Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
- This topic has 509 replies, 60 voices, and was last updated 10 years, 1 month tagasi by
breakdown.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2014 at 2:33 p.l. #374253
Ott Kiivikas
MemberLoodetavasti see tööhulk mida sa siin nüüd juba võib öelda, et aastaid läbi lased kehast – annab ka soovitud tulemuse järgmisel aastal.
detsember 11, 2014 at 9:08 p.l. #374895Siim Kelner
MemberÜritan ikka blogi elus hoida ja lisan vahelduseks natuke huvitavamat pildimaterjali. Vahelpeal toimus meil selline 90ndate stiilis trennipidu. Muusika oli vastav ja endal mõned mälestused on selle ajaga, kuid mitte väga selged
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes üritus oli tore ning rahvas jäi rahule. Sai tehtud siis spinni ja pumpi.

Ahjaaa…. Savickasega tegin ka kohtusliku pildi ära. Pikkus on sama, muud numbrid ja ümbermõõdud jagada kahega (või kolmega)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 24, 2014 at 7:27 e.l. #374731Arnold
Memberdetsember 31, 2014 at 9:00 e.l. #374633Siim Kelner
MemberKohustuslik aastalõpusissekanne
Kusjuures ma juba jõudsin pika postituse valmis kirjutada, kui mingi lolli näpuliigutusega läks “back” nupule vist… Ok, hakkan uuesti otsast peale.
Alustan sellest, et tegin õigesti, et viivitasin sissekandega, sest aasta jõudis veel lõppeda meeldiva üllatusega. Nimelt siis anti parima meesjuuniori tiitel just minule, kuigi olin kindel, et läheb Rainerile.
Üldises mõttes oli aasta ikkagi ju edukas, sest tegin enda jaoks parima vormi, mis olen seni suutnud teha. Loomulikult oleks saanud paremini, kui poleks end tahtlikult lukku tõmmanud liigse ja tarbetu näljutamisega, mis lõpuks mu enda vastu hakkas töötama. Sealt tuli ja vaimne stress, mis kestis pärast võistlust edasi, kuna tahtsin ka sügisel MMi kaasa teha ning hoidsin end tagasi. Viimasel hetkel siiski leidsin, et see oleks enese vägistamine ja vägistada ma end ei tahtnud. Näiteks pärast, kui vaatasin tulemusi, siis võitis 2013 euroopa meister ja 2014 EM võitjast soomlane, kes oli kuiv kui kurat jäi alles kaheksandaks.
Sellest hetkest kui otsustasin, et ei tee ikkagi kaasa, pole ma ennast kaalunud ka, aga tean et mingi 97-98 tuuris ma olen. See oli siis augusti algusest, kui otsustasin mitte kaaluda. Täna lähen vaatan üle, mis nelja kuuga toimunud on, aga seda võin kindlalt väita, et kunagi varem pole ma peeglist võistlusvälisel ajal nii “selget pilti näinud. See oligi endale mõnes mõttes tõestamiseks, et suudan ka “pimesi” piiridesse jääda, mitte 110+ end süüa.
Hetkel olen just jalaga saalis kergemalt võtnud, kuna parem põlv on patella ja sääreluu vahelise kinnituse juurest valulikuks tõmmanud. Lähen näitan ortopeedile ette ja seni teen täisnurga alla põlviliigesest harjutusi. Nii et kui peaksite nägema, et Kelner teeb saalis veerandkükki, siis see on taotuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühtlasi see tuletab ka meelde, et kes palju trenni teeb peab ka oma raudvara eest hoolt kandma. Nii ma siin sööngi OMEGAt ja JOINT+i agaralt. Samuti lülitan uuest aastast kreatiini sisse, mida ma pole vist 7 kuud võtnud. Uuel aastal on palju uusi plaane ja eesmärke nii saalis, kui saaliväliselt. Annan parima, et seda aastat ületada.
Täna trenni ei tee, ei viitsi, eile tegin viis tükki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovin kõigile head vana aasta lõppu ja kordaminevat uut.
veebruar 4, 2015 at 10:09 e.l. #376663Siim Kelner
MemberEile degusteerisin koduklubis jõusööta ja rahvas võttis hästi astu nagu ikka. Saab uuesti järgmisel teisipäeval.

Muidu on nii, et paremas põlves kerge hüppaja sees (patellakõõluse põletik) ning jalgu hetkel saalis ei lifti. Rühma teen, ses rühm on leib. Lasen korralikult ära terveneda, kui midagi torkima hakkan ning siis ka tuleb alustada kergelt ja piiratud amplituudiga. Käin aktiivselt Georgi juures füssi tegemas ja tundub, et liigub paremuse suunas.
