Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2012 at 11:23 e.l. #281736
V.K
MemberKui aus olla, siis maru G*Y teema tundub see Men’s Physique, paras naljanumber!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellist asja võiks korraldada tõesti aind kusagil ilumessi vms raames…oktoober 30, 2012 at 8:52 p.l. #279806Kevin de puta madre
MemberSelline asi sobib vis rohkem kuhugi itaaliasse või usasse, kus guido kultuur väga arenenud…
november 2, 2012 at 9:59 e.l. #328629Oras
Membernovember 20, 2012 at 6:53 p.l. #330460mees muistne
Membernovember 20, 2012 at 7:56 p.l. #330465Sarge
MemberKunas 300 kükki ära teeme? Võiks enne 12. detsembrit ära teha, muidu pean kaasa ainult elama tulema.
detsember 8, 2012 at 8:01 p.l. #331923Silvar Fast
MemberTsau ja kena laupäeva õhtut. Täna sai tehtud ühistreening meie team i ühe uusima liikme Jürgen Otsaga. Tuleb tunnistada , et see 19 aastane mees on ikka loom, nii jõult kui ka lihastelt. Kõik, kes tahavad juuniorides tegusid teha, peavad arvestama selle mehega. Tegime üheskoos selja ja biitsepsi. Trennis olid meile tuge pakkumas ka Edmund Pilt ja Jüri Juurikas.Lõpetatud sai põgusa pildiseeriaga. Homsest hakkame tõsiselt töötama ka kõigi meie meeste ja naiste poseerimisega. EKV on juba silme ees
NB! Kaadri taga oli ka Esta ja te lihtsalt ei taha teada , kui hea vorm tal on
Kindlasti tema kõigi aegade parim… nii, et hoidkem pöialt…usun , et nädlapärast hakkavad laksud käima
detsember 8, 2012 at 8:07 p.l. #331925Silvar Fast
Memberdetsember 8, 2012 at 8:14 p.l. #331927Silvar Fast
MemberSee kõik juhtus salaja, siis kui Kirp all korrusel trenni tegi
detsember 8, 2012 at 8:19 p.l. #331929Kristjan-Johannes Konsap
MemberSee kõik juhtus salaja, siis kui Kirp all korrusel trenni tegi

Paneb tõesti küsima, kus ja kuidas see kõik toimus, sest mind ei saanud sa täna kohe kuidagi näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähemalt tean, et korralikud julgestajad oleks olnud varnast võtta.
detsember 8, 2012 at 8:37 p.l. #331930Silvar Fast
MemberMa arvasin , et sa 18.00 seal all. Ma plaanisin sulle isegi eile vastata…
aga polnud enda foorumi parool meeles
Aga teinekord võin teha su olemise julgeks
detsember 8, 2012 at 8:49 p.l. #331932Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa arvasin , et sa 18.00 seal all. Ma plaanisin sulle isegi eile vastata…
aga polnud enda foorumi parool meeles
Aga teinekord võin teha su olemise julgeks 
No selge. Siis oleks v-o isegi kohale tulnud.
Teinekord teab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2012 at 11:10 e.l. #331973Ott Kiivikas
MemberSilvar kunas ise lavale?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tore näha et töö käib, Tallinna lahtised MV toimuvad 6. aprill, seega esimene võimalus Lõuna – Eesti ja loomulikult kõigil teistel soovijatel kevadhooaega alustada. Eks aegsasti paneme üles ka võistlusjuhendi.jaanuar 6, 2013 at 7:06 p.l. #333967Silvar Fast
MemberSai siis tehtud selle aasta esimine poseerimine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et kedagi mitte ära hirmutada, tegime asja hullemaks, kui tegelt on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pildid telefoniga tehtud, kvaliteet puudulik. Aga ärgem unustage ära , poseerimise juures ei ole kõige olulisem mitte pildistamine ja pildid, vaid tagasiside ja monitooring. NB! Pange tähele, uus mees keda te veel ei tea aga kevadel näete ja imestate, on piltidel paremalt esimene Martin Absolon. Võistleb nii Athleticus, kui Klassikas. JA NII SEE KOLGATA TEEKOND ALGAS!jaanuar 6, 2013 at 7:19 p.l. #333971Ott Kiivikas
MemberJust mõtlesin teie peale, et kus kadunud olete? Tore et töö käib ja korralik meeskond on kevadeks välja panna. Pildi poiss on ka korralikult paisunud, või teeb lainurk oma töö…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kristjan jätkuvalt võistlusvormi lähedases vormis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2013 at 8:23 p.l. #334097Absalon
MemberTere siis minu poolt, olen Martin Absalon ja nagu Silvar kirjutas, valmistun oma esimesteks võistlusteks Athletic fitnessis ja ka klassikalises kulturismis. Vastavat trenni olen Silvari juhendamisel teinud veidi alla aasta ja senise progressiga jään väga rahule.
Põhiline eesmärk on teha hea tulemus AF-is. Nagu Kristjan ja Jüri juba tõestanud on, ei ole aerutajatele jõu ja eriti vastupidavuse voorudes vastast. Kuna ise olen sõudmise taustaga, siis saab näha millist konkurentsi suudan mina pakkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõudmisega tegelesin kuni 2010 aastani. Põhilise koondiseaja sai võisteldud kaheksapaadis. Selle, suurepäraselt klappiva koosseisuga, sai korjatud igasugu autasusi. Parimateks saavutusteks võib pidada U23 vanuseklassi maailmameistritiitlit ja Euroopa meistrivõistluste IV kohta.Siin ka üks pilt mingilt võistluselt, nägude järgi vaadates on tegu alles starditõmmetega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.