Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
- This topic has 509 replies, 60 voices, and was last updated 10 years, 1 month tagasi by
breakdown.
-
AutorPostitused
-
august 25, 2012 at 7:40 p.l. #322532
renku
MemberSellise ülistuse peale hüppab hr Merisalu ilmselt nüüd saltosid Kurepalu poe taga suurest rõõmust
august 25, 2012 at 7:49 p.l. #322534Ott Kiivikas
MemberSarge jätame ka välja
. Too vend ei pea trenni tegemagi, aga laval on 3 x suurem millegipärast, kui lava taga 
Sarge pluss Siimu ees on siiani olnud teravam vorm, seda eriti jalgade osas. Kui Siim vormi osas järgi tuleb ,siis on tal mitmeid plusse Sargega võrreldes, seega jätame ikkagi Sarge sinna kus me ta algul paigutasime…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kulturismis nagu elu on näidanud ei võidagi tihti need mehed kes saalis või lavataga kõige suuremad on ja hea et see nii on….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hindamiskriteeriume on rohkem kui ainult see kes suurem on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2012 at 8:41 e.l. #322549renku
MemberSarge pluss Siimu ees on siiani olnud teravam vorm, seda eriti jalgade osas. Kui Siim vormi osas järgi tuleb ,siis on tal mitmeid plusse Sargega võrreldes, seega jätame ikkagi Sarge sinna kus me ta algul paigutasime…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kulturismis nagu elu on näidanud ei võidagi tihti need mehed kes saalis või lavataga kõige suuremad on ja hea et see nii on….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hindamiskriteeriume on rohkem kui ainult see kes suurem on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui öelda kui……………., siis võib ju ka öelda, et kui Sarge massi juurde kasvatab, siis on varsti ka Mikkule konkurent. Aga need ongi ainult kui´d
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2012 at 8:52 e.l. #322551Ott Kiivikas
MemberKui öelda kui……………., siis võib ju ka öelda, et kui Sarge massi juurde kasvatab, siis on varsti ka Mikkule konkurent. Aga need ongi ainult kui´d
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma olen piisvalt kaua olnud kulturismis, et omada kogemust keda, kellega võrrelda või kellel mingi potensiaal on eriti nähes ka kui palju keegi pühendub treeningutele ja kulturismile kui elustiilile…..aga igal ühel oma arvamus, seega eks aeg näitab mida kellestki saab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2012 at 9:00 e.l. #322553Sarge
MemberEks ma olen piisvalt kaua olnud kulturismis, et omada kogemust keda, kellega võrrelda või kellel mingi potensiaal on eriti nähes ka kui palju keegi pühendub treeningutele ja kulturismile kui elustiilile…..aga igal ühel oma arvamus, seega eks aeg näitab mida kellestki saab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt, et kui ma foorumis ei räägi kuidas ma trennis oksendada tahaks või siis kuidas dieedi ajal pilti eest hakkan viskama vms, siis see tähendab, et ma ei pinguta?
Mina olen aru saanud, et see foorum on motivatsiooniks inimestele, et ka nemad hakkaks treeningutega tegelema. Kui sportlased hakkaksid foorumis rääkima kui rasked on nende treeningud (a’la ropsivad juba), kuidas dieet on surmav (pilt taskusse, mälulüngad jne)… kas see tooks inimesi spordile lähemale… Ma ei usu.
august 26, 2012 at 9:10 e.l. #322555Ott Kiivikas
MemberPõhimõtteliselt, et kui ma foorumis ei räägi kuidas ma trennis oksendada tahaks või siis kuidas dieedi ajal pilti eest hakkan viskama vms, siis see tähendab, et ma ei pinguta?
Mina olen aru saanud, et see foorum on motivatsiooniks inimestele, et ka nemad hakkaks treeningutega tegelema. Kui sportlased hakkaksid foorumis rääkima kui rasked on nende treeningud (a’la ropsivad juba), kuidas dieet on surmav (pilt taskusse, mälulüngad jne)… kas see tooks inimesi spordile lähemale… Ma ei usu.
