa oli tõesti hea. Tekkis kohe mõte, et käerauad võiksid ju kinni raksatada ka näiteks Indrek Otsuse randme ümber?
Usun, et temalgi oleks nii mõnigi huvitav lugu pajatada. Samamoodi võivad sellised elavad legendid trennikaadrite vahele ka oma treeningajaloost ja toitumisest rääkida.
juuli 28, 2010 at 5:40 e.l. #271965younger
MemberJa ma olen olnud tema naaber Kivila tänaval ja nii kurb, kui see ka ei oleks, ma ei tundnud teda ära. Ma tean neid suuuri sääri ja käis tõesti pidevalt jalgrattaga sõitmas, kuid ei osanud teda kuidagi Ainiks pidada. Häbi kohe.
juuli 28, 2010 at 5:54 e.l. #271968Ott Kiivikas
MemberJa ma olen olnud tema naaber Kivila tänaval ja nii kurb, kui see ka ei oleks, ma ei tundnud teda ära. Ma tean neid suuuri sääri ja käis tõesti pidevalt jalgrattaga sõitmas, kuid ei osanud teda kuidagi Ainiks pidada. Häbi kohe.Ma arvan, et Ain annab oma südames sulle andeks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tihti ta ongi nii, et oleme hästi kursis maailmas toimuvaga, aga seda mis koduõues toimub ei pruugi igapäevaselt isegi märgata.
juuli 28, 2010 at 5:56 e.l. #271969Ott Kiivikas
MemberViimane osa oli tõesti hea. Tekkis kohe mõte, et käerauad võiksid ju kinni raksatada ka näiteks Indrek Otsuse randme ümber?Usun, et temalgi oleks nii mõnigi huvitav lugu pajatada. Samamoodi võivad sellised elavad legendid trennikaadrite vahele ka oma treeningajaloost ja toitumisest rääkida.
Idee ei ole paha, kuna taat sattus alles õnnetusse ja taastub tõenäoliselt pikalt saadud traumast, siis ei ole kindel kunas ta jõusaali sammud seab ja sellist tõsist trenni tegema saab hakata, küll aga panen selle kõrvataha.
juuli 28, 2010 at 6:39 e.l. #271970kixs
MemberKuidas Fitness TV lehelt saaks otselinke videotele?
juuli 28, 2010 at 6:57 e.l. #271971Rebane
KeymasterKuidas Fitness TV lehelt saaks otselinke videotele?Hetkel küll võimalus puudub – küll aga töötavad helged pead selle nimel, et see peagi ka võimalikuks saaks.
juuli 28, 2010 at 7:03 e.l. #271972gmaster
MemberAga äkki nende vanemate kulturistega ei peagi alati sellist osa tegema, kus nad trennis on?
Kasvõi nagu Laignaga, ja Paavogi ju väga palju videos trennile rõhku ei pööranud. Mis te arvate?
Mina isiklikult heameelega kuulaks ka niisama tarka juttu.
Samas, siis poleks vist enam saate nimi “Sinu küljes trennis.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2010 at 7:20 e.l. #271973Alar
MemberJätkates gmaster-i mõtet, siis ehk võiks korraldada mõne seminari või loengute sarja, kus saaks kuulata tarku mehi (Laigna, Paavo, Otsus jne)? Usun, et huvilisi oleks.
Aga et teemast väga kõrvale ei kalduks, siis saade on hea ning jõudu edaspidisteks saadeteks!
juuli 28, 2010 at 10:57 e.l. #271987Sarge
MemberVäga hea saade.
Aga tahaks naiste trenni ka näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.