Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
- This topic has 509 replies, 60 voices, and was last updated 10 years, 1 month tagasi by
breakdown.
-
AutorPostitused
-
august 28, 2012 at 12:25 p.l. #322786
rennosport
MemberMulle meeldib mõttekäik, et kui nädalas teed 1x konkreetset lihast, siis peab mingi imevigur toitumisel juures olema, et jätkusuutlikku arengut näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis, kes aru ei saa, nädalas korra ühte lihast treenida ja sealjuures järjepidevalt areneda suudavad ainult keemikud!
august 28, 2012 at 12:29 p.l. #322789Archangel
MemberMulle meeldib mõttekäik, et kui nädalas teed 1x konkreetset lihast, siis peab mingi imevigur toitumisel juures olema, et jätkusuutlikku arengut näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis, kes aru ei saa, nädalas korra ühte lihast treenida ja sealjuures järjepidevalt areneda suudavad ainult keemikud!
Mitte päris nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjutasin ju juurde, et “optimaalselt” nii vaevalt areneb. Eks arenemisel ja arenemisel on ka vahe sees. Olen ju isegi enamuse ajast treeninud 1x nädalas lihaseid ja juba sellega on mindki kemmi panemises süüdistatud, seega järelikult kõige kehvem areng pole olnud.
Aga ma ei ole nii uhke, et arvaksin, et tegin kõike õigesti, või et kogu olemasolevat kirjandust ja ajalugu lihtsalt ignoreeriksin selle tõttu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks algajad arenevad suhtkoht iga programmiga. Teinekord piisab sellest, et valku rohkem süüa ja hantlit pikalt jõllitada ja mass vohab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasijõudnud aga millegi pärast 1x nädalas erilist arengut ei näita massi osas. Midagi siit-sealt ikka tuleb, aga mulle vähemalt tundub, et areng oleks palju parem, kui ei tekiks suurte raskuste liigutamisest tulevaid vigastusi ja lihased saaksid stabiilsemalt ja rohkem mahulist koormust.
august 28, 2012 at 12:34 p.l. #322791vend vähk
ModeratorMulle meeldib mõttekäik, et kui nädalas teed 1x konkreetset lihast, siis peab mingi imevigur toitumisel juures olema, et jätkusuutlikku arengut näidata
Vaidlen vastu! Igasugune sport ja suutlikus on meie oma peas kinni. Sain selle selgeks 1997 aastal ajateenistuses Kuperjanovi kuulsusrikkas pataljonis, kus oli palju hetki kui ma ise uskusin, et enam ei suuda isegi sõrme liigutada, aga ometi paari minuti pärast jooksime juba täisvarustuses poolmaratoni ja kui vaja, siis gaasimaskiga. Võib öelda, et see oli inimvõimete piir ning osad murdusid ja kes selliseid katsumusi ise läbi ei ole teinud, need ei saa ka aru. Eks areng on ka igal inimesel erinev. Loogiline, et kui mul oli 2005-2011 7 aastat järjest kõik hooajad võistlused, siis ei saanud erilisest arengust juttugi olla. Lihvisin seda, mis oli, aga võistluskaal dikteeris vormi ja lihasmassi. Sellel teemal võibki arutlema jääda!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 12:36 p.l. #322792Akrapovic
Kas see 1 konkreetne lihas ,siis teistel päevadel läbi teiste lihase oma laksu ei sa kätte piisvalt ,et mõjuks? Mõtlen just kui üks päev on käed ,siis mingi päev on selg ,biits peaks saama sealt koormuse küll ? Või pole sest kasu,eks siis peab mingi anaboli ligivõtma.
august 28, 2012 at 12:37 p.l. #322793rennosport
MemberMina olen jälle 100% kindel, et kui jõusaali külastaja on 5 aastat tublisti saalis rassinud ja nüüd hakkab tegema ühte lihast korra nädalas, siis mingit arengut sealt tulla ei saa. Rasva saab põletada, kuid see oleneb juba kõik puhtalt toitumisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 12:38 p.l. #322794rennosport
MemberVõtame jalad ja 1x nädalas, siis on selge pilt.
august 28, 2012 at 12:44 p.l. #322796Ott Kiivikas
MemberSiimust pole enam tema teemas juttugi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on tehtud juba muuks teemaks ümber….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära pahanda Siim…august 28, 2012 at 12:47 p.l. #322797vend vähk
ModeratorSiimust pole enam tema teemas juttugi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on tehtud juba muuks teemaks ümber….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära pahanda Siim…Siimul ei ole endal aega midagi vastatagi! Mees raudselt ainult loeb oma teemas toimuvat arutelu ning paneb tarkuseterasid kõrva taha ning kuulab Kukerpillide “Valged kajakad kisavad rannal!”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 12:48 p.l. #322798Archangel
MemberKas see 1 konkreetne lihas ,siis teistel päevadel läbi teiste lihase oma laksu ei sa kätte piisvalt ,et mõjuks? Mõtlen just kui üks päev on käed ,siis mingi päev on selg ,biits peaks saama sealt koormuse küll ? Või pole sest kasu,eks siis peab mingi anaboli ligivõtma.
Lihas areneb eelkõige siiski siis, kui talle pakutakse uut koormust. See vähene, mis see lihas saab teisejärgulistest harjutustest on vaid parimal juhul piisav, et taand-arengu vastu kaitsta. Otseselt kasvama see ei pane. Miks peakski.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine teema on algajad jällegi, kus tihtipeale polegi muud vaja, kui kolm baasharjutust läbi teha ning kasvavad ka igasugu muud väiksemad lihased, mis nagu otseselt harjutuse käigus nii suurt osa ei omagi.
