Siin on kõik vajalik teave Fit. idest
Avaleht » Forums » Arhiiv » FIT.ioksjonid » Siin on kõik vajalik teave Fit. idest
- This topic has 70 replies, 32 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
Paul.K..
-
AutorPostitused
-
november 30, 2009 at 4:56 p.l. #238313
Lauri848
Memberviimase lausega mõtlesin seda..kui kahtlen,et pakkujal ei ole tegelikult nii palju FIT-e siis vaatan pealehelt järgi ja ei arvesta tema pakkumist.
Moded kirjutavad tavaliselt järgmine päev või hiljem,kes on võitja.Selle ajaga saaks juba FIT-id ostetud.
november 30, 2009 at 5:21 p.l. #238318Bulletproof
Membersain su mõttest aru. oksjon kestab õhtul kella 21:00ni, kui pakkujaid jätkub, siis läeb mõnevõrra pikemaks.
kuid see on tõesti huvitav küsimus, kas Indrek Viska näeb kuskilt, palju ntx eile õhtusel parimal pakkujal oksjoni lõppedes FITte oli?!
jaanuar 16, 2010 at 11:45 e.l. #250221Jarmo Oberst
MemberMul on ka küsimus FIT-ide kohta, nimelt on manuaalis kirjas nii:
Kuida ma saan FIT.’e teenida?FIT.’e saad sa teenida momendil järgmistel juhtudel:
* Osaledes foorumis, teenid iga ASJALIKU postitatud sõnumi pealt 5 FIT.’i. Millised sõnumid on asjalikud või mitteasjalikud, otsustavad moderaatorid. Kui kuritarvitad oma Foorumikontot teenimiseesmärgil, võivad moderaatorid sind hoopis hoiatada, määrates sulle miinuspunkte (sinu arvel olevad FIT.’id hoopistükkis vähenevad)
* Fitness.ee’s toimuvate mängude auhindasi hakatakse nüüdsest välja andma FIT.’ides. Nende eest saab iga võitja vastavalt oma vajadusele nüüdsest ISE poest asju valida.
* Erakorraliste teenete eest Fitness.ee portaalis. Oled hakkama saanud millegi eriskorralisega, võivad moderaatorid/administraatorid sind premeerida FIT’idega
* Artikli eest võimalik teenida kuni 400 FIT.’i
* Uudise eest saad 25 FIT.’i
Momendil rohkem FIT.’ide teenimisvõimalusi pole. Lähitulevikus saab nimekiri kindlasti lisa.
Ja nüüd mu küsimus ka. Postitan suhteliselt palju foorumisse ja kindlasti vähemalt 1-2 postitust päevas on ka asjalikud mille eest peaksin saama siis 5 FIT-i.
Olen viimastel päevadel jälginud oma FIT-te ja eile oli mul 925FITi ja postitasin eile ka. Täna vaatan, et mul on 926FIT-ti. Ma saan aru, et kui ma poleks ühtegi FITti saanud, et polnud asjalikud postitused, aga mille eest ma ühe FIT-ti sain ? Ma ei loe manuaalist kusagilt välja, et millegi eest saaks 1FITti teenida. Miinimum on ju 5 FITti ?
jaanuar 16, 2010 at 6:11 p.l. #250287Paul.K.
MemberMul on ka küsimus FIT-ide kohta, nimelt on manuaalis kirjas nii:Ja nüüd mu küsimus ka. Postitan suhteliselt palju foorumisse ja kindlasti vähemalt 1-2 postitust päevas on ka asjalikud mille eest peaksin saama siis 5 FIT-i.
Olen viimastel päevadel jälginud oma FIT-te ja eile oli mul 925FITi ja postitasin eile ka. Täna vaatan, et mul on 926FIT-ti. Ma saan aru, et kui ma poleks ühtegi FITti saanud, et polnud asjalikud postitused, aga mille eest ma ühe FIT-ti sain ? Ma ei loe manuaalist kusagilt välja, et millegi eest saaks 1FITti teenida. Miinimum on ju 5 FITti ?