See näitabki ära, et parim õppetund on ise peksa saada ja sellest õppida. Kõiki inimesi ei saa ühe puuga lüüa ning öelda, et kõik kükite põhja… yolo. Kui põlved 100% terved ja taluvad koormust st, et taastuvad ära ja mingeid muid kohustusi põlvedele pole (nagu mul rühm) ning selg jääb põhjas olles ka neutraalseks (winki pole) siis andke minna. Kõik on erinevad, kõõlused eri tugevusega, luukangid eri pikkusega ning kõik ei saagi asju teha ühtede ja samade standardite järgi.
Ülakeha teen ikka edasi ning rühmaga hoiab jalga toonuses ka seega elu pole veel läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2015 at 2:08 p.l. #376667Helerin
MemberLoll küsimus vist, aga kui põlveliigesed ragisevad ja vahel ikka valu teevad, siis ikka täiskükki teha ei tohiks, isegi kui raskus suhteliselt väike ja tegemisel tunda ei anna?
veebruar 4, 2015 at 2:58 p.l. #376670priibe
MemberLoll küsimus vist, aga kui põlveliigesed ragisevad ja vahel ikka valu teevad, siis ikka täiskükki teha ei tohiks, isegi kui raskus suhteliselt väike ja tegemisel tunda ei anna?
Kui põlved raksuvad ja juba valu teevad, siis võib asi tõsisem olla. Kükkasendis on põlvel väga suur koormus ja kui seal mõningaid kõhre vms muutusi on siis võib olla ka valu ja kangus. Ehk siis loo moraal, igaks juhuks kontrolli, et kindel olla. Äkki on mõne aine puudus? Siin foorumis ringi tuhlates, kuskilt jäi silma keegi soovitas glükosamiini.
veebruar 4, 2015 at 3:29 p.l. #376672Siim Kelner
Raksul ja raksul on vahe. Võivad olla liigesevahelised gaasid. Kui asi on järjepidev ja häirib võid lasta füsiol/kirol üle vaadata, et mingit errorit poleks, valu puhul eriti. Sügavküki osas saad targemaks, kui spets ütleb, kas on mingi piirav tegur, miks ei peaks.
veebruar 4, 2015 at 3:35 p.l. #376673Sarge
Ei ole üldse loll küsimus. See on nii suhteline. Nagu Siim just kirjutas, siis raksul ja raksul on vahe. Kui lihtsalt raksub ja valu ei tee, siis võib tähelepanuta jätta selle.
Valu ongi märguanne, et midagi on valesti ja siis ei tohiks teha. Aga kui valus ei ole, siis peaks nagu kõik korras olema. Sul võib sama probleem olla nagu mul, et väikse raskuse juures (näiteks keharaskus) ei suuda lihased liigeseid stabiliseerida kuna lihaste aktivatsioon on madal. Mul näiteks on kõige valusam kükki teha ilma raskusteta. Mida rohkem peale panen kangile, seda vähem valu teeb (80kg juures kaob valu täielikult põlvest). Sama on ka hüppamise kohta. Kui hüppan, siis ei ole valus.
Georg võiks siin sõna sekka öelda ja must-valgelt öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2015 at 3:54 p.l. #376674Helerin
MemberGeorg paneks mulle üldse kolmekuulise saali keelu peale, me oleme rääkinud sellest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2015 at 11:16 e.l. #377261Siim Kelner
MemberPõlv on paremaks muutunud vaikselt. Reie nelipeas oli ülipinge ja liikuvus piiratud. Nüüd teen Dr. Ilvese ettkirjutuste järgi enne ja pärast trenni nelipeale PNF-i ja masseerin patellat liikuvamaks, lisaks satun ikka kahel korral nädalas Gmasteri juurde ka. Tõenäoliselt nädala lõpupoole teen saalis jalgu ka, küll hams-tuhar suunitlusega ja veits pressi ka aeglase negatiiviga. Kinglasti tuleb harjutuste repetuaari ka hip-thrust.
See selleks…
VEMMA RANT!!!
Võrkturundus on igati tore asi eksole. Ma poleks siia midagi sel teemal kirjutatud, kui ma eile poleks puutunud kokku sellise idiootsusega…sry. Hakati minulegi pakkuma (mitte esimest korda) toda imejooki. Ja ütlen kohe siin ära, et mul pole selle joogi vastu mitte midagi! Tore asi, vitamiinid, anti-OX jne. Igaühe enda asi, kes tahab tarbida jne. Mis mul ajas s*ta keema oli see, kuidas üks kunagine kooliõde üritas mulle selgeks teha, kui valesti ma oma elu elan.
Nimelt äratati huvi, et sigahea uudis mulle kui “tervisest pakatavale inimesele” – OK
Tema tarbib ja ülihästi töötab. – OK
Olen proovinud? – Ei ole, ei soovi.
Kust toitained kätte saad? – Toidust.
Kust seleeni kätte saad? – Kust terve inimkond seleeni enne vemmat kätte sai?
Aga vot mullast on seleen otsa saanud. – Ahh???
Sinul kui sportlasel ikka ei tohiks klappe peas olla. – Kellel need klapid peas on õigupoolest?
Siis öeldi, et aasta pärast räägin ma teist juttu, kuna siis mu tervis tuksis ilma antud joogita.
