Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2015 at 5:26 p.l. #379977
Silvar Fast
Memberaprill 22, 2015 at 7:38 e.l. #380000Silvar Fast
MemberEnda tegemistest niipalju, üritan viia treeninguid neljale korrale nädalas, põhmõttega vähem on rohkem. Lihtne see ei ole, pevad pole vennad. Teed küll plaani aga siis ükspäev ei saa teha ja teed “ette”. Siis jälle selgub , et õnnestub ka trenni teha sellel päeval ka, kus algselt ei õnnestunud. Nii nädalalõpul trenne üle lugedes, selgub, et 5 trenni jälle koos. Eks pidev toidulisandite tarbimine aitab ka kaasa kaitse ja pidurdamis mehhanismide maha võtmisel. Fast EAA, tribulus
Järgmine nädal juba kavas selle hooaja esimene jooks ” Viljandi Ümberjärvejooks”. See on minu arvates üks raskemaid jookse pühajärve jooksu kõrval, sest profiil ja maastik on kõike muud kui lõbus. Positiivne on tõdeda, et asjade kokkulangevuse tõttu osleb nädalavahetuse Balti Matchil ka kolm Tü aski sportlast Siim Savisaar, Holger Saare ja noor Meinart Möls. Ega lihtne ei saa ” leedu kollide” vastu olema, aga väärt kogemuse saavad kõik noored mehed. Poseerimine tuleb veel korra ülevaadata ja siis hooajale vääriline punkt panna. aprill 22, 2015 at 8:09 e.l. #380005Silvar Fast
MemberTäna, 22.aprillil 2015 kl 18:00-20:00 toidulisandite degusteerimine TÜASK-s! Pakutakse erinevaid batoone ja PUDDING ning HERA80 lisandeid!
Tule proovima!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2015 at 7:47 e.l. #380044Silvar Fast
MemberEile toimus siis Tü askis Fasti degustatsioon, mis oli väga meeleolukas. Hr. Meriseaga nagu ikka igav ei hakka, juttu jagub kauemaks. Peale selle, et sai diskuteeritud klientidega kumb on parem ja kasulikum, kas kohupiim marjadega või Fast pudding, sai läbi arutatud ka Taavi uue kava nüanssid.Kohupiima ja Fast puddingu arutelu lõpp tulemuseks jäi, et mõlemad on head ja tervislikud ning õiges toitumises omal kohal. Ise õnnestus samal ajal teha väike sutsakas poseerimist Siim Savisaarega, mille aeg nägin kuidas Sir Merisalu üritas Tü Aski spordiinimesi pöörata oma katkematu ja lõputu jutuga Fasti ja valgu usku
Taaviga võib teinekordki degisteerida, igav ei hakka. Täna plaan Savisaare ja Meinart Mölsiga viimane poseerimine enne Balti Matchi. Kindlasti täna kavas ka ca 120min treening, selg, rind ja triitseps ning temposõit.aprill 24, 2015 at 10:45 e.l. #380075Silvar Fast
MemberSõbrad ja võitluskaaslased on teele saadetud Balti Matchile. Nüüd ei ole muud kui oodata ja loota.
Ja loomulikult rassida edasi nendega, kel veel teekond kestab. Täna siis plaan 60 min ratast ja Reedaga jalatrenn. Merisea lähedus on vist nakkav, mul ka põlv annab tunda, ta kohe kannab neid haigusi edasi
NB! Matchi ootustest on kindlasti minu jaoks põnev, kuidas saab 16 aastane Meinart Möls Leedu ja Läti juunioridele vastu ning kidas sümpatiseerib Savisaare proportsioon ja esteetika väliskohtunikele?!
aprill 27, 2015 at 10:21 e.l. #380179Silvar Fast
MemberBalti Match ka läbi ning veel kolm minu sportlast võivad hooajale joone alla tõmmata. Noored poisid Mart ja Meinart võivad auga väljateenitult minna oma põhikooli lõpureisile, sest mehed on tugevalt jalaga kulturismi maastiku ukse lahti löönud. Tagasitulles tuleb aga hakkata ettevalmistuma sügiseseks hooajaks. Et mitte poisse laisaks lasta tuleb võtta eesmärk võimalikult paljudele juunioitele hirmu tekitada ja nii mõnigi skalp võtta. Siim saab ka rahulikult sööma hakkata, mehel kindlasti parim hooaeg vormi poolest aga saab veel parmini ja kindlasti teeme veel paremini.
Võistlejaid on veel rivvi jäänud mul 4, kes valmistuvad EM, Õnnela, Esta, Aleksandra ja Reet.
Estaga tegime eile 60 minutilse poseerimise, parandasime EKV vead ja tõime esile tugevaid külgi. Kui Esta suudam oma lavalised esitlused teha sama tugevad, kui poseerimise harjutamise lõpus, ei jää kõrged kohad tulematta.
Homme kohtun Aleksandraga, et teha koos üks trenni ja lüüa pikale veninud hooaja tõttu kehale uus elu sisse. Loomulikult tuleb ka poseerimine. Nii Aleksandral, kui ka Reedal tuleb laupäeval viimane lava tunnetamine Läti lahtistel enne EM i. Samuti saab Reedaga teha veel üks, kaks ühist treeningut.
Endal on veel selle kõige kõrvalt jäänud 2 treeningut enne Viljandi Ümberjärve jooksu, täna ja kolmapäval. Treeningud on kerged, seeriad lühikesed, plahvatusliku iseloomuga. Väldin lihase “täis pumpamist”, sest aktiivne ja tugevas toonuses suur lihas nõuab kordades rohkem energiat ja hapniku.
aprill 27, 2015 at 10:26 e.l. #380180Silvar Fast
MemberRaske on küll pool pidust trenni teha, aga jooksurajal on see suureks kergenduseks. 100kg mehel ei ole lihtne tempokalt joosta pikka maad
Lisanditest degusteerimisel maitsesi ära Fast Hera 80 kreemiküpsis, hakkas meeldima
Lisaks Fast EAA, Fast Pudding, Olimp Tribusteron ja riboksiin. aprill 30, 2015 at 10:42 e.l. #379732Silvar Fast
Member6. Mai toimub TÜ ASK is järjekordne Fast toidulisandite degusteerimine. Tooteid tutvustavad selle hooaja kulturismi ja fitnessi lava vallutanud ning Team Fast Rückenbergi uued liikmed noor kulturistid Mart Lodi ja Meinart Möls ning nõu ja jõuga olen ka ise kohal. Kindlasti tulge maitsma.
Nädalavahetusel toimuvad siis Läti lahtised meistrivõistlused, kus võistlusrivis on ka TÜ aski Reet Reimets ja Aleksandra Laer. Pöidlad pihku
:Endal täna jääb volberdamine ära, ma ei tea juba mitmendat aastat, sest homme ootab Viljandi Ümberjärve jooks. Paljalt mõttest lähvad juba jalad kangeks