Ennast huvitab täpselt sama asi
jaanuar 16, 2010 at 6:50 p.l. #250297moosese10k2sku
MemberKas selline asi on võimalik, et ma maksan pool fittide eest ja pool sularaha mingit moodi?
jaanuar 16, 2010 at 7:41 p.l. #250300hehee
MemberKas selline asi on võimalik, et ma maksan pool fittide eest ja pool sularaha mingit moodi?
jaanuar 17, 2010 at 12:35 e.l. #250333emmimees
MemberMingi jama on nende fittidega jah praegu, vaatasin huvipärast ja eilse miski 11 postiga ei tulnud vist ühtegi fitti juurde ja mingil päeval tuli vist 2 või 3 fitti, mis on loogika vastane
jaanuar 17, 2010 at 11:06 e.l. #250363moosese10k2sku
MemberOn.Ma loodsin juhtnööre ka, aga ma avastasin, et seal on mingi kood või miskit. Selle “salakoodiga” lippan siis poodi ja üejäänud plekib paberis?
jaanuar 17, 2010 at 11:16 e.l. #250369Alexander Andrusenko
ModeratorMingi jama on nende fittidega jah praegu, vaatasin huvipärast ja eilse miski 11 postiga ei tulnud vist ühtegi fitti juurde ja mingil päeval tuli vist 2 või 3 fitti, mis on loogika vastane
jaanuar 17, 2010 at 11:18 e.l. #250372hehee
MemberMa loodsin juhtnööre ka, aga ma avastasin, et seal on mingi kood või miskit. Selle “salakoodiga” lippan siis poodi ja üejäänud plekib paberis?Jah.
jaanuar 17, 2010 at 11:38 e.l. #250377Jarmo Oberst
MemberVabas foorumis ja oksjonitel tehtud postituste eest ei saagi fitte.Aga mille eest siis 1 või 2 FITti saab ?
jaanuar 17, 2010 at 12:05 p.l. #250390emmimees
MemberVabas foorumis ja oksjonitel tehtud postituste eest ei saagi fitte.No shit, sherlock.
jaanuar 17, 2010 at 12:10 p.l. #250393Alexander Andrusenko
ModeratorAga mille eest siis 1 või 2 FITti saab ?Äkki siis 1 postitus annab nüüd 1 fiti, mitte 5? Ja emmimees sai 11 postituse eest 3 selle pärast, et 11-st vaid 3 olid väljas pool Vaba foorumit? Muud seletust ma sellele ei leia.
jaanuar 17, 2010 at 12:23 p.l. #250399emmimees
MemberNo mai tea, minumeelest vabas foorumis tehtus posti eest postituste arv üldse ei suurene, vähemalt nime juures mitte, aga paneelis näitas, et 11 posti ikka. ning kindlasti olid rohkem kui 3 posti tehtud mujal. Aga aless eks vaata ise, palju sul neid juurde tekib näiteks täna öösel, kindlasti paneb ka sul siis võssa.
Ma neid fitte tagantjärgi ei aja aga lihtsalt teinekord oleks hea kuskilt oksjonilt midagi võtta, aga viimasel ajal pole fitte eriti juurde tulnud kuigi olen suht palju foorumis vedelenud
jaanuar 17, 2010 at 12:29 p.l. #250401Alexander Andrusenko
ModeratorNo mai tea, minumeelest vabas foorumis tehtus posti eest postituste arv üldse ei suurene, vähemalt nime juures mitte, aga paneelis näitas, et 11 posti ikka. ning kindlasti olid rohkem kui 3 posti tehtud mujal. Aga aless eks vaata ise, palju sul neid juurde tekib näiteks täna öösel, kindlasti paneb ka sul siis võssa.Ma neid fitte tagantjärgi ei aja aga lihtsalt teinekord oleks hea kuskilt oksjonilt midagi võtta, aga viimasel ajal pole fitte eriti juurde tulnud kuigi olen suht palju foorumis vedelenud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.