Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg
- This topic has 509 replies, 60 voices, and was last updated 10 years, 1 month tagasi by
breakdown.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2014 at 6:19 p.l. #361805
Archangel
MemberJah,,imestan ise kuidas sellise rikkaliku süsivesikute toiduga nii kuiv saab olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tasu imestada. SKG jagab matsu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2014 at 8:58 p.l. #361812Siim Kelner
MemberNii mõnus on lugeda, kuidas kaks kanget kannatavad ja loevad tunde, et saaks jälle süüa!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik nii tuttav ja äsja läbi elatud. Välja arvatud see, et ma ei lubanud dieedi perioodil mitte midagi liigset, mida kava ette ei näinud (ehk ei pidanud midagi kahetsema).Aga jõudu ja jaksu! Peaks mõned toitude pildid ka üles viskama vahepeal, et motti veel rohkem oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Ära SKG blogi loe, see oli dieedi ajal suur viga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Lihtsalt, kui osutub nii, et päevas on korralik 2h jalatrenn ja 2 pumpi ka siis teoreetiliselt paned mingi 1500-1700 hakkama ja üritad seda liigset kulutust ebatraditsiooniliselt täita, tekib ebatavaline täiskõhutunne ja tunned ikkagi süüdi hoolimata, et jääd ikkagi miinusesse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2014 at 8:18 e.l. #361827Siim Kelner
MemberSiin siis sõbra tehtud video kükist, viies ja kaheksas või üheksas seeria. Sügavus on teadlikult paralleeli, sest selline on minu ja füsiode nägemus seljale kõige tervislikumast kükist.
https://www.youtube.com/watch?v=_KTwjx-HpTE&feature=youtu.be
märts 12, 2014 at 9:43 e.l. #361836Sarge
MemberBodypumpis on olulisemalt väiksemad raskused, kas ettenäitamisel teed kükki või poolkükki?
märts 24, 2014 at 8:38 e.l. #362702Siim Kelner
MemberBodypumpis on olulisemalt väiksemad raskused, kas ettenäitamisel teed kükki või poolkükki?
Kui päris aus olla, siis on see tegelikult pool- ja veerandküki vahepealne. Põlved vähemalt täisnurka. Sellisena näeb programmi formaat ette ning tegelikult ise tehes tunnen küll, kuidas ka tagumine ahel ilusti töösse rakendub. Samas üritan ise alati vähemalt paralleeli minna enda huvides. Kuna rühmatreeningus pole võimalik inimest personaalselt juhendada, siis sügavamat kükid on out. Mõni ei saa nendega korralikult hakkamagi (ei oska tagumikku taha lükata, vaid läheb sirgjooneliselt alla).
Ettevalmistuse poole pealt hetkel nii palju, et kaal langeb, sinka-vonka “kilo juurde, kaks alla” põhimõttel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kuid kontrollpunktis ülevaatuse ajal on alati täpselt seal, kus olema peab. Enamjaolt mõned sajad alla 95kg. Täna hommikul oli rekordiliselt madal – 94,1 (-10kg alates 2. jaanuar) ning arvestades, et soolikas polnud tühi ka veel eilselt, siis võib ainult oletada, mis see tegelik tühikaal oleks olnud. Tõenäoliselt oli see tingitud eilsest piiratud toitumisest (sõin paneeritud lillkapsast ja tulid süümekad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) hommikusest aeroobsest ja raskest kahetunnisest jalatrennist õhtul, kus ainuüksi kükke tuli kokku mingi 20 seeriat, osad neist kastile kükid. Üldse on viimasel ajal selline abiharjutusena kastikükk meeldima hakanud. Teen seda trenni keskpaiku, kui nelipeaga lõpetama hakkan. Võtab väga hästi ka tuharat ja tervet tagumist lihasahelat, võib öelda, et täitsa selline väljaastete alternatiiv. Samas annab teistsuguse treeningimpulsi kaasates kiireid kiude alt tõustes rohkem. Selline hea variant sujuvalt kakspea ja tuhara harjutuste juurde üleminekuks.Vahepeal tegi ka muret kerge närvivalu jalas, mis tõenäoliselt kiirgab L4 ja L5 vahelt. Käisin nii kiropraktiku juures ning too testis ja ragistas veidi ning hetkel olen täitsa korras omadega, lihtsalt raskeid väljaasteid väldin. Sellepärast ongi valus vaadata, kuidas rahvas teeb butt-wink kükke, kusjuures tegemist ei ole ilmtingimata kogenematute treenijatega.
Treeningmaht on suhteliselt suur, suurem kui kunagi varem. Seda just pumpide näol ning kui juhtub olema pumpivaba päev, teen 45-60 min aeroobset. Tunnen, kuidas suurem maht on aidanud ka rasvavaba massi rohkem üleval hoida/säilitada, kuna eelmine ettevalmistus oli minimaalse aeroobse ning puhtalt näljafoonil tehtud. Tulemuseks tühi tunne ning udune lõpptulemus.
Kohe peagi Rinna-triitsa-õla trenn ning 2 pumpi veel päeva peale otsa. Kuna hommikuse tühja kaalu puhul sai rohkem sööki peale antud, siis ootan neid juba pikisilmi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eksperimenteerisin uute hera80 maitsetega, mille segasin pudruga, seega kaks sellist korralikku portsu läks sisse ja maitseelamus missugune!Jõusaalis ja pumpides tarbin hetkel INTRA/BCAAd. Olenevalt trenni raskusastmest segan lahjema või kangema joogi kokku.
aprill 9, 2014 at 9:41 e.l. #363748Siim Kelner
MemberAnnan endast vahepeal märku.
