Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
- This topic has 509 replies, 60 voices, and was last updated 10 years, 1 month tagasi by
breakdown.
-
AutorPostitused
-
august 22, 2012 at 8:11 p.l. #322326
Siim Kelner
MemberTänane raskem selg-biitseps:
Jõutõmme: 70×12, 120×6, 150×3, 170×3, 200×3 (rekord)
Lõuatõmme: x6, +15kgx6, +20kgx6, +30kgx2,5 (mõlemad kaks viimast seeriat rekordid)
Istudes Nautiluse trenažööril: 50×12, 100×12, 130x3x6 (ka see peaks rekord olema, kuigi seda harjutust pole eriti teinudki)
Kitsalt Cybexi trenažööril: 50×12, 90×12, 120x3x6
Trapets kangiga: 70×20, 120×12, 150x3x12
Biitseps kangiga: 20×12, 50x5x6
Ajanappuse tõttu jäi õla tagaosa tegemata, kompenseerin selle nädala teises pooles kergemas trennis suurema mahuga.
Kokku aeroobset: 50 min sõudmist
Kaal langeb visalt, aga ikkagi langeb. Minu puhul ongi see, et alguses ei taha langeda ja kui hakkab, siis langeb kolinal. Hetkel on igati positiivne see, et olen suutnud dieeditingimustes jõunäitajaid isegi kasvatada. Näiteks võrreldes laagriga on kaalukadu 3-4 kilo, kuid tõmbele seevastu lisandunud 10 kilo. Ega kaua see pull ei kesta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel kaal ~94. Usun, et olen ilusti graafikus.Jõutõmbe ja lõuatõmbe video
Oti video on mahukam ja selle üles laadimisega läheb veidi rohkem aega.
august 22, 2012 at 8:18 p.l. #322327Ott Kiivikas
MemberTõmbes võiksid jalga rohkem ära kasutada tõmbaksid rohkem ,praegu suht sirgete jalgadega tõmme….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2012 at 7:10 e.l. #322348vend vähk
ModeratorTõmbes võiksid jalga rohkem ära kasutada tõmbaksid rohkem ,praegu suht sirgete jalgadega tõmme….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis muud kui tugeva seljaga poiss
august 25, 2012 at 8:30 e.l. #322485Ott Kiivikas
Memberaugust 25, 2012 at 8:45 e.l. #322486AnneP
MemberImpressive, Superman
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2012 at 8:51 e.l. #322487vend vähk
ModeratorSiimu vorm on viisakas ja Aleksei peab kõvasti pingutama, et enda vorm sama kuivaks ajada
august 25, 2012 at 8:56 e.l. #322488Ott Kiivikas
MemberSiim ei ehmatagi kedagi lihasmassiga, tema trumibks saavad olla kolm kulturismi kriteeriumit: proportsioonid, sümmeetria ja vorm – kui ta nendes kolmes komponendis on tugev, siis on ta korralik vastane kõigile juunioritele eestis – Miku jätame siit seltskonnast välja….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lisaks ka hea poseerimisoskus.august 25, 2012 at 9:13 e.l. #322490lkv
MemberSiimul on minu meelest päris korralikud vabakavad ka alati olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2012 at 1:42 p.l. #322501Siim Kelner
MemberEga enda poolt polegi enam rohkem midagi lisada. Ajan oma asja vaikselt edasi.
Täna pidi olema täielikult vaba päev, aga eks sa tee seale selgeks, et kartul otsas on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile õhtul sai tükk kooki söödud ning täna oli vaja süütunne sadulal maha elada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>50 min/20km
august 25, 2012 at 2:17 p.l. #322502renku
MemberSiim ei ehmatagi kedagi lihasmassiga, tema trumibks saavad olla kolm kulturismi kriteeriumit: proportsioonid, sümmeetria ja vorm – kui ta nendes kolmes komponendis on tugev, siis on ta korralik vastane kõigile juunioritele eestis – Miku jätame siit seltskonnast välja….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Lisaks ka hea poseerimisoskus.Sarge jätame ka välja
. Too vend ei pea trenni tegemagi, aga laval on 3 x suurem millegipärast, kui lava taga
august 25, 2012 at 2:18 p.l. #322503renku
MemberOiiii, kus nüüd ütles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa proovi see hantel kõigepealt kättegi võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja rääkides tõmbest: (03.08)
Aga muidu oled tubli poiss, mul on sinusse usku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu selg praegu karjub ja nutab valust!
