Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
mai 18, 2013 at 9:21 e.l. #343345
Janar Rückenberg
MemberOlen kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tõstan käed püsti – see asi oli minu jaoks liig – ma käisin kokku arvatavasti 60 – 70 km ja ei kujuta ausalt öeldes ette, kuidas hakkab liikumine järgnevatel päevadel aset leidma. Pidin algul tegema 15 km, kuid siis mõtlesin, et proovin ka palju jaksan kaasa teha, ehk äkki lõpunigi. Siin ei olegi absoluutselt tegemist, et kulturist või mitte kulturist, sõudja, suusataja, staier või korvpallur. See oleks katsumus absoluutselt igasuguse spordiala ja ettevalmistusega inimesele. Peaprobleemiks ei olegi minul niivõrd villid, kuigi ka neid on omajagu ja korralikult. Probleemiks on puusad (puusapainutajad ja reie ülaosa), mis on nii valusad, et ma liigun nagu 100 aastane. Hea, et Esta tuli Aegviitu vastu, et sealt edasi Silvariga lõppu rühkida. Ausalt öeldes, ma ei kujuta ette, mida võib Silvar tunda, kuna tal peaks olema mingi 130 – 140 km läbitud. Küll ütlen seda, et kui mees nüüd lõppu ära tuleb, siis väärib ta monumenti. Ja ma usun endiselt, et ta tuleb lõppu ära. Tehkem kõik selleks, et see omamoodi põnev ja vahva üritus kulmineeruks omamoodi kangelasteoga. Silvar on seda väärt!!!mai 18, 2013 at 9:26 e.l. #343346Tragl
MemberSee, et Silvar on vastu pidanud, on seletatav: 1. imega, 2. mees ongi harukordne kangelane. Kalevipoja järeltulija äkki.
mai 18, 2013 at 9:30 e.l. #343347Monika Saar
MemberSilvar pea vastu, aga tervisega ära riski, kui ikka asi jama , siis lõpeta pull ära.
Hakkan juba muretsema.
Esta nii väike ka , muidu kannaks sind sõpuni seljas nagu Sam Frodot “Sõrmuste isandas”.
Pidage vastu!!!!!!!!
mai 18, 2013 at 9:33 e.l. #343349ince1
MemberOlen kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tõstan käed püsti – see asi oli minu jaoks liig – ma käisin kokku arvatavasti 60 – 70 km ja ei kujuta ausalt öeldes ette, kuidas hakkab liikumine järgnevatel päevadel aset leidma. Pidin algul tegema 15 km, kuid siis mõtlesin, et proovin ka palju jaksan kaasa teha, ehk äkki lõpunigi. Siin ei olegi absoluutselt tegemist, et kulturist või mitte kulturist, sõudja, suusataja, staier või korvpallur. See oleks katsumus absoluutselt igasuguse spordiala ja ettevalmistusega inimesele. Peaprobleemiks ei olegi minul niivõrd villid, kuigi ka neid on omajagu ja korralikult. Probleemiks on puusad (puusapainutajad ja reie ülaosa), mis on nii valusad, et ma liigun nagu 100 aastane. Hea, et Esta tuli Aegviitu vastu, et sealt edasi Silvariga lõppu rühkida. Ausalt öeldes, ma ei kujuta ette, mida võib Silvar tunda, kuna tal peaks olema mingi 130 – 140 km läbitud. Küll ütlen seda, et kui mees nüüd lõppu ära tuleb, siis väärib ta monumenti. Ja ma usun endiselt, et ta tuleb lõppu ära. Tehkem kõik selleks, et see omamoodi põnev ja vahva üritus kulmineeruks omamoodi kangelasteoga. Silvar on seda väärt!!!Puhas kuld!
Kas Silvarist on uuemaid uudiseid? Loen siin meelehärmiks, et öösel olid probleemid veevarudega. Tegelikult võivad kõiksugu pisiasjad sellise hiigelsuure katsumuse juures saatuslikuks saada.