Eks ma tangin end kuhjaga aminohappeid täis ja teadupärast julge hundi rind on rasvane
järelikult peaks energiat jooksuks jätkama
mai 2, 2015 at 3:32 p.l. #380313p6rgu
MemberTervist, kuigi pole siia pikka aega kirjutanud, leidsin üles ühe video jõutõmbest, mille olin juba unustanud.
Nagu näha, siis raskust on 210 peal, viimane tööseeria. Jalatrennis tegin kükki täpselt sama raskusega, tööseeriate pikkus oli 3 kordust kükil. Siinkohal täname selja- ja jalajumalat – aamen.
Paari päeva pärast on siis kõigi lemmik KV õppus Siil ning peale seda kindlasti hakkab valmistumine sügiseks.

Edmund
mai 2, 2015 at 5:10 p.l. #379802Silvar Fast
MemberVägev mees oled, pärast meie ühist “soojendusjooksu ” oli sul veel vurtsu ja plahvatust, et paugutama hakkata. Nii need asjad käivad, visa töö ja vääramatu tahe vormivad sportlasest võitja. Kui elu ja asjad jonksu saab oled sa sügiseks ikka hirmus looma
mai 4, 2015 at 5:13 e.l. #380332Silvar Fast
MemberSuured õnnitlused Reedale nädalavahetusele kuldse punkti panemise eest Läti lahtistel meistrivõistlustel! Loomulikult õnnitlused ka teistele medalistidele.

Võistluse kulg jättis muidugi soovida ja info selle kohta oli olematu.Lätil on ikka Eestlastel palju õppida , kuidas sujuvalt ja jooksvalt võistlust korraldada
mai 4, 2015 at 11:20 e.l. #380353Silvar Fast
MemberEnda tegemistest nii palju, et reedel oli Viljadis siis kaua oodatud jooks. Ega ma suuri lootusi sellele jooksule ei pannud, kuna spetsiaalselt jooksnud polnud, küll aga muud aeroobset ja anaeroobset kuhjaga. Plaan oli siis joosta alla tunni, ehk siis sama, mis eelmine aasta, aga jooksin 1.06
Oleks pingutanud, siis võinuks 1.03 joosta, aga see ei olnud see, mida sinna jooksma läksin. Head tunnet ei olnud, seda näitasid ka km ajad. Neljandal kilomeetril lasin jala sirgu, ja vantsisin nördinult lõpuni, olle oma kehas ja selle käitumises äärmiselt pettunud. Hiljem analüüsides, ei saanud ka paremat tahta, sest tegelikult on keha saanud vähe puhkust, et see hea mineks oleks võinud realiseeruda. Lollusest tahtsin ka proovida väiksema energia laadimisega, kui muidu, aga minu suure keha puhul maksis see ilmselt kuhjaga kätte. Naljakas joosta nagu jõudsin aga lennukust polnud. Keha oli kinni ja ei töödanud. Et siis selline selle aasta esimene jooksu kogemus, aga mis kehvasti see uuesti, juba pühapäeval on Tartu maratoni kevadjooks
mai 4, 2015 at 11:41 e.l. #380354Sarge
MemberRauda ja C-vitamiini juurde võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Küll siis samm ka kergemaks läheb!mai 4, 2015 at 11:48 e.l. #380355Silvar Fast
MemberRäägi mulle midagi uut
mai 5, 2015 at 6:48 e.l. #380387Silvar Fast
MemberTÜ ASK i sportlased jõuavad ka igale poole, südames on kindel tunne sest Edmund, Allan ja Siim on “SIIL” õppusel. Kui juba sellised mehed on kohal, siis on Eesti veel ikka vaba 😉 Homme toimub TÜ ASkis Fast toidulisandite degusteerimine 18.00-20.00
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.