Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
august 19, 2014 at 3:11 p.l. #369688
Angelo
MemberEdu paranemisel, varsti treenid/sööd normilt jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 19, 2014 at 4:15 p.l. #369689Looduses6ber
Member1.5 nädalaga jääb küll selline mulje, et mis kütuse pealt sa selle massi siis kasvatasid…et kiirelt tulnud, kiirelt läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pooleteise nädalaga 3 kilo lihast kaotada tundub igatepidi ulme, isegi juhul kui sa selle aja jooksul trenni ei tee…Muidugi põntsu annab see kui toitumine kehva, nagu sa ennist mainisid, kuid siiski ulme. Ja usun, et valgud ikka prioriteet, nagu meie laadsetel inimestel ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga isegi mahl ei taha alla minna? Ja muidugi kaloreid annab tõsta pähklite nokkimisega…küll päeva jooksul midagi ikka jõuab nokkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Jalgu kiidaks küll, looking good
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 19, 2014 at 4:29 p.l. #369690Sarge
Member1.5 nädalaga jääb küll selline mulje, et mis kütuse pealt sa selle massi siis kasvatasid…et kiirelt tulnud, kiirelt läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pooleteise nädalaga 3 kilo lihast kaotada tundub igatepidi ulme, isegi juhul kui sa selle aja jooksul trenni ei tee…Muidugi põntsu annab see kui toitumine kehva, nagu sa ennist mainisid, kuid siiski ulme. Ja usun, et valgud ikka prioriteet, nagu meie laadsetel inimestel ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga isegi mahl ei taha alla minna? Ja muidugi kaloreid annab tõsta pähklite nokkimisega…küll päeva jooksul midagi ikka jõuab nokkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No… nädal aega oli päevane kaloraaž max 500kcal ja valke 0. Eile sai valke tarbitud ka nullilähedaselt. Täna olen suutnud ühe šeigi juua ja natuke piima. Hetkel pea 1500kcal söödud ja valke sellest 70g.
Edit: Jalgu kiidaks küll, looking good
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks jalgadega näen ränka vaeva ka, eriti veel selle pärast, et mul põlved väga hellad kohad. Nii kaua kuni olen eksisteerinud, siis nii kaua olen ka põlvevalusid mäletanud. Arsti juures öeldi kogu aeg, et kasvamise pärast põlved valutavad, aga ju siiamaani kasvan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks nii, et kui kunagi peaks Eesti kulturismis mainima nime Taavi Merisalu, siis mäletatakse kui meest kel olid võimsad jalad. Või siis kui räägitakse jalalihastest, siis meenutatakse meest nimega Taavi Merisalu, kel olid võimsad jalad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 19, 2014 at 7:38 p.l. #369697Ott Kiivikas
MemberJala meenutamise osas pead sa sündima uuesti ja saama nimeks “Mikk Raudsepp”….sealt edasi võiks juba Tom Platsina sündida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 19, 2014 at 8:09 p.l. #369702henzzz
MemberTäitsa tunnen kaasa sulle, Taavi.
Endal on sama keiss hetkel, et olin haige ja toitumine paigast ära (isegi ligi 50 tundi olin söömata). Ligi 2cm käteümbermõõdult läinud ja 3cm rinnalt. Rohkem ei taha mõõtagi
Palavikust küll mitu päeva möödas, aga söök ikka sisse ei lähe ja jõudu ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saa kiirelt terveks, Taavi ja head lihasmälu taastumise suhtes!
Teistele soovitan kõvasti küüslauku näost sisse kühveldada! Ei soovi kellelegi sellist sisemist valu ja musta masendust kui seda on raskelt teenitud lihase kaotus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2014 at 5:27 e.l. #369704Akrapovic
MemberTäitsa tunnen kaasa sulle, Taavi.