Kas sa arvad, et ma hindan sportlasi selle järgi, kes suudab ropsimiseni treenida või dieediga ennast ära tappa…..siis oled küll valesti aru saanud asjadest. Läbi oma tegemiste näitangi, et mõistusega tehes saab neid asju teha 20 ja rohkemgi aastat ja ka iga aasta võistledud, ilma et see kuidagi psüühikat või muid füsioloogilisi protsesse mõjutaks. Küsimus on üldises tervises – sinu tegemistest on välja loetud pidev terviseprobleem, mis ei võimalda näidata järjepidevat arengut. Hinnates selle põhjal mida sa endast kirjutad – muud võimalust mul hindamiseks kahjuks ei ole, siis kumabki pilt, mis ütleb ,et enamuse ajast sa ei treeni ja natuke enne võistlus käid trennis ja tuleb tulemus. See näitab seda, et kui sa saaksid pühenduda võiks tulemus olla tunduvalt parem, sest need kellega sind hetkel võrdlen ,treenivad ja panustavad aastaringselt. Kuid olen neid nö “andekaid” mehi ennegi näinud ja ka minu rühmas on neid olnud ja küsin ,et kus nad täna on? Andekus on vaid üks osa kogu tervikust, ilma terviseta ja ilma tööta kaugele ei jõua….
august 26, 2012 at 9:13 e.l. #322556Sarge
MemberOledki minust valesti aru saanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen aastaringselt trenni. Pole vigastuste pärast kunagi trenne ära jätnud, vaid leidnud alternatiive.
Lisaks pole vigastused seotud kuidagi jõusaalitreeningutega nagu mõnele on mulje jäänud. Need asjad on mul lapsest saati küljes olnud, vahel annab rohkem tunda, vahel vähem.
august 26, 2012 at 9:17 e.l. #322557Kristjan-Johannes Konsap
MemberMingi harcore trenn üksi ei näita pühendumist. Seda on raske sõnadesse panna, aga selline mulje kujuneb sellest, mis pidevalt jutust-tegemistest läbi kumab. Ära pane pahaks, aga mullegi on sinu puhul selline mulje jäänud. Kui dieedi kestus on üks nädal ja poole ajast sa kas ei söö üldse/toitud rämpsust jne jne siis mis pühendumisest me räägime. Okei, sul on igasugused vigastused jne ja kindlasti head põhjendused asjadele aga taaskord: selline mulje inimestele jääb.
Ma ei tea, kas ala lihtsalt ei paku sulle piisavalt pinget või kardad sa “kogu raha ühele kaardile panna”. Jah, hetkel oled ka selle lähenemisega teistest mööda tuhisenud, aga nagu Ott on öelnud, et andekuse arvel saab läbi vaid teatud aja ja teatud tasemel.
august 26, 2012 at 9:35 e.l. #322559vend vähk
ModeratorPõnev arutelu siin Siimu teemas. Raske öelda, kui palju keegi on pühendunud või kui raske kellelgi on. Minu kannatusi ja dieedi eripärasid on omal ajal materdanud inimesed, kes samal ajal istusid süstla otsas… Otil on selles suhtes õigus, et viimaste 10 aasta jooksul oleme laval näinud palju väga andekaid juunioreid, aga tänaseks päevaks on nad kõik erinevatel põhjustel kulturismist eemaldunud ja need, kes võib-olla alguses millegi erilisega silma ei paistnud, on hakanud vaikselt aga kindlalt tõusma lolli järjepidevuse ja meeletu tahtejõuga. Merisalu puhul ma näeksin lahendusena tema oma teemat siin foorumis, kus kirjeldab rohkem oma treeninguid ja toitumist. Mees elab kindlasti huvitavat elu, heidab tihtilugu teistele spordipoistele igasuguseid asju ette, aga tema enda tegemistest on jäänud kõrvalseisjal väga ähmane ettekujutus või siis tõesti selline ülekohtune arusaam, et mees ei teegi trenni vaid sööb krõpsu ja joob cocat peale.
august 26, 2012 at 9:39 e.l. #322560Sarge
MemberPõhimõtteliselt ongi nii, et mulle ei meeldi oma tegemisi eriti kajastada foorumis ja las see jääbki nii.
Ütleme lühidalt, et mul on kõik läbi mõeldud. Ma tean, mida ma teen ja kuidas asjad käivad. Ei ole vaja minu pärast muretseda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes arvavad, et ma ei näe vaeva, siis tehku ise selline tulemus kahe aastaga nagu ise olen teinud. Siis näete, kui palju on vaja pingutusi ja vaeva näha.
PS. Kes tahavad minu tegemistest rohkem teada vajutage signatuuri peale ja selle kaudu jõuate minu blogisse. (http://taavimerisalu.wordpress.com)
august 26, 2012 at 9:50 e.l. #322563vend vähk
ModeratorPõhimõtteliselt ongi nii, et mulle ei meeldi oma tegemisi eriti kajastada foorumis ja las see jääbki nii.
Ütleme lühidalt, et mul on kõik läbi mõeldud. Ma tean, mida ma teen ja kuidas asjad käivad. Ei ole vaja minu pärast muretseda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes arvavad, et ma ei näe vaeva, siis tehku ise selline tulemus kahe aastaga nagu ise olen teinud. Siis näete, kui palju on vaja pingutusi ja vaeva näha.
PS. Kes tahavad minu tegemistest rohkem teada vajutage signatuuri peale ja selle kaudu jõuate minu blogisse. (http://taavimerisalu.wordpress.com)
Salalik Sarge on nagu kultusstaar Lady Gaga, kelle õiget nägu keegi täpselt ei teagi ja see võimaldab aplal naisterahval rannas segamatult sexida ilma, et keegi teda ära tunneks nagu ta ise on öelnud. Igal juhul edu Sargele ja kui sellise kiirusega areng jätkub, siis peaks mees varsti suurvõistlustel medaleid niitma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2012 at 12:02 p.l. #322567Ott Kiivikas
MemberOn mis on, kogu selle jutu mõte ei olnud kellegi tulemust, tahet või saavutusi vähetähtsustada, rääkisin oma nägemusest eelkõige Siimu arengut silmas pidades ja usun ,et kedagi ei peaks solvama see, kui Siimu kui tulevikumeest esile toon. Seega tõmbame selle jutuotsa kokku ja keskendume trennile mis algab varsti, kas Spartas on veel täna tegijaid?…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 8:17 e.l. #322624vend vähk
ModeratorOtt kasutab FAST Burnerit, aga kas hr Kelner ka Burnerit või Green Tead tarbib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2012 at 6:36 p.l. #322697Siim Kelner
MemberTänane tugev jalatrenn
Kuna kaal oli hommikul oodatust madalam, siis sai lisaks tavatoidule hommikul laetud koduküpsetatud leivaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub, et see läks õigesse, kohta, sest sündis kaks uut kükirekordit. Üldse on hetkel seis vägagi positiivne, olen siiani suutnud dieeditingimustes kangile juurde kruttida ning jõudnud üldse kõige tugevamale tasemele, kus eales olen olnud. Loodame, et homne rind-õlg-triitseps kulmineerub samades värvides.Kükk: 20kgx12, 70kgx10, 100kgx5, 140kgx12
Eeskükk: 100kgx3, 140kgx2 (olen varem sidemetega kolmese ka teinud, kuid raw’ina on kaks kordust tunduvalt parem tulemus)
Press: 3-4 s (raskusele ei pööranud mingit tähelepanu, ladusin mingid kettad lihtsalt tunde järgi peale)
GHR: 4×8 (käte abiga), 2×8 (kepiga)
Tegemist siis glute-ham raise’iga või siis tuhara-reie kakspea tõstega. Eestis tundub see harjutus suhteliselt tundmatu olevat, kuid välismaal küllaltki suure au sees olev. Tegemist abistatud variantidega. Mõlemad versioonid lisatud ka videosse.
Säär eeslil: 4s
Säär seistes: 4s
Aeroobset kokku 50 min sõudmist.
Toidulisanditest: Ei, Imre, põletajat hetkel kasutusel ei ole. Hetkel kasutusel RUSH, HT-R ja DEXTRO – ehk siis teisisõnu Oti tšempionite eine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti on neil lisanditel oma sõna öelda jõu juurdekasvus ning eduka dieedi alguses.august 27, 2012 at 7:01 p.l. #322706Ott Kiivikas
MemberTäitsa korralikud raw numbrid ja seda eriti veel dieedi tingimustes, st. et toimetame õigesti….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav, et sul rinnalküki ja turjalküki vahe nii väike on, ise peale 180×12 tegemist 180 rinnalkükki küll ei tee….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ühe korduse võib – olla raw punniks ära, kuid mitte enam. See kepiga harjutus on ka vanainimestele hea harjutamiseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kodustes tingimustes….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.