Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2014 at 12:30 p.l. #368147
Silvar Fast
MemberEile suure väsimuse sunnil tegin päeva vabaks. Täna kindlasti trenn. Kavas on kindlasti svung ja lisaraskusega lõuatõmme. Ülejäänud trenn tuleb improvisatsioon. Alates 25. juulist kuni augusti lõpuni teen trenne Arctic spordis. Vaheldust kodusaalis on vaja nii mul,kui ka Reedal. Arengu seisukohalt asendamatu.Uued masinad, uus õhkkond ja inimesed. Eelmisel suvel tegime sama tsükkli läbi ja mõjus väga suurepäraselt arvestades Reeda seda sügis- kevadist võistlus perioodi.
juuni 28, 2014 at 7:22 p.l. #368175Silvar Fast
MemberTäna sai siis koos Reedaga tehtud korralik jalg ja pisut ka kätt. Jalale siis aja kükk 5 seeriat, istudes reiele sääresirutus 5 seeriat, jalapress ühe jalaga 5 seeriat, svung 4 seeriat ja sving 5 seeriat
Käele sai tehtud prantsuse surumine, millele järgnes kohe biitsepstõste kangiga 6 seeriat. Seeriate arv oli päris korralik, kindlasti on see Reeda kavas üks raskemaid päevi. Aga peabki olema raske
ega muidu Euroopa pronksi ei saa
juuni 29, 2014 at 11:23 e.l. #368179Sarge
MemberHei
Pole pikalt kirjutanud. Trenni olen teinud mõned päevad ja mõned päevad puhanud ka ehk maal tööd teinud. Täna on plaanis jalg ja proovin teha kõikvõimalikke harjutusi, mis reie kakspeale valu ei teeks.
Sain täna ka suure komplimendi osaliseks. Nimelt käivad jutud, et ma olen kõvasti paisunud ja juttude levitaja arust on selline areng naturaalselt võimatu. Mis siis ikka – kui sa seda loed, siis aitäh komplimendi eest! Olen meelitatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga poolehoidjate kurvastuseks pean ütlema, et tegelikult ma ei ole midagi paisunud. Lihtsalt olen taastanud selle vormi, mis dieediga sai kaotatud ja maksimaalselt kilokese kolmveerand aastaga juurde võtnud. Eks mingi osa on juurde tulnud lihtsalt inertsiga. Kusjuures kord aastas dieeditamine pidavatki sellist efekti tekitama. Kord aastas võistlemine tulebki pigem kasuks arengule kui kahjuks. Aastane paus on OK, aga kaheaastane paus juba aeglustab arengut.
Kui meeles, siis mõtlesin, et teen ka jalast pilti before ja after, et kas ikka tõmbab nii uduseks nagu kõik välja toovad oma jalapiltide all.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2014 at 5:26 p.l. #368195Sarge
MemberBefore pilti ei teinud, aga after pilte on isegi rohkem. Tegin igaks klõpsuks kiire poosi. Eks natuke kõver olen ja poseerimine vajaks harjutamist, aga kuna võistlusi tulemas ei ole, siis suht suva see
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ega eriti ei sättinud ka.. poos ja klõps ja kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaal ca 84g. Mis ma oskan öelda arengu kohta? Pildi said kaugelt tehtud ja päris udused ka, aga tundub, et biitseps on natuke paremaks läinud ja võib-olla õlg ka.
juuni 29, 2014 at 5:36 p.l. #368197martinkink
Memberjuuni 29, 2014 at 5:58 p.l. #368199Sarge
MemberEi hakka triipe lähedalt näitama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2014 at 8:58 p.l. #368203Silvar Fast
MemberKui nii edasi läheb võib sinust tõsine mees saada
juuni 30, 2014 at 3:59 p.l. #368233Angelo
MemberViska lint peale ja mõõda “biitseps ” ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uhke vorm muidu.
juuni 30, 2014 at 4:17 p.l. #368234Sarge
MemberViska lint peale ja mõõda “biitseps ” ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uhke vorm muidu.
Midagi hirmuäratavat ei ole, aga mõõtsin ära ja 43cm.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aastaga ~1cm juurde tulnud ^^. Eks käed mul murekoht on ja püüan asja parandada. Hetkel kuivus ka päris jõhker – pole kunagi off-seasoni ajal veel nii kuiv olnud. Kui natuke rasva peale võtta, siis see ümbermõõt ka suureneks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuni 30, 2014 at 4:31 p.l. #368235Sarge
MemberRäägin natukene tänasest trennist ka.
Kuna mõned pinkide nahad on vahetuses, siis on kavas on ka vastavalt sellele mõned muudatused. Lamades surumise pink on üks, mis on hoolduses.
