Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2015 at 6:53 e.l. #380428
Silvar Fast
MemberTehakse ka läheneva emadepäeva raames ilusaid asju ja tegusid

Kõigile emadele au ja kiitus taevani, sest tänu teile oleme need, kes me oleme
mai 7, 2015 at 10:18 e.l. #380455Silvar Fast
MemberNoortele meestele ka rihmad peale, et karjäär oleks pikk ja edukas
mai 7, 2015 at 1:11 p.l. #380458Sarge
MemberEndalgi plaan soetada see. Kuna jõutõstja ei ole, siis paksu vööd eriti kasutada ei taha – muidu pean veel kõhulihaseid eraldi treenima hakkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühel tüdrukul on XS vöö ja mulle täpselt paras. Aga varuga plaanin osta S suuruse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2015 at 4:23 p.l. #380462Silvar Fast
MemberIse kasutan ka seda sama vööd, piisaval pehme, et hoiab ilusti kehasse ja samas parajalt jäik, et korralikult ära toestada ning krõps kinnitus peab ka hästi Erinevalt sinust Taavi on mul liha ka luude peal ehk siis kasutan M suurust😊
mai 8, 2015 at 12:00 p.l. #380495Silvar Fast
MemberTäna tekkis selline plaan, et prooviks kätt küpsetamises ja mitte midagi über tervislikku vaid vana hea õuna – kaneeli stritsel.Selle all ma mõtlen, et õunu kuhjaga ja või, suhkru ja kaneeli segu ojadena nõretamas 😉 Mõeldud tehtud, tükeldasin koorisin õunad, valmistasin pärmtaigna, segasin kokku kaneeli segu( seda põhimõttel, et rohkem on parem), riivisin apelsini koort, kardemooni ja vanilje suhkrut. Taina ja segu voltisin oma pisikeste värisevate näpukestega kokku. Varsti saab teada mis välja tuli 😉 Aga lõhn tundub hää. Vend janar ütleks, stritsli jutu peale, et nii põja olen oma toitumisega langenud 😉 Aga mina ütlen” Magus elu!” 😄
mai 8, 2015 at 12:03 p.l. #380496Silvar Fast
Membermai 8, 2015 at 12:25 p.l. #380497Janar Rückenberg
MemberMiks sa selliseid asju sööd? Ma pean sinuga tõsiselt vestlema
mai 8, 2015 at 3:02 p.l. #380502Silvar Fast
MemberAita mind vaest eksinut, kes on pattu teinud…aita mind ja söö ka kaks tükki
mai 11, 2015 at 10:19 e.l. #380578Silvar Fast
MemberMeeleolukas Emadepäeva nädalavahetus läbi. Sai see väärikalt tähistatud Tartu maratoni kevadjooksuga 10 km. Aega kulus selleks 51.16, nagu viimasel ajal mulle kombeks vedas strateegia alt. Teades, et vorm on hea ja minek nii sama, läksin panema, teadsin küll km aeg mida pidin hoidma aga no oli jalg esimesed km nii kerge
. Tegelikult oleks võinud rahulikumalt alustada ja aeg oleks tulnud ca 3 min parem. See on see, kui vähe võistluskookse teha. Võrreldes Viljandi jooksuga oli tegelikult kõik super ja minek hea. Keha töötas hästi. Lisandites võtsin enne ja peale jooksu Fast Bcaa-d. Nüüd teen aeroobsest nädalake puhkust ja siis paar ratta sõitu alla ja siis juba Tartu Rattaralli. Sinna vahepeale jääb ka enda järjekordse aasta väärikas ärasaatmine korraliku grillfestiga
Ning edasi alates juunist sihtide ja kõigi treeningplaanide seadmine juba sügishooajaks, sest teadupärast , kui ikka kevadel ei külva ja suvel ei hoolda, siis pole sügisel head saaki loota
Seniks aga on kõik ootused ja lootused pandud EM-ile ja meie koondise heale tulemusele Hispaanias
mai 12, 2015 at 11:23 e.l. #380615Silvar Fast
MemberEmadepäeva katsumus ja väljakutse
mai 20, 2015 at 5:29 e.l. #380958Silvar Fast
MemberEM-l käidud, väsimus ja tunne on justkui oleks ise võistelnud. Kogemus oli kulda väärt ja kindlasti võtan selle pikemalt kokku. Tore oli kohtuda ja tutvuda uute inimestega, näha neid lava ees, taga ja peal. Hea kui sain kellegile kasuks olla seal võistlustel ja veel parem, kui saan aidata teid oma kogemuste ja teadmistega sammuke lähemale proffesionaalse spordi poole. Tahtsin kõiki tänada meeldejääva reisi eest, te kõik olite kindlasti võitjad, kes te selle kogemuse läbi tegite. Märksõna tulevikuks, et koos, üksteist toetades oleme tugevad ning võime puudutada taevast 😉
mai 24, 2015 at 12:49 p.l. #381122Silvar Fast
MemberJälle üks aasta koos ära saadetud kõige suurepärasemate sõpradega
mai 27, 2015 at 8:01 e.l. #381231Silvar Fast
MemberTäna siis taas Fast toidulisandite degusteerimine TÜ ASK is. Kohal on noorkulturistid Mart Lodi ja Meinart Möls, kes näpistavad põhikooli lõpueksamite kõrvalt aega, et pakkuda ja harida meid lisandite vallas! Loomulikult olen kohal ka ise moraalse toena Team Fast Rückenbergi uute liikmete esikdegusteerimisel. Nii , et kõik maitsma!!!
mai 28, 2015 at 6:08 e.l. #381247Silvar Fast
MemberPildikesi eilsest degusteerimisest läbi minu fotosilma.Tuleb tõdeda, et suvi on käes ja trennidesse on jäänud ainult need kõige tublimad. Maitsjaid ja huvilisi oli, aga tung letile on ikka tunduvalt väiksem.Noortel poistel oli muidugi hea saada oma esimese degustatsiooni ristseid.Tänud ka Edmundile ja Allanile, kes olid noortele julgustuseks ja moraalseks toeks
mai 30, 2015 at 3:00 p.l. #381325Silvar Fast
MemberOlen siin ikka salaja oma iluaia kaunimat õit oma rinnal soojendanud,naeratustega kastnud ja kallistustega toitnud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.