Ning viie aasta pärast on tema jätkuvalt terve, mina aga haige.
Vot nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes, et kordan, mul pole antud ettevõtte ega toote vastu midagi, kuid see, kuidas need jüngrid antud asja ajavad on ausalt karp-lahti-vaata. Ma saan aru, et ma samamoodi soovitan inimesele, kes teeb reaalselt aktiivselt trenni, et see valgujook ja batoon ei jookse mööda külge maha, kuid, et niimoodi peale lennata ja öelda, et tarbi või sure…
Mida teie arvate?
veebruar 16, 2015 at 11:51 e.l. #377263gmaster
MemberEi ole üldse loll küsimus. See on nii suhteline. Nagu Siim just kirjutas, siis raksul ja raksul on vahe. Kui lihtsalt raksub ja valu ei tee, siis võib tähelepanuta jätta selle.
Valu ongi märguanne, et midagi on valesti ja siis ei tohiks teha. Aga kui valus ei ole, siis peaks nagu kõik korras olema. Sul võib sama probleem olla nagu mul, et väikse raskuse juures (näiteks keharaskus) ei suuda lihased liigeseid stabiliseerida kuna lihaste aktivatsioon on madal. Mul näiteks on kõige valusam kükki teha ilma raskusteta. Mida rohkem peale panen kangile, seda vähem valu teeb (80kg juures kaob valu täielikult põlvest). Sama on ka hüppamise kohta. Kui hüppan, siis ei ole valus.
Georg võiks siin sõna sekka öelda ja must-valgelt öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No sa oledki meil üks ebastabiilne vend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See sinu variant on pigem erand kui reegel.
Reegel ikkagi see, et kõigepealt tuleb põlv spetside poolt üle vaadata, et kõik ok oleks, ja alles siis saab testima – katsetama hakata. Kui kõik muu korras, siis tuleb kõne alla see aktivatsiooniteema.
Nii osav ma muidugi pole kui sina, et jutu järgi panen diagnoosi ära, kas on sama probleem või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2015 at 11:55 e.l. #377264gmaster
MemberGeorg paneks mulle üldse kolmekuulise saali keelu peale, me oleme rääkinud sellest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ikka kardad et kõik GEINZID lähevad kohe potist alla.
Mu trennikaaslane oli 6 kuud igasugusest füüsilisest aktiivsusest eemal. 14 trenniga on mulle peaaegu järgi jõudnud
veebruar 16, 2015 at 3:29 p.l. #377273kame
ModeratorVõrkturundus on igati tore asi eksole. Ma poleks siia midagi sel teemal kirjutatud, kui ma eile poleks puutunud kokku sellise idiootsusega…sry. Hakati minulegi pakkuma (mitte esimest korda) toda imejooki. Ja ütlen kohe siin ära, et mul pole selle joogi vastu mitte midagi! Tore asi, vitamiinid, anti-OX jne. Igaühe enda asi, kes tahab tarbida jne. Mis mul ajas s*ta keema oli see, kuidas üks kunagine kooliõde üritas mulle selgeks teha, kui valesti ma oma elu elan.
Nimelt äratati huvi, et sigahea uudis mulle kui “tervisest pakatavale inimesele” – OK
Tema tarbib ja ülihästi töötab. – OK
Olen proovinud? – Ei ole, ei soovi.
Kust toitained kätte saad? – Toidust.
Kust seleeni kätte saad? – Kust terve inimkond seleeni enne vemmat kätte sai?
Aga vot mullast on seleen otsa saanud. – Ahh???
Sinul kui sportlasel ikka ei tohiks klappe peas olla. – Kellel need klapid peas on õigupoolest?
Siis öeldi, et aasta pärast räägin ma teist juttu, kuna siis mu tervis tuksis ilma antud joogita.
Ning viie aasta pärast on tema jätkuvalt terve, mina aga haige.
Mida teie arvate?
No oleks ta veel su põlvega kursis olnud, siis oleksid kohe ravimi leidnud…

Aga nagu aastad on näidanud, siis neid jüngreid on alati rohkem kui raha-ojasid (lihtne matemaatika).
On olnud tänased poliitikud Amway usku ja neid kes proovinud teenimis võimalust/võimalusi, on palju. Kõige haigem on alati see, et enamus paraku sellise ajupesu läbi teinud, et anna olla, ning seda korratakse iga nädal, et ühelgi juhul enese analüüsivõime tööle ei hakkaks.
,,Passiivtulu, rikkus, puhkused, suured sissetulekud, tohutud võimalused´´ Vägev!
märts 12, 2015 at 8:59 p.l. #378076Siim Kelner
MemberVahepeale pilt oma kunagisest konkurendist, kel oli paariaastane paus.
20a 175cm ja 88kg – suht samad näitajad, mis Otil juba, poiss pole tea mis paks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viimati sai juunioride klassikas koos võisteldud, enam sinna vist ei mahu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.