Endal on sama keiss hetkel, et olin haige ja toitumine paigast ära (isegi ligi 50 tundi olin söömata). Ligi 2cm käteümbermõõdult läinud ja 3cm rinnalt. Rohkem ei taha mõõtagi
Palavikust küll mitu päeva möödas, aga söök ikka sisse ei lähe ja jõudu ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saa kiirelt terveks, Taavi ja head lihasmälu taastumise suhtes!
Teistele soovitan kõvasti küüslauku näost sisse kühveldada! Ei soovi kellelegi sellist sisemist valu ja musta masendust kui seda on raskelt teenitud lihase kaotus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pulli mehed, nii kui haigeks jäävad -mõõdulindid kätte ja mõõtma. Soovitan peale perearsti kabineti võtta ette veel üks kabinet kus saab turgutust vaimule. Elus on kindlasti tähtsamaid asju kui biitsa paar cm väiksem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2014 at 12:07 p.l. #369710Tim.
MemberMasendav. Käisin Kädy sugulaste juures ja kõik, kes vastu tulid ütlesid: Issand, Taavi… Sa oled alla võtnud! Kaal oli täna 82,4kg, kuigi vahepeal olin juba stabiilselt 85kg. Ehk ca 3kg lihaskadu ütleksin.

Tervis on ikka kahtlane, sest mingi uus haigusnäht tuli. Pidevalt oli selline tunne, et vererõhk oli madal ja pea käis 24/7 ringi.
Valus on kohe sellist lollust mingist kolme kilosest lihaskadust kuulda inimese käest, kes end avalikult treeneriks nimetab. Teed paar nädalat trenni, tuleb kaal tagasi ja siis väidad, et maagiliselt kasvas 3 kilo lihast?
august 20, 2014 at 12:16 p.l. #369712Sarge
MemberValus on kohe sellist lollust mingist kolme kilosest lihaskadust kuulda inimese käest, kes end avalikult treeneriks nimetab. Teed paar nädalat trenni, tuleb kaal tagasi ja siis väidad, et maagiliselt kasvas 3 kilo lihast?
Mille järgi sa hindad, et ei ole ca 3kilo lihast kadunud (võin vabalt kirjutada ka ca 2kg, see ei muudaks asja)? Oled mind näinud, et saad seda internetis nii julgelt väita? Ja nagu ütlesin üks postitus, et see on ka öeldud meeleheitest ja vabalt võin asjadega liialdada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen planeerinud, et taastan kuu taguse vormi umbes poole aastaga. Hetkel olen kahtluse alla ka seadnud kevadised võistlused, sest tõesti asi on üsna hull (enda jaoks).
PS! Selle pärast ongi vaja treenerit, kes kõrvalt vaataks ja annaks asjale reaalse tagasiside. Sama asi on sellega, et kui näiteks on mingi gripp küljes ja googeldad sümptomeid, siis jõuad lõpuks selleni välja, et põed surmavat haigust.
august 20, 2014 at 12:28 p.l. #369715Looduses6ber
Member…googeldad sümptomeid, siis jõuad lõpuks selleni välja, et põed surmavat haigust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga tuttav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aastaid tagasi olid mul kasvajad, vähk ja kõiksugu muud haigused küljes…too much googeling + paranoia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
august 20, 2014 at 12:42 p.l. #369716Sarge
MemberTreenerite tasemekoolitus.Spordi üldained:
Lihaskiudude ristlõike pindala langus ehk lihase atroofia esineb juba ühenädalase pausi puhul. See sõltub pausi iseloomust – täieliku liikumatuse (näiteks kipsi) puhul võib langus olla isegi 1–2% päevas. Teiseks sõltub lihase ümbermõõdu langus lihase esialgsest suurusest. Arusaadavalt väheneb oluliselt kiiremini jõu- ja kiirusalade sportlaste suurem lihas võrreldes vastupidavusalade esindajatega.
See 1-2% kadu on ainult siis, kui liikumist ei toimu. Lisaks minu “toitumine” oli kaootiline ehk ülimadal kaloraaž ja periood oli pikem kui 1 nädal. Sportlastel on kadu veel suurem kui 2%. Igaüks võib ise omad järeldused teha, kas on reaalne või mitte.
august 20, 2014 at 3:31 p.l. #369719Sarge
MemberTänase trenni pealkiri: Jalad.
Millegi pärast parem põlv streikis, aga kui kükis hoog maha võtta ehk aeglasemalt laskuda ja aeglasemalt üles tulla, siis eriti tunda ei andnud. Sirutamist siiski põlv ei lubanud.
1) Kükk 85kg 5×8
2) Väljaasted 35kg hantlitega 4×8 (16 sammu)
3) Jalapress jalad koos (tunnetusega) 150kg 4×10
4) Säärte kõverdamine 60kg 4×8 – täna oli eriti hea tunnetus selle harjutuse puhul.
5) Säärte sirutamine 70kg 2×8
6) Pöidadele tõus Hack-trenažööril 4×6
Väljaastetega hakkas pea ringi käima, aga muidu ülejäänud trenn oli tavapärane ehk kergelt süda paha. See jalgade treeningus täiesti tavaline, sest tegu on suure lihasgrupiga.
Lisaks mõtlesin, et peaks liigeseid katma hakkama treeningu ajal, et oleksid kogu aeg soojad. Mis peaks idee poolest liigestes parandama verevarustust, mis omakorda peaks vähendama vigastuste ohtu. Muidugi katta tuleks nii, et oleks kergelt peal, sest muidu võib nii juhtuda, et hoopis verevarustus liigestes halveneb.
Tänane kaloraaž hetkel pea 1400kcal. Eile sain 2500kcal täis kenasti, sest magama läksin alles 2 paiku öösel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2014 at 8:20 p.l. #369736meukow
MemberToksisin just päevase menüü nutridatasse sisse ja jälle enam-vähem 4000 kalorit kokku. Sellise kaloraaži juures püsib hommikune kaal 75kg (+/- 0,5kg) peal. Täna trenni ei jõudnud, kuna sain töölt siis tulema, kui spordihoone juba kinni oli. Aga pole hullu, sest esmaspäevasest kükimaratonist on jalad ikka väga hellad veel.
august 21, 2014 at 8:15 p.l. #369761Sarge
MemberTäna oli jõusaalist puhkepäev ja käisin õhtul jalgpalli mängimas. Selline mõnus poolkõva mäng kestvusega 2 tundi. Võiks võrrelda kerge sörkjooksuga, kus mõned kerged spurdid sees on, aga mitmeid kordi huvitavam.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks tuli ka pitsa isu ja sai ka seda tehtud – GAINS!
august 22, 2014 at 12:44 p.l. #369782Sarge
MemberRind + kerge triitseps + kerge selg
Üle pika aja mõnus trenn, kus kestsin kenasti lõpuni. Trenn sai harjutuste poolest otsast lõpuni tehtud ja minek oli üsna hea. Raskustest ei tasu muidugi üldse rääkida, sest endaga võrreldes on need täiesti allapoole arvestust. Seeriaraskus lamades surumises on langenud juba kahekohalisele numbrile – 95kg. Aga ei ole hullu, ei ole hullu! Paari kuu pärast on vast juba raskused enam-vähem taastunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõppu tegin siis kergelt kaks harjutust triitsepsit ja kaks harjutust selga. Selja harjutuse puhul katsetasin uut harjutust, mida ei ole varem teinud:
august 22, 2014 at 1:10 p.l. #369783Silvar Fast
MemberIse olen see nädal nqtu kergemalt võtnud, ehk siis viie päeva kohta ainult neli trenni.Põhiliselt olen keskendunud sving, svung ja poolkükk ning aeroobne. Homme siis on juba 10x , aasta tähistada suvelõppu sõpradega mitmevõistluse võistlust pidades. Võistlus koosneb see aasta 7 alast; 100m,kaugus,200m,kuul,400m, oda ja 800m. Saab olema korralik võistlus, ikka tahaks ennast ületada ja parandada oma isiklikke parimaid. Ja paha ei teeks mõnele sõbrale ka ninanipsuõnel alal teha.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.