Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2014 at 8:07 p.l. #362675
Sarge
MemberKuis säilitad seda liha ? Sügavkülmas?
Sügavkülmas, jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võid Võru Maxima läbi käia, võib-olla leiad ka odavat kanafileed.
märts 23, 2014 at 8:33 p.l. #362676Archangel
MemberSügavkülmas, jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võid Võru Maxima läbi käia, võib-olla leiad ka odavat kanafileed.
Renku ütles, et tema ostab turult 3.7.- kilo. Peaks vist ka turule uurima minema.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2014 at 8:51 p.l. #362680Sarge
MemberRenku ütles, et tema ostab turult 3.7.- kilo. Peaks vist ka turule uurima minema.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma satun Tartu nii harva ja kui satun, siis ei ole aega turule minna.
Pigem vast 4.70€/kg? Ei mäletagi… tean, et kui sisse minna Turuhalli, siis kohe paremale pöörata, seal müüakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2014 at 7:36 e.l. #362695Silvar Fast
MemberEile sai tehtud selle kevade esimene proovi jooks 3 km.Peale jala trenni ei olnud paha, lennukust ei olnud ja täis oleva jala tõttu ka ergonoomika puudulik. Sisetunne ütleb, et tuleb korralik jooksu hooaeg
Eile treenisin koos Reedaga. Svung 7×5 ja 1×50. Poolik Rumeenia jõutõmme 6×12. Lõuatõmme 6×8, triitsepsi surumine rööbaspuudel 6×12, biitseps tõste kangiga 2×40, biitseps tõste hantlitega 4×15+15.Kõhule sai tehtud topispalliga erinevaid kehapöördeid visetega ja viibutusi.märts 24, 2014 at 7:59 e.l. #362697Silvar Fast
MemberPoseerimisi sai ka tehtud eile nelja persooniga. Välja tooks Riina, kellel on olnud meeletu töö ja trenni tempo, kuid sellest hoolimata vorm hea. Ütleks, et peaaegu valmis EKV-s. Tihe graafik ei ole lasknud “üle mõelda” ning kuivuse ja massi osas on hea tasakaal võrreldes eelmiste võistlustega, kus kuivuse vinti oli natuke üle keeratud. Riina plussiks on kindlasti võistlus himu. Esimesed ringid üksi ei saanud kuidagi ennast käima,kui tõstsime teise tüdruku kõrvale, lõi Riina särama ja kõik loksus iseenesest paika
märts 24, 2014 at 8:23 e.l. #362701Silvar Fast
MemberReedaga oleme kndlasti suure sammu edasi astunud oma püstitatud eesmärkidele. Vorm super,keha tüvi on läinud sitkeks ja tugevaks. Lihas hakkab jõudma uuele kvaliteedi tasemele. Algaja “beebi lihasest” on saanud korralikult ja läbimõeldult voolitud tihedaks Sportlase lihseks
Loomulikult tööd on aga seda on alati. Kõigile algajatele bikini fitnessistidele tahaks öelda, see ei ole iludus võistlus, natuke näljutan, ribid paistavad, nüüd võin lavale minna.Maailma tasemel ja ka Eesti tipp teeb trenni 5-6 korda nädalas.See ei ole jõusaalis vegeteerimine, vaid sama mahu ja intensiivsusega trenn nagu kulturistidel. See on töö kõrvalt teine töö.See on sport selle sõna kõige tõsisemas mõttes.Suhtumine algajatel on juba alustades vale. Ma nüüd hakkan bikini fitnessistiks
Alustuseks proovige regulaarselt trenni teha, toomata endale vabandusi, mul on täna töö, kool, mis iganes,trenn ei küsi neist asjadest. Need asjad tuleb panna sobituma trenniga ja kui sa ei suuda, siis on prioriteedid valesti suunatud. Teiseks, trennid ei ole ” ära tegemiseks”. Trenn on lihastele ekstreemse keskkonna loomine, mis nõuab temalt arengut.Ja kui suudate nii mõelda ning tegutseda, siis võib tasa hilju mõelda sportliku väljundi peale.märts 24, 2014 at 6:36 p.l. #362758Sarge
MemberTsau!
Ei ole mitu päeva korralikult söönud ja tunnen, et tänu sellele ka jõudlus kadunud. Kuid trennis sai siiski rohkem kilosid liigutatud kui varem. Eks pihti tahtejõudu rohkem kasutama kui tavaliselt.
Lamades surumisel plaani järgi 115kg 5×6 ja tuli kenasti ära. Usun, et 5×7 tuleb ära järgmine nädal. Eesmärk on nii kaua teha, kuni kokku jookseb ja siis lähen tippu välja kuni maksimumi proovimiseni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenni lõppu tegin lõuatõmbeid ka 7×8 niimoodi, et all tegin pausi. Ehk siis Athletic Fitnessi reeglite järgi.Lisaks pärast veel tegin õla rotaatorlihastele ja süvalihastele paar harjutust.
märts 25, 2014 at 4:48 p.l. #362817meukow
MemberTere!
Reedel osalen EMV jõutõstmises. Varustusega olen ka enam-vähem sina peale saanud. Plaan on osaleda ka EKV athleticus. Seekord rasvaprotsenti väga madalale ei aja, kuna sõuda on raskemana kõvasti lihtsam ning minu väikse lihasmassi juures ei anna liigne kuivus mingit erilist efekti. Kaalu hoian hetkel 74 ringis.