Mina olen jälle 100% kindel, et kui jõusaali külastaja on 5 aastat tublisti saalis rassinud ja nüüd hakkab tegema ühte lihast korra nädalas, siis mingit arengut sealt tulla ei saa. Rasva saab põletada, kuid see oleneb juba kõik puhtalt toitumisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, nõus. Kui ikka aastaid ja aastaid rassitud ning suht naturaalsete limiitide lähedale jõutud siis see 1x nädalas on parimal juhul vormi hoidja või siit-sealt suudad korduse või kilo rohkem liigutada, halvimal juhul ei hoia nii isegi vormi enam mitte. Seda siis naturaalina.
Võtame jalad ja 1x nädalas, siis on selge pilt.
Huvitav on see, et enamik, kes proovivad mingit programmi a’la Smolov jalgade jaoks – imestavad, et Oi bljää kuidas nüüd raskused kasvasid ja jalg paisus, et on ikka imeprogramm küll. Jajah. “Ime”. Tegelt lihtsalt aeti treening-tihedus 3x-ni nädalas lihtsalt.
august 28, 2012 at 1:46 p.l. #322808Jarmo Oberst
MemberHuvitav on see, et enamik, kes proovivad mingit programmi a’la Smolov jalgade jaoks – imestavad, et Oi bljää kuidas nüüd raskused kasvasid ja jalg paisus, et on ikka imeprogramm küll. Jajah. “Ime”. Tegelt lihtsalt aeti treening-tihedus 3x-ni nädalas lihtsalt.
august 28, 2012 at 1:51 p.l. #322809rennosport
MemberMiks peaks ülekeha treening jalgade arengut pärssima?
august 28, 2012 at 1:56 p.l. #322810Archangel
MemberEi saa päris nii üks ühele võtta, sest Smolovi puhul näiteks pannaksegi rõhk jalgadele ja ülakeha treenitakse sellearvelt tagasihoidlikumalt, nii ongi jalgade(küki) areng sellevõrra parem.
Mingil määral jah. Samas IMO oleks ideaalne, kui Smolov teha ühes päeva pooles ja teises pooles siis mingid muud lihased. Ideaalis ma näeksingi taolist treening-süsteemi, kus päeva ühes pooles keskendutakse ühele keha-osale või lihasgrupile ja teises pooles teisele.
Pole ka ime, et Smolovi ajal muud lihased vähem koormust saavad, sest kui palju on neid, kes peale sellist rasket jalgade vägistamist jaksaks füüsiliselt või vaimselt sama raskelt mõnda muud keha-osa lammutada? Väga vähe ma pakun. Aga kui 12h puhata saaks vahepeal?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüansse on palju jah mida arvesse võtta ning päris nii must-valgelt nagu ma kokkuvõtlikult seletasin arvatavasti võtta tõesti ei saa.
Miks peaks ülekeha treening jalgade arengut pärssima?
Eks ta peamiselt ongi see, et kui tehakse üks pikk trenn päevas siis smolov kurnab nii ära, et muude lihaste treenimine arvestatavalt on lihtsalt surm.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2012 at 1:56 p.l. #322811Sarge
MemberJalgadega on küll nii, et kui neid treenida 1x nädalas, siis järgmisel nädalal on ikka tunne, et jalad pole ära taastunud ja mikrorebendid annavad kõvasti valu veel. Oleneb kui palju keegi suudab jalgade trennis pingutada ja endast kõik anda. Tihtipeale inimesed teevad sellisel piiril, et kui süda hakkab puperdama, pea hakkab ringi käima või süda läheb pahaks, siis hakkavad leebemalt edasi treenima, et süda rohkem ei puperdaks, pea ei käiks ringi või süda pahaks ei läheks.
august 28, 2012 at 1:57 p.l. #322812Kristjan-Johannes Konsap
MemberMiks peaks ülekeha treening jalgade arengut pärssima?
Mis sa arvad, et kehal on lõputult ressursse lihaste taastamiseks?
Samamoodi, et ma jooksen 30 km trenni. Miks peaks see segama mu ülakeha trenni, kui jooksmisel ju ülakeha ei väsita?
august 28, 2012 at 2:00 p.l. #322813Jarmo Oberst
MemberMingil määral jah. Samas IMO oleks ideaalne, kui Smolov teha ühes päeva pooles ja teises pooles siis mingid muud lihased. Ideaalis ma näeksingi taolist treening-süsteemi, kus päeva ühes pooles keskendutakse ühele keha-osale või lihasgrupile ja teises pooles teisele.
Pole ka ime, et Smolovi ajal muud lihased vähem koormust saavad, sest kui palju on neid, kes peale sellist rasket jalgade vägistamist jaksaks füüsiliselt või vaimselt sama raskelt mõnda muud keha-osa lammutada? Väga vähe ma pakun. Aga kui 12h puhata saaks vahepeal?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüansse on palju jah mida arvesse võtta ning päris nii must-valgelt nagu ma kokkuvõtlikult seletasin arvatavasti võtta tõesti ei saa.
Eks ta peamiselt ongi see, et kui tehakse üks pikk trenn päevas siis smolov kurnab nii ära, et muude lihaste treenimine arvestatavalt on lihtsalt surm.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa arvad kui suur % inimestest suudaks niimoodi treenida? Kui trennid teha maksimaalselt, siis ainult aja küsimus kuni kõik kokku jookseb. Ja siin ei aita isegi sinu koogi dieet.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.