Skip to main content

sinised silmaalused

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » sinised silmaalused

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    tsanm
    Member

mul siuke probleem, et päris mitu aastat juba on silmaalused sinised olnud. Ei mõjuta see, kui kaua magan, lihtsalt pidevalt samamoodi. Tahaks teada millepärast see nii on, et äkki on mingi haigusega seotud ning kuidas sellest lahti saada.

mortx
    Member

mul siuke probleem, et päris mitu aastat juba on silmaalused sinised olnud. Ei mõjuta see, kui kaua magan, lihtsalt pidevalt samamoodi. Tahaks teada millepärast see nii on, et äkki on mingi haigusega seotud ning kuidas sellest lahti saada.

Tere,

mul on sama probleem ning samuti juba mitmeid aastaid. Ei ole küll ekspert, kuid nii palju kui olen selle kohta uurinud, siis põhjuseid võib olla väga palju erinevaid. Eelkõige mainitakse pärilikust. Teine põhjus võib olla stress või silmadele liigsuur pinge.

Samuti võivad põhjuseks olla ka, raua ja/või vitamiinipuudus, vereringe häired jne jne.

Paar kuud tagasi sai täielik tervisekontroll tehtud ning kõik näitajad olid väga head. Paraku on pikad tööpäevad ning arvuti peamiseks töövahendiks, see kooslus räägib enda eest.

Kasutan mingisugust silmakreemi, mis pisut leevendab ja silmi värskendab, kuid kindlasti ei ole see lahenduseks. Kuuldavasti pidi ka toore kartuli või kurgiga silmaaluste hõõrumine aitama.

//Rait

ROtter
    Member

Üks põhjus võib olla ka see, et nahk on õhuke s.t. vähe rasva naha all ja kapillaarid kumavad läbi.

MoloM
    Member

Mul olid silmaalused sinised, kui alakaalus olin, nüüd enam pole sinised peale seda, kui kaal normi sai!

raits90
    Member

Mul on ka silmaalused sinised, kuid see tuleb silma all olevatest veresoontest

RassXenon
    Member

Kaltsiumit soovitatakse süüa.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.