Silvar Rückenberg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Silvar Rückenberg
- This topic has 2,032 replies, 110 voices, and was last updated 10 years tagasi by
Silvar Fast.
-
AutorPostitused
-
detsember 21, 2014 at 9:05 e.l. #375404
Silvar Fast
MemberViimased päevad olen siin jälle patustanud oma lubatud reegli vastu, et kolm trenni üks puhkus. Täna on juba kuues päev trennis, aga hirm ja teadmine, et jõuluaeg läheb hirmsaks söömiseks ning ühel päeval tean, et kindlat ka trenni ei pääse, paneb tegutsema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellega seoses alustasin tänast advendi hommikut Fast pannkookide ja Reeda MM toodud Kanada kohaliku vahtrasiirupiga.Nädalavahetus on olnud produktiivne, reedel trenn Reedaga, eile trenn Õnnelaga ja uute treeningplaanide ning sihtide seadmine. Eile õhtupoolik sai treenitud veel kulturismi ja fitnessi maailmale tundmatu suuruse, kuid kevadel oma lavadebüüti tegeva Martin Helmetiga. Panin mehe tahte ja vaimu proovile 1,5 h nonstop treeningut
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Usun, et mees mõistis, et treening pole nali, et pausid pole juttuvestmiseks, vaid keha ja vaimu taastumiseks ning uue seeria tarbeks keskendumiseks.Täna plaan teha treening ühiselt Madega. Kindlasti saab tehtud korralikult kõhtu ja alaselga ja nipet näpet veel, kuid põhi plaan on Madel tagumik kuumaks kütta ehk siis korralik tagumiku ja jalatreening, et tagumiku hellus ei laseks ülearu kaua jõululaua taga keha kinnitada.
Eks näis , kuidas kõik välja kukub .
ILUSAT ADVENTI KÕIGILE KULTURISMI JA FITNESSI SÕPRADELE! ÄRGE HOIDKE ENNAST TRENNIS TAGASI
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2014 at 9:40 e.l. #375406Ott Kiivikas
MemberJep, 280kg tõmme on väga kõva sõna!
Olen hoopis kuulnud, et kulturistid pidid olema vastupidavad, esinumber surus hiljuti 3nda seeriana 87,5 kiloga 10 kordust. Seda hakatakse talle nina alla hõõruma veel mitu aastat, pealkirjaks “kulturistid on vastupidavad”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärnapoiss, sa oleksid sellise kolmanda surumisega ilma puhkepausita teinud ühe negatiivse korduse, oma vastupidavuse pealt…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .detsember 21, 2014 at 9:43 e.l. #375407Ott Kiivikas
MemberEile oli selline sisutihe päev. Põhimõtteliselt 12-tunnine tööpäev.
Hommikul lasteaias tööl, siis läksin Kädyga trenni ja samal ajal tegin ka oma trenni ära, mis kestis 50 minutit. Tegin seljale 2 ja pool harjutust, üks õlale ja üks biitsepsile. Seljale sai päris palju seeriaid tehtud, aga kõik kergelt. Trenn läbi, siis läksin korvpallipoistele trenni andma – mängisime korvpalli ja tegin ÜKTd neile. Kui sai tehtud hüppeid, siis mõtlesin, et ei tea, kas suudan hoota kaugust vähemalt 3m hüpata. Kuna väljakul on jooned maas ja teadupärast võrkpalli platsil on selline joon nagu “kolme meetri joon”. Saigi proovitud, kas hüppan selle vahemaa ära ning ei olnud raske. Arvestades veel, et eile oli jalatrenn.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pärast seda trenni läksin jõusaali tagasi ja juhendasin naistest koosnevat rahvamassi.