Eelmise aasta EKV:
Laupäeval 22.03.2014 (eelmise päeva kaloraaž ca 6500kcal):
Üks küki katse eelmisest reedest:
märts 25, 2014 at 5:30 p.l. #362821Sarge
MemberMõtlesin täna jalga teha, sest pühapäeval ei teinud, kuid siis meenus, et homme tahaks jõutõmmet teha. Eks näeb, kui suuri raskusi kangutan, aga loodaks uut seeriarekordit.
Täna tegin hästi kergelt biitsepsit, sest käisin Kädyt julgestamas ja mis ma ikka tühja passin. Biitseps niigi kõige nõrgem lihasgrupp ja siis võiks natuke järgi aidata küll.
1) Ühe käega kõverdamine scothi pingil 14kg 4×12
2) Kaldpingil lamades kõverdamine 8kg 4×12
3) Haamer pööratud käed sissepoole ehk siis hantel tõuseb teise õla juurde 16kg 4×8
4) Sirge kangiga kõverdamine püsti 40kg 4×8
Mingit pump-efekti või siis väsimust absoluutselt ei tundnud ehk siis ülikergelt natuke mahtu suurendada nädala lõikes.
märts 25, 2014 at 5:58 p.l. #362823Sarge
MemberVõiks Eestis ka tee ääres niimoodi valku vedeleda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
märts 26, 2014 at 11:31 e.l. #362853Silvar Fast
MemberEile sa siis tehtud selle kevade esimesed jooksud, küll sees, kuid jooks seegi. Jooksin 15 ringi ehk 3km trenni algusesse ja lõppu. Enesetunne oli hea ja jalg kerge. Saalis tegin althaardega lõuatõmbed 10×5, ja plokilt tõmbed kõhule 6×6. Rinnale horisontaal pingi hantlitega surumine 6×6 ja triitsepsile rööbaspuudel surumine 6×12. Hakkasin ka sööma Olimpi multivitamiine ja nagu ikka on sees Fast Bcaa. Loodan lähi päevadel ka väljas joosta, kui tuul vaibub ja päike piisavalt soojendab
märts 26, 2014 at 7:34 p.l. #361857Sarge
MemberHei!
Täna oli jõutõmme ja õlg. Tõmbele oli kuune paus jäänud ja enesetunne ka eriti paljulubav ei olnud. Mõtlesin, et kui jõuan viimase tõmbe trenni numbreid korrata, siis on hästi.
Soojenduseks vööta kuni 180kg ja x6 iga seeria. 200×6 oli juba vägistamine ja 210kg oli puhtalt tahtejõuga. Ei hakkanud filmima, sest enesetunne ei olnud hea ja jõudu ei olnud. Aga siiski tegin 1 korduse rohkem, kui eelmine trenn ehk siis 210kg x4. See on ka uus seeriarekord. Olen varem teinud 210×1, 220×1 ja 235×1. Usun, et võistlusmomendis peaks hetkel 240kg ära tulema.
Edasi õlgadele surumine 35kg hantlitega 4×8 ja siis muid harjutusi õlale.
Järgmine trenn aga tahaks küll 210×6 ära teha ja võib-olla isegi 220’ga ühe seeria teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2014 at 3:46 p.l. #362924Silvar Fast
MemberMinu selle aasta esimene jooks on tehtud. Sai suisa 45 min emajõe pervel müdistatud.Minek on hea, aga kohe peale jooksu meenus, miks ma väga tihti joosta ei saa. Seljavalu nagu maast leitud
Aga ilm oli nii hea, et patt oleks olnud mitte joosta
Ja pärast söömist tegin 1h jalutuskäigu otsa + 1h jõusaali. Fast Bcaa maitseb enne ja peale värsket õhku hea:-)märts 27, 2014 at 6:18 p.l. #359619Akrapovic
MemberMinu selle aasta esimene jooks on tehtud. Sai suisa 45 min emajõe pervel müdistatud.Minek on hea, aga kohe peale jooksu meenus, miks ma väga tihti joosta ei saa. Seljavalu nagu maast leitud
Aga ilm oli nii hea, et patt oleks olnud mitte joosta
Ja pärast söömist tegin 1h jalutuskäigu otsa + 1h jõusaali. Fast Bcaa maitseb enne ja peale värsket õhku hea:-)–
Kas seljas mõni vanavigastus lööb välja ?
märts 27, 2014 at 7:20 p.l. #362932Silvar Fast
MemberJah,mu nimme närvikanalid on ahenenud.Kõik põrutused teevad maru valu. Tegelikul on mul kükk ja muud alaselga koormavad harjutused keelatud
Ainuke, mis pidevale alaselja hellusele leevendust pakyb on võimlemine alaselja lihastele (ülesirutus harjutused ja kerge ning puhas jõutõmme).Öösiti magan padi kõhu all,et kui lihaste toonus alaneb vajub selg läbi ja hirmus närvivalu. Aga mis ei tapa teeb tugevaks ning loominguliseks ja leidlikuks nii harjutuste, kui ka koormustega. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.