1) Lamades surumine hantlitega hor. pingil 40kg 5×10
2) Lamades surumine hantlitega pos. kaldega pingil 35kg 4×10
3) Lamades surumine kangiga neg. kaldega pingil 90kg 3×8 + 1×9
Esimesed kolm harjutust on suurema pingutusega ja edaspidi nüüd kergelt lihtsalt “läbi tegemine”. Kuigi täna oli minek täitsa normaalne ja ei pidanud eriti pingutamagi.
4) Lendamine hantlitega 14kg 4×10
5) Surumine trenažööril 40kg 3×8
Kergelt veel triitsepsit ja selga lõppu. Puhkepausid seeriate vahel ca 30-45 sekundit.
6) Trenažööril sirutamine ette (pidin kunagi sellest harjutusest video tegema) 60kg 4×12
7) Plokil sirutamine 20kg 4×10
Ülalt tõmbed trenažööril 65kg 3×129) “Traktorilaadne” trenažöör 45kg 3×12
Raskusi ei saa võrrelda peale esimese 2 harjutuse ja 4. harjutuse, sest trenažöörid ja plokid väga erinevad. Näiteks kui Nõos teen käsivarte sirutamist plokil 20kg, siis see näiteks TÜ ASKis võrdub ~90kg plokiga. Samuti Spartas olid ülikerged plokid millega käsi teha. Seal “pildusin” ka kõik plokid põhja ja tegin 15’seid seeriaid.
juuli 2, 2014 at 3:40 e.l. #368296Silvar Fast
MemberEile oli peaaegu, et puhkepäev. Kuna väsimus suur varajasest tõusmisest, aga kus häda suur seal, siis abi kõige lähem. Sain juhuse ja asjade kokkulangevuse tõttu päeval natu magada. Ei tahtnud trenni mõttes päeva raisku lasta. Läksin tegin lisaraskusega lõuatõmbeid 5kg kuni 20 kg. Kuna lisaraskus hakkas maitsema, tegin rööbaspuudel surumist ka 5 kg kuni 20 kg. Tõusin 2,5 kg kaupa ja igal raskusel kaks seeriat. Lõpetuseks lisasin 20 min ratast.
Esmaspäevasest trennist ka, et sai tehtud Reedaga ühine jala ja baasharjutuste treening. Reet on tubli, poolkükk 117,5 kg 8×5, lausa liigutav oli vaadata sellist tahtejõudu ja keskendumist. Lisaks sai tehtud jõutõmme ja svung lühikeste seeriatena, kordused kuni 6x. Lõpetuseks reie eemaldajad ja reie tagumisele osale sääre painutus, need siis juba pikema seeriana, kuni 30x Lisanditest juustukoogi pudding Fastilt ja Tribosteron Olimpilt.
juuli 2, 2014 at 5:38 p.l. #368321Sarge
MemberEile oli puhkepäev ja täna õlg + kerge biitseps. Lisasin surumisele 5kg raskust juurde ja lendamisel kasutasin 16kg hantleid. Olen iga trenniga 2kg võrra tõstnud hetkel, sest selg oli vigane ja pidin raskusi alla võtma. Hetkel selg veel teeb valu, aga otseselt trenne ei häiri. Kui keha soojaks saab, siis valu ka enam-vähem kadunud. Teen ohutumaid harjutusi, et midagi ära ei tõmbaks jälle.
Enne trenni sai täna Kädyga pitsa tehtud. Hästi lihtne – teed põhja valmis (15 minutit ahjus). Pannil praed hakkliha ja sibula. Lisad seened ja tomatipasta ning kuumutad need, valad kõik põhja peale + juust. 5 minutiks veel ahju ja valmis.
400g pitsapõhja pulbrit
1kg Perehakkliha400g juustu
1 purk šampinjone
1/2 purki marineeritud pärlsibulaid1 suur sibul
400g Tomatera tomatipastat
Tegin trennis ka väikse klõpsu pärast õlale surumist. Hakkas juba õla punni kiskuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisanditest enne trenni Workout Shock, trenni ajal Workout Intra ja pärast trenni Whey3. Vahelduseks võtsin endale ka Fast Pro seeriast BCAA ja EAA. Loodan, et Fastilt tuleb ka Leutsiini lisandit kunagi ja Arginiini kapsleid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Kiidan uut sheikerit! Tundub, et ongi esimene sheiker, mis ei lase läbi!!! Mina olen igatahes ülirahul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2014 at 6:11 p.l. #368323martinkink
MemberKofeiini tabletid võiksid ka tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2014 at 6:34 p.l. #368324Sarge
MemberKofeiini tabletid võiksid ka tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neid peaks ju apteegist ka saama?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2014 at 7:04 p.l. #368327martinkink
MemberNeid peaks ju apteegist ka saama?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja Arginiini Olimpilt
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.