Korralik põrge hakkabki alates 3 m (ise ei ole selles osa kõige tugevam tegija, kuid sinu hüppe puhul ei tohiks olla probleemiks ka tulemus 3.20 ja peale….)
detsember 21, 2014 at 12:43 p.l. #375410tarmop
MemberPärnapoiss, sa oleksid sellise kolmanda surumisega ilma puhkepausita teinud ühe negatiivse korduse, oma vastupidavuse pealt…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ei Ott, Revali kahurväele Sinust vastast pole ei kordustele ega max raskusele. Ainus erand on Siim oma 183kg x9 surumisega, temast tegid 1 korduse rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ära heida meelt, suvel saab olema suurem vastupidavuse test, 24.juuli 2015 toimub järjekordne tarmop nimeline saalisurumine korduste peale poole kehakaaluga ühe minuti jooksul. Sel aastal pani selle kinni Kaido 80 kordusega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2014 at 2:49 p.l. #375416Ott Kiivikas
MemberEi Ott, Revali kahurväele Sinust vastast pole ei kordustele ega max raskusele. Ainus erand on Siim oma 183kg x9 surumisega, temast tegid 1 korduse rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ära heida meelt, suvel saab olema suurem vastupidavuse test, 24.juuli 2015 toimub järjekordne tarmop nimeline saalisurumine korduste peale poole kehakaaluga ühe minuti jooksul. Sel aastal pani selle kinni Kaido 80 kordusega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poisid, selleks harjutage, sest 80 kordust ei ole poole kehakaaluga probleem teha…))) Loodetavasti on see võistlus ikka ilusasti EJTL kalendris ka kirjas, et pahandust ei tuleks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 22, 2014 at 12:43 p.l. #375458Silvar Fast
MemberTäna siis plaanis ikkagi teha veel enne söömise rallit ja enne viimaseid trenne väike puhkepäev.
Eile sai trennis alustuseks tehtud 40 minutit ellipsit. Trennis sai lobisetud elust olust Esta ja Edmundiga, mis, kus, millal jne.
Ja siis algas töö
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale ellipsit 4 Fast Bcaa. Alaseljale ülesirutused 5×13 ja sirgete jalgadega poolik jõutõmme 6×12.Kõhule üle palli 25kg kettaga 6×17 ja külgedele keha tõsted 4×17.
Triitsepsile 6×8 kitsalt surumised horisontaalpingil 100kg, siis hantliga üle pea sirutused 4×8 50kg ja prantsuse surumine EZ kangiga 6×15.
Siis lisasin veel 4 Fast Bcaa kapslit, et jaks ikka kestaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kestis. Õlale hantlite lennutamine kõrvale 6×10 ja hantlite lennutamine käed nurkselt 6×6.Pärast tegin tiirud linnapeal, päris hirmus on vaadata, kui hullunud on inimesed oma kingituste otsimise rallil ja toidu varumisel. Poes korve ei kasuta enam keegi, kõik kihutavad mööda kitsaid vahesi ainult kärudega. Toidu kogused, mida ostetakse oleks, kui tuumasõja tuleku hirmus valimatult varutud, mida kätte saab.
Inimesed ostavad kinke valimatult, peaasi, et osta saaks. Oluline ei ole see, kas sellel ka vajadust või tarbeväärtust kingi saajale on.
Linnaliiklust ehedamalt kirjeldav sõna on kaos
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Parklad on täis, teepeenrad on täis, kõnniteed on autosid täis. Vägisi jääb mulje, et jõulud on inimestel esimest korda ja seda juhuslikult ja tulnud täitsa ootamatult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik planeerivad oma aega nii hästi, et paistab nagu terve linn üritab 4 päevaga kõiki oma jõuluoste ära teha. See on traagiline ja samas naljakas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen loobunud selle hullusega kaasa minemast.Autoga sõidan ainult tööle ja tagasi. Poes käin süüa ostmas jala ja seda teen, kas hommikul vara või päris hilja õhtul. Kingid, mis on vaja olnud osta, olen ostlenud juba oktoobris või novembris. Kindlasti tekib küsimus, mis ma siis muretsen, kui mul endal selle närvilisusega pistmist ei ole ning oma asjad õigel ajal olen ära teinud? Vastus lihtne, jõulud on rahu aeg, jõulud on koosolemise ja pere aeg. Jõulud on aeg iseenda jaoks ja järelemõtlemise aeg. Jõulud ei ole kohustuslikus korras kinkimise aeg. Kinkimine ei ole vale, kuid see ei tohiks olla kõige tähtsam, samuti nagu metsik üle söömine, nagu oleks terve aasta järjest nälgitud.
