SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK
- This topic has 524 replies, 153 voices, and was last updated 10 years, 2 months tagasi by
Cartex.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2012 at 9:51 p.l. #189342
vend vähk
ModeratorLeho jäi kuidagi napisõnaliseks. Vastuseid pidid välja kiskuma. Eks see periood ole tal ka pingeline. Tuleb tõsiselt trenni teha ja keskenduda.
Muidu väga meeliv osa, sai nii mõndagi kõrva taha pandud. Egas midagi, jääme järgmist osa ootama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poiss on lihtsalt rohkem tegudemees!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 29, 2012 at 7:50 e.l. #189247Undionu
MemberOti küsimused olid kohati liiga kulturismist/jõutõstmisest lähtuvad, raske mehel midagi vastata. Olümpiatõstmise treeningloogika on ikka hoopis midagi muud – kasvõi see kükinädala küsimus… sellist asja lihtsalt pole olemas, kükk on abiharjutus, mida tehakse täpselt nii palju, kui vaja rebimise/tõukamise juurde.
Pakuks välja sellise idee, et enne saate salvestamist reklaamite järgmise külalise välja ja siis foorumlased saavad küsimusi ja jututeemasid pakkuda, nii saatejuhil lihtsam ja vaatajatel pärast huvitavam. Näiteks Lehoga oleks võinud rääkida haardest, pöidlaluku kasutamine ja selle eelised. Kuulijänn käis jutust läbi, aga selle numbreid oleks võinud küsida. Kas ta teeb mingeid eraldi harjutusi painduvuse parandamiseks (õlad, puusad).
märts 1, 2012 at 7:50 e.l. #186828Ott Kiivikas
MemberOti küsimused olid kohati liiga kulturismist/jõutõstmisest lähtuvad, raske mehel midagi vastata. Olümpiatõstmise treeningloogika on ikka hoopis midagi muud – kasvõi see kükinädala küsimus… sellist asja lihtsalt pole olemas, kükk on abiharjutus, mida tehakse täpselt nii palju, kui vaja rebimise/tõukamise juurde.
Pakuks välja sellise idee, et enne saate salvestamist reklaamite järgmise külalise välja ja siis foorumlased saavad küsimusi ja jututeemasid pakkuda, nii saatejuhil lihtsam ja vaatajatel pärast huvitavam. Näiteks Lehoga oleks võinud rääkida haardest, pöidlaluku kasutamine ja selle eelised. Kuulijänn käis jutust läbi, aga selle numbreid oleks võinud küsida. Kas ta teeb mingeid eraldi harjutusi painduvuse parandamiseks (õlad, puusad).
Pöidlalukust ma tegelikult rääkisin ja küsisin – kuid seda sisse ei lõigatud ega kõike ei jõua ka sisse panna. Selge, et lihtsam on saadet teha inimesega, kes ise räägib, mitte et mina peaksin kogu aeg välja mõtlema, mida küsida – selliseid näiteid on meil saadetes olemas, kus ma ei peagi suurt küsima, mees ise räägib, kuid Leho oli selles osas kindlasti mitte nii jutukas.
märts 1, 2012 at 9:16 e.l. #186705Micmoc
MemberTänu nendele uutele mikrofonidele oli saadet kohe palju mõnusam vaadata. Kiitus!
märts 8, 2012 at 10:08 p.l. #177318Acee
MemberAusaltöeldes ise vaatasin kõik osad läbi kuna päris huvitav tundus, kunas uut osa oodata ka on?
märts 9, 2012 at 7:30 e.l. #177180Ott Kiivikas
MemberAusaltöeldes ise vaatasin kõik osad läbi kuna päris huvitav tundus, kunas uut osa oodata ka on?
Õige pea, pisut kannatust. Head asja ei saa üle doseerida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2012 at 5:09 p.l. #310250lkv
MemberOsa 23 – Argo Erit
Ilusat vaatamist!
märts 19, 2012 at 6:09 p.l. #310942Patella
MemberVäga viis!
Hea pilt, muusika, kaameratöö ja heli.
Vanade mikrofonide puhul häiris just heli, kohati oli tugev ja siis jälle nõrk.
märts 19, 2012 at 6:44 p.l. #311621Aimar Kuusnõmm
MemberJust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2012 at 8:06 p.l. #312315Tuul
Member16:23 on kummitus
aprill 3, 2012 at 9:54 e.l. #78662Rebane
KeymasterSaadaval on väike valik vanemaid videosid – tegelen ka hetkel sellega, et videovalik laieneks ka veelgi vanematele videodele.
aprill 3, 2012 at 11:07 e.l. #88647-TANK-
MemberSaadaval on väike valik vanemaid videosid – tegelen ka hetkel sellega, et videovalik laieneks ka veelgi vanematele videodele.
Ma ei leia enam videot trennist Jari Mentulaga. Kas see on kuhugi kaduma läinud?
aprill 3, 2012 at 11:43 e.l. #88653Rebane
KeymasterMa ei leia enam videot trennist Jari Mentulaga. Kas see on kuhugi kaduma läinud?
Kas sa lugesid TERVE mu PIKA postituse läbi või ei jaksanud esimesest reast kaugemale vaadata?
Ma võin igaks juhuks proovida veel lihtsamate sõnadega kirjutada. Et kui on vaja, anna teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2012 at 6:41 p.l. #168142-TANK-
MemberKas sa lugesid TERVE mu PIKA postituse läbi või ei jaksanud esimesest reast kaugemale vaadata?
Ma võin igaks juhuks proovida veel lihtsamate sõnadega kirjutada. Et kui on vaja, anna teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mind huvitab – just vahepealne.
1. Trenn Cool D-ga – 2011 aprill – olemas
2. Poissmeeste pidu – 2011 september- olemas
3. Trenn Katiga – 2011 september olemas
4. Trenn Jari Mentulaga – 2011 oktoober – puudub
5. Allar Raja, Tanel Padar, Leho Pent, Argo Erit juba 2012 – ja olemas
Mida ma pean nüüd su kõrgelennulisest lausest välja lugema/aru saama?
1. Saadaval on väike valik vanemaid videosid
– et olemas on ainult vähesed vanemad videod?
No mina nägin ka päris uusi. Lausa sellest aastast ja vanim oli 2006 aastast. Seega 2006-2012
2. Et tegeled ka hetkel sellega, et videovalik laieneks ka veelgi vanematele videodele.
– Paistb, et on oodata veel vanemaid videoid? Aga mitte uuemaid?
aprill 3, 2012 at 7:11 p.l. #173730lkv
MemberOh jumal küll.. Kõik videod, mis meil olemas on, paneme me ilusasti ülesse. Vajab lihtsalt pisut kannatust. Praegu on saadaval siis SKT UUEMAD videod, saate nii VANEMAD kui ka VAHEPEALSED videod, pole probleemi. Varia on veel sorteerimata ajalisse järjekorda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Bulli videod ei olnud Sinu Küljes Trennis raames, vaid kuulub variasse, mille sorteerimisega läheb pisut aega..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.