Jõudu!
mai 18, 2013 at 9:35 e.l. #343350Anonüümne
GuestTäiesti nõus Janariga, kui Silvar selle ära teeb, siis on ta väärt monumenti. Väga kõva mees juba praegu. Loodan, et suudab lõpuni vastu pidada ja ise usun temasse rohkem kui 100%
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2013 at 9:50 e.l. #343351ROtter
MemberOlen kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tõstan käed püsti – see asi oli minu jaoks liig – ma käisin kokku arvatavasti 60 – 70 km ja ei kujuta ausalt öeldes ette, kuidas hakkab liikumine järgnevatel päevadel aset leidma. Pidin algul tegema 15 km, kuid siis mõtlesin, et proovin ka palju jaksan kaasa teha, ehk äkki lõpunigi. Siin ei olegi absoluutselt tegemist, et kulturist või mitte kulturist, sõudja, suusataja, staier või korvpallur. See oleks katsumus absoluutselt igasuguse spordiala ja ettevalmistusega inimesele. Peaprobleemiks ei olegi minul niivõrd villid, kuigi ka neid on omajagu ja korralikult. Probleemiks on puusad (puusapainutajad ja reie ülaosa), mis on nii valusad, et ma liigun nagu 100 aastane. Hea, et Esta tuli Aegviitu vastu, et sealt edasi Silvariga lõppu rühkida. Ausalt öeldes, ma ei kujuta ette, mida võib Silvar tunda, kuna tal peaks olema mingi 130 – 140 km läbitud. Küll ütlen seda, et kui mees nüüd lõppu ära tuleb, siis väärib ta monumenti. Ja ma usun endiselt, et ta tuleb lõppu ära. Tehkem kõik selleks, et see omamoodi põnev ja vahva üritus kulmineeruks omamoodi kangelasteoga. Silvar on seda väärt!!!Üks probleem on veel see, et jalatallad ei ole harjunud sellise koormusega.
mai 18, 2013 at 9:50 e.l. #343352Ott Kiivikas
MemberTulin just poest ja huvitav on vaadata kuidas inimesed keda ma ise ei tunne tunnevad huvi kuidas kulturistidel sellel raskel katsumusel läheb, nii käisin Apollo raamatupoes ja müüja küsis kuidas retk sujub ja mis on viimased uudised – see tegi südame soojaks, et selline ettevõtmine nagu käsil on nii paljudele korda läheb. Söögipoolis on varutud ja Natalia valmis vaaritama, seega kõik vajalik korralikuks vastuvõtuks on olemas.
mai 18, 2013 at 9:51 e.l. #343353ROtter
MemberSilvarile andke rosinaid süüa, et ei tekiks kaaliumi puudust.
mai 18, 2013 at 9:54 e.l. #343354LauraVlj
MemberHelistasin Estale….puhkavad hetke, jäänud 40 km veel… Nad teevad selle ära!!! Nad on niii tublid!!!
mai 18, 2013 at 9:55 e.l. #343355Tragl
MemberJüri peaks olema juba rongiga Tallinnasse jõudnud. Loodan, et keegi talle ka vastu läks.
mai 18, 2013 at 9:57 e.l. #343356LauraVlj
MemberJüri on Tallinnas juba tükk aega… Sõber läks talle vastu nii, et Jüri on kindlates kätes.
mai 18, 2013 at 10:07 e.l. #343358Ott Kiivikas
Membermai 18, 2013 at 10:14 e.l. #343359Kristjan-Johannes Konsap
MemberEleri helistas ka Estale ja dünaamiline duo on tõepoolest ca 40 km kaugusel Tallinnast.
Põhimure ei pidavat hetkel olema jalad, vaid hoopis suur väsimus ja lõõmav päike.
Vett kulub meeletult, samas on seda raske suurtes kogustes kaasas tassida.
Eleri viib neile FitShopi valikust trennieelseid erguteid Olimp Speed Shot ja Gutzy süsivesikugeele.
Samuti käib Eleri hoolitseva kanaemana poest läbi ja viib vägilastele ka toidupoolist.
mai 18, 2013 at 10:31 e.l. #343361J.J
MemberEleri helistas ka Estale ja dünaamiline duo on tõepoolest ca 40 km kaugusel Tallinnast.
Põhimure ei pidavat hetkel olema jalad, vaid hoopis suur väsimus ja lõõmav päike.
Vett kulub meeletult, samas on seda raske suurtes kogustes kaasas tassida.
Eleri viib neile FitShopi valikust trennieelseid erguteid Olimp Speed Shot ja Gutzy süsivesikugeele.
Samuti käib Eleri hoolitseva kanaemana poest läbi ja viib vägilastele ka toidupoolist.
Pood peaks tulema ca 17 km pärast. Igaks juhuks võiks kaasa haarata valuvaigisteid.
mai 18, 2013 at 10:32 e.l. #343362Kristjan-Johannes Konsap
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.