Inimesed, vaadake endasse, olge koos lähedastega. Ärge sööge üle ja kui lähebki natuke liiale, siis liikuge. Koos tegemise ja emotsiooni jagamise rõõm on suurim rõõm, nii endale, kui ka lähedastele.
detsember 22, 2014 at 4:30 p.l. #375463Sarge
MemberPole nüüd päris pikalt jõusaalis trennis käinud, aga nii palju kui võimalik, siis olen püüdnud ikka aktiivne olla. Kahjuks ründas mingi hetk mind kõhuviirus ja lõi rivist välja mõneks päevaks. Nüüd jälle hea olla ja saab süüa ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks aga saali veel nii pea ei jõua, sest spordihoones toimuvad lakkimistööd ja ei hakka ennast veel mürgitama minema. Nagu öeldakse, siis uuel aastal uue hooga!
Häid saabuvaid pühi kõigile!
detsember 23, 2014 at 8:17 p.l. #375494Arnold
Memberdetsember 23, 2014 at 8:31 p.l. #374675Silvar Fast
MemberSuured tänud Arnold! Ja minu ja mu kamba poolt Kogu Kulturismi ja Fitnessi ühisele perele rahulikku jõuluaega ja liikumise ning mõistliku toitumise rõõmu südamesse, hinge ja kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2014 at 9:14 e.l. #374773Silvar Fast
MemberTore on näha ja kuulda, et kulturismi isa Ott ka õpib Tartu sportlastelt, et ühistreeningud on head ja kasulikud, ning ühendavad sportlasi ja loovad meeleolu ;-)Minu jaoks on ühistreeningud ja nende kasulikus kirjeldatav võrrandiga 1+1=3
detsember 25, 2014 at 3:20 p.l. #374712Silvar Fast
MemberPean ütlema, et tahaks juba naasta treeningute juurde ja oma tavatoidu juurde.Jõulud on toredad, palju enam hakkad hindama oma rutiinset ,tervislikku kvaliteet toitu Fast pudding, väike tervislik valgu sheik, mõni batoon.
Homme õnnestub mul erinevalt tänasest trenni teha. Tuleb kindlasti Janariga üks maru 2,5 h maraton treening, kuid sellest , mis ja kuidas tegime juba homme täpsemalt;-)
Ja nüüd tagasi sööma
detsember 27, 2014 at 6:04 p.l. #375052Silvar Fast
MemberJõulusöögid söödud, kõik Tartu inimesed homme head tegema, keha peaks olema puhanud ja taastunud õige aeg doonoriks minna. Vereandmine kestab kuni kella 14.00
Ise sai täna osaletud Janari korraldatud sõprade jõuluvõistlusel, mis algas ühiste põnevate püramiididega ning mille võistluslikust osast väljusin positiivse 4.kohaga. Ürituses pikemalt homme aga suured kiitused ja tänusõnad korraldajale, et viitsib neid üritusi korraldada ja eest vedada.Aitäh sulle Janar kõigi osalejate poolt!
detsember 28, 2014 at 4:12 p.l. #375027Sarge
MemberHei!
Turniir läbi ja võib enam-vähem rahule jääda. Kõrgkoolide meistriliiga 4. koht. Kevadel võitsime harrastajate liiga ära ja sellega saime pääsu ka meistriliigasse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raske oli mängida ka, kui meie kõige pikem mees oli 190cm pikk, mina 180cm ja teised napilt üle. Vastastel ikka 2m pikkused mehed.Järgmiseks on pedagoogide turniir võrkpallis.
detsember 28, 2014 at 5:20 p.l. #375126Silvar Fast
MemberSai siis täna käidud taas doonoriks.Järjekorrad olid inimestest lookas, kes tahtsid head teha ja aidata neid kellel pole mingil põhjusel nii hästi läinud.Osadel meestel meil on ikka müstilised verenäitajad näiteks Jüri hemoglobiin 178, kui täpselt mäletan siis Allanil 168, Edmundil ka sinna samasse auku. Estal oli ka naisterahva kohta 145 mis on täitsa hea. Ise olin oma õnnetu 135, mis viitab viimaselajal tehtud suurtele koormustele ja vähesele taastumisele. Aga muidu oli tore päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2014 at 5:39 p.l. #375125rennosport
MemberKui hemo on 178, siis suusatamises kohe kinlasti starti ei lasta.
Mae mitu korda eemale jäänud, tal minu mäletamistmööda oli 160 millegagi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.