Eks ma vaikselt mustade silmaalustega tiksun, teen oma trenne, annan trenne, mõtlen kogu ärkvelolekuaja söögist, unes õnneks sööki näinud veel ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahepeal on tunne ikka päris kehv, mitte isegi nii, et kõht tühi oleks, eiei, kõht brokolit ja asju täis ilusti, lihtsalt jõuetus ja energiapuudus on. Selge see, et trenne on palju, mida anda ka, kuid see on mu töö ning seda teen ma südamega, ei huvita, kannatan ära. Kusjuures dieet paneb unerežiimi paika. Ärkan alati vara ning tahan süüa ning sellest tulenevalt jõuan ka magama normaalsel ajal. Kui ikka õhtuti kõhu täis pargiks, siis hommikuti naljalt ei viitsiks üles ajada ennast. Õnneks algavad päevad mul vara ning see tuleb hetkel kasuks.Vorm hakkab vaikselt juba täitsa tulema, ei ütleks, et oleksin kunagi parem välja nainud, kui juba praegu, muidugi selgub see alles laval ning enda suhtes olen ma alati kriitiline ning pean end pehmeks, samas on näha, et vaskulaarsust ja separatsiooni tublisti juurde tulnud ning seda kõike veel ka suurema kaalu juures. Hetkel olen suutnud ilusti oma -700g nädalas tempost kinni pidada. Kui L/P pidin olema 93,3, siis täna K olingi juba täpselt 93,0. Loomulikult võib kaal kohati teha ulmekõikumisi, kuid üldjoontes siiski ilusti grammipealt graafikus. Jätkan seda tempot kuni karikani ning sealt veel edasi vastavalt vajadusele. Teen esimeseks võistluseks karika, kuna vahevõistlustega kaasneb alati kerge lõdvaltvõtmine pärast ja juba ongi kuulda, kuidas mõni härra end vigaseks pugis vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasutan seda järelejäänud aega maksimaalselt rasvapõletuseks ära, sest olgugi, et EM-ile sõit, on siiski karikale tugevaid vastaseid oodata ning endast vaja sellegi poolest maksimum anda, saab mis saab.Täna idee poolest nö “puhkepäev” ehk siis, kui ütlen puhkepäev, tähendab see jõusaalivaba päeva. Kaks pumpi vaja sellegi poolest teha. 100% lebopäeva pole olnudki kordagi.
Toit maitseb juba imehästi, maitsestamata kohupiim hapukoorega on tõelise magustoidu eest, mille Rücki repertuaarist laenasin päeva viimaseks toidukorraks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisandeid tarbin niipalju, et hommikuti pudru sisse hera80, maitseid vahetan mitme vahel koguaeg, jõusaali ja pumpide ajal BCAA ning sinna juurde veel kreatiini. Päeva peale palju-palju kohvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2014 at 10:32 e.l. #363755Janar Rückenberg
MemberSiim, peame vastu!!!
aprill 24, 2014 at 6:50 e.l. #364899Siim Kelner
Member2 päeva avastardini
Õige pisut jäänud ja saab teada, mis seisus olen. Hetkel näitaks kaal hommikul 91,4. Praeguseks hommikune pump tehtud ning päeva peale lasen veel selja ja biitsa kergelt HOISTidel läbi, õhtul veidi poseerimist ning vabakava korra läbi teha. See on hetkel olnud üks mu elu pikimatest nädalatest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti tuleb pingeline võistlus, sest midagi seekord poolmuidu kätte ei tule ning võib öelda, et heitlus juunioride abs tiitlile tuleb korralik. Medalit endale kaela riputama ei hakka, kuid samas midagi niisama ära ka ei anna. Tuleb mis tuleb, suur töö on ära tehtud ning vähemnalt tean, et olen endast võimalikult palju andnud. Oma hinnangul olen suurem ja detailsem kui kunagi varem, loodame, et see saab ka laval realiseeritud. Samas on tegemist hooaja stardiga ning vajadsel saab edasi timmida suuremate võistluste jaoks tulevatel nädalatel, kuid selge see, et kodutöö peab juba laupäevaks tehtud olema.Koormus hetkel juba maas ja selle nädala olen pühendanud keha stressist välja toomisele. Teadupärast olen ka mina suur kannataja ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pumpidel jalale koormus minimaalne, viimati saigi jälga eelmine reede tehtud. Suhteliselt palju jalutan, töölt koju, kodust tööle, poodi jne. Toitu juurde ei ole ladunud, kuna kulutus on vähenenud. Homme ehk viskan veidi rohkem peale ja ülehomme samuti, mingeid imeasju tegema kindlasti ei hakka. Olen juba sellest faasist välja tulnud, kus noored murravad vee, soola ja laadimisega viimasel nädalal pead, samas kui endal veel sendine pekikiht kõhul. Milleks? Kui ikka Münzer pole siis hoia sama joont, mida senini oled teinud ja kõik.Kohtume laupäeval ja edu kõikidele võistlejatele.
aprill 24, