Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg
- This topic has 49 replies, 24 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
BRIKI.
-
AutorPostitused
-
september 18, 2010 at 4:32 p.l. #276576
daemonium
MemberLoodetavasti pole ma ainus, kes on aru saanud, millest selline vaidlus. Loomulikult on see põhjustatud Delfi pealkirjast antud artikli puhul. Muidu kena, ilus ja tugev naine. Ning rääkides kadedusest – tundub selline 10-aastaste jutt.Loomulikult on sul õigus.
september 18, 2010 at 4:40 p.l. #276577Christina Alev
MemberMiks nii ründav??Kogu bodyfitness ja kulturism seisneb kritiseerimises, miks kõik väljaspool lava seda nii kehvasti taluvad? Või mujal kompenseeritakse?
(P.S. see polnud rünnak)
Kullakesed! Andke aga tuld … nii palju kui torust tuleb!
september 19, 2010 at 10:12 e.l. #276697Nony
MemberMina tunnen kah kadedust.No ausalt kohe tunnistan.Kangesti tahaks eelpoolmainitud Swarovski kingadega ringi tatsata …
ja kogu voorumitäis naisi saaks sellega probleemideta ‘akkama …
a vat mina mitte.
Ja kadedus muudkui kasvab …
Kole piinlik on olla viletsam kui naised …,

Kui lohutab, siis ma olen ka kade… Ei ole eriti kontsa-inimene kunagi olnud… Seega ei ütleks, et ma sellega väga hästi hakkama saan. Aga eks harjutamine teeb meistriks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ilmselt näeksin nendes kingades parem välja kui Sina (ära võta isiklikult – ei ole Sind kunagi näinud ja ei arva, et olen Sinust ilusam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga minu kujutlusvõime lihtsalt keeldub ühte meesterahvast Swarowski kivikestega kontsakingades ette kujutamast).Aga kadedus ei ole ju tegelikult üldse mitte paha… Pigem edasiviiv jõud, kui motivatsiooni juurde vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen isegi kade, kui näen Christina pilti või loen tema saavutustest. Seda suurema innuga hakkan järgmine kord trenni tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kui mõni mees nüüd selle artikli tulemusel rohkem pingutama hakkab, siis ega seegi ju paha pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2010 at 12:02 p.l. #276710meelika
MemberMilleks selline äge vaidlus üldse?
september 19, 2010 at 1:52 p.l. #276718