Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2012 at 5:06 p.l. #322177
Draakon40
MemberTreenijaid ikka on aga kirjutajaid mitte.
Arvan, et paljud pole veel kindlad, kas võistlevad. Treenivad küll selle eesmärgiga aga ei tea, kas vormi jõuavad. Arhleticus on kindlasti terve hulk välja tulemas.
Silvar on jah nii ülekoormatud, et arvutisse eriti ei jõua. Kohtub aga uute ja vanade treenijatega ning koostab neile trenni- ning toitumisplaane, õpetab-juhendab hästi paljusid. Eriti tore on, et huvilisi tüdrukuid on järjest rohkem Silvari poole pöördunud. Kõigist kindlasti võistlema tulijaid ei saa aga loodame mõned juba sügisel võistlema saada. Rohkem kindalsti kevadeks.
Mina treenin, üks pilt tõestuseks trenni lõpust.
august 20, 2012 at 6:38 p.l. #322180Sarge
MemberIse sel sügisel ei võistle. Heal juhul kui saan trennidegagi alustada. Hetkel võtan 2 nädalat täielikku puhkust ehk siis 0 koormust trennidest. Püüan ravida, mis viga on. Tekkis imelik vigastus rinnakule, millest ise ka aru ei saa. Ei saa isegi toolist tõusta valuta. Kahtlane… 27. augustil on kirurgi juurde minek, eks lasen võimalikult palju pilte teha ja muud sellist, et selgusele jõuda.
Võin lisada seda, et kavatsen sel hooajal ka korvpallis kaasa lüüa. Kui eelnevalt mängisin Tartumaa I liigat, siis lähen seekord appi noortele poistele, kes alustavad III’st liigast. Kunagi sai ka ise 3. liigas alustatud ja see meeskond on nüüd meistriliigasse jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 20, 2012 at 8:36 p.l. #322188vAleksei
MemberSelge pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mind muidugi huvitab rohkem, kas juuniore ka tuleb TÜSKi tiimist, kes nagu oleks ütleme 90% kindlad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?august 21, 2012 at 5:40 e.l. #322198Ott Kiivikas
MemberSilvari energia on jah kuidagi kajastamise osas raugenud….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame, et õpetamise kõrvalt jõuab ka oma tegemistest siia kirjutada….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 9:37 e.l. #322213Sarge
MemberSelge pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mind muidugi huvitab rohkem, kas juuniore ka tuleb TÜSKi tiimist, kes nagu oleks ütleme 90% kindlad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Ega meil rohkem juunioreid olegi kui ainult mina ja Rainer.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Pärnust v-o Kuzmin? Ervin rääkis ka kunagi, et sügisel tuleb lavale.
august 21, 2012 at 10:03 e.l. #322215Kristjan-Johannes Konsap
MemberEga meil rohkem juunioreid olegi kui ainult mina ja Rainer.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Pärnust v-o Kuzmin? Ervin rääkis ka kunagi, et sügisel tuleb lavale.
Aleksandar või? Aga mina kuulsin et Jevgeni tuleb võistlema, kuigi ma pole küll aru saanud, et mees dieedil istuks.
august 21, 2012 at 11:24 e.l. #322218Draakon40
MemberSelge pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Treeni ja valmistu Aleksei hoolega, küll konkurente tuleb:) Kunagi ei tea, kes kuskil valmistub ja vorm peab hea olema vaatamata konkurentide vähesusele või rohkusele. Jõudu!
august 26, 2012 at 8:42 e.l. #322550Sarge
MemberNonii… tundub, et puhkus pikeneb. Hetkel on olukord selline, et kas üldse 3. septembrilgi saali jõuan. Mitu päeva juba palavikus olnud ja kaal on langenud alla 80kg. Lihast olen kõvasti kaotanud, kuna pole ennast üldse liigutanud ja söönud ka eriti pole, ainult teed ja mahla joon.
Mõelge ise kui teil näiteks hüppeliiges on kipsi pandud ja kahe nädala pärast on säär kaks korda väiksem. Mul hetkel sama olukord. Aga no… mis teha… tuleb hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 26, 2012 at 8:55 e.l. #322552Draakon40
MemberNonii… tundub, et puhkus pikeneb. Hetkel on olukord selline, et kas üldse 3. septembrilgi saali jõuan. Mitu päeva juba palavikus olnud ja kaal on langenud alla 80kg. Lihast olen kõvasti kaotanud, kuna pole ennast üldse liigutanud ja söönud ka eriti pole, ainult teed ja mahla joon.
Mõelge ise kui teil näiteks hüppeliiges on kipsi pandud ja kahe nädala pärast on säär kaks korda väiksem. Mul hetkel sama olukord. Aga no… mis teha… tuleb hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Jama kindlasti:(
Aga soovitus sulle, Taavi, mõtle läbi, millele keskenduda tahad, kas korvpallile, jõutõstmisele või kulturismile. Kõike üheaegselt hästi teha tavaliselt ei õnnestu, eriti kui vigastused kerged tulema. Head paranemist!
august 26, 2012 at 9:06 e.l. #322554Sarge
MemberJama kindlasti:(
Aga soovitus sulle, Taavi, mõtle läbi, millele keskenduda tahad, kas korvpallile, jõutõstmisele või kulturismile. Kõike üheaegselt hästi teha tavaliselt ei õnnestu, eriti kui vigastused kerged tulema. Head paranemist!
Treeningplaan mul läbi mõeldud ja toitumisega arvestatud. Kui mõni teeb iga päev pärast trenni 45 min aeroobset või Kalmus isegi ratast siin 2 tundi päevas, siis ma usun, et kaks korvpallitrenni ei piira mu tulemusi.
Jõutõstmine pole mul kunagi eesmärgiks olnud. Seda olen niisama lihtsalt teinud. Kuna need kolm ala (kükk, surumine ja jõutõmme) on nkn baasiks, et lihast kasvatada, siis iga kulturist võiks neid teha. Ega mul polegi eesmärk oma max jõudu suurendada, see lihtsalt areneb kui pidevalt treeningutes progresseeruda. Mul mingeid ulmelisi saavutusi polegi jõutõstmises. Selle sügisel ma EMV ei osale jõutõstmises kuna tuli suvel ootamatuid asju ette, mis ei lasknud mul treeningutega tegeleda nii nagu oleks tahtnud.
august 26, 2012 at 1:06 p.l. #322571Draakon40
Memberaugust 26, 2012 at 1:09 p.l. #322572Draakon40
MemberBiitsepsile viimasel ajal vähe tähelepanu pööranud, ei jõuagi enam teha.
august 26, 2012 at 1:14 p.l. #322573Draakon40
MemberPoseerimine ilma peeglita ei tule kah välja, homme Silvariga poseerima.
Täna väike eelproov:
august 26, 2012 at 1:40 p.l. #322574lkv
MemberPoseerimine ilma peeglita ei tule kah välja, homme Silvariga poseerima.
Täna väike eelproov:
Esta, soovitan sul kindlasti enne MMi ka Natalja juurest läbi käia, annab kindlasti enesekindlust juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2012 at 1:45 p.l. #322575Draakon40
MemberEsta, soovitan sul kindlasti enne MMi ka Natalja juurest läbi käia, annab kindlasti enesekindlust juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, võiks kindlasti. Poseerimine mul kogu aeg metsa läinud tgl-lt. Tnx
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.