august 25, 2012 at 4:00 p.l. #322509Sarge
MemberSarge jätame ka välja
. Too vend ei pea trenni tegemagi, aga laval on 3 x suurem millegipärast, kui lava taga 
august 25, 2012 at 4:09 p.l. #322510vend vähk
Moderator
Sellise ülistuse peale hüppab hr Merisalu ilmselt nüüd saltosid Kurepalu poe taga suurest rõõmust
august 25, 2012 at 4:20 p.l. #322511Archangel
MemberMinu selg praegu karjub ja nutab valust!
Kusjuures ma olen viimasel ajal uurinud selja kumeraks ajamist ja jõutõmmet ning asi pole üldse nii selge. Selja kumeraks ajamisega on võimalik teinekord 30-50% suuremaid raskusi maast lahti tõmmata ning õige tehnika puhul vigastuste-oht praktiliselt ei suurene.
Neutraalne selja-hoiak – nõgus – on kõige vähem ohtlikum nagu enamik teab. Aga kumeraks ajamine on keeruline teema.
Osad uuringud on näidanud, et professionaalsed Rammumehed, kes liigutavad ulme raskusi, suudavad seda teha kumera seljaga ja ilma vigastuste ohtu praktiliselt suurendamata kuna erinevad lihased on lihtsalt niivõrd tugevad, et kaitsevad selgroo asendit.
Samas katses olnud amatööridest rammumehed aga nii hästi hakkama ei saanud kuna lihasjõud polnud piisavalt tugev, et selga korralikult paigal hoida.
http://www.t-nation….d_back_deadlift
However, studies show that powerlifters flex their spines considerably, but they avoid injury simply because they avoid end-ranges of lumbar flexion.Furthermore, if you examine where most of the rounding occurs in powerlifters, a vast majority takes place in the upper back (the thoracic spine), and this strategy is safer compared to the other way around (mostly lumbar rounding).
If you choose to go ahead with rounded-back deadlifting, make sure that your lumbar spine doesn’t approach end-range flexion.
Maailma üks tugevaimaid jõutõmbajaid KK tõmbab samuti kumera seljaga.

* Muidugi Siimu tõmme oli jah veidi kahtlane. Läks liiga üldiseks kumeruseks kätte ära…
august 25, 2012 at 7:39 p.l. #322531renku
MemberKusjuures ma olen viimasel ajal uurinud selja kumeraks ajamist ja jõutõmmet ning asi pole üldse nii selge. Selja kumeraks ajamisega on võimalik teinekord 30-50% suuremaid raskusi maast lahti tõmmata ning õige tehnika puhul vigastuste-oht praktiliselt ei suurene.
Neutraalne selja-hoiak – nõgus – on kõige vähem ohtlikum nagu enamik teab. Aga kumeraks ajamine on keeruline teema.
Osad uuringud on näidanud, et professionaalsed Rammumehed, kes liigutavad ulme raskusi, suudavad seda teha kumera seljaga ja ilma vigastuste ohtu praktiliselt suurendamata kuna erinevad lihased on lihtsalt niivõrd tugevad, et kaitsevad selgroo asendit.
Samas katses olnud amatööridest rammumehed aga nii hästi hakkama ei saanud kuna lihasjõud polnud piisavalt tugev, et selga korralikult paigal hoida.
http://www.t-nation….d_back_deadlift
Maailma üks tugevaimaid jõutõmbajaid KK tõmbab samuti kumera seljaga.

* Muidugi Siimu tõmme oli jah veidi kahtlane. Läks liiga üldiseks kumeruseks kätte ära…
Pakuks enda puhul vaheks 50 kg, aga vigastus oleks ka kindel. Kulturistil pole aga oluline kg arv, seega pole vaja suuri raskusi vigastuse ohuga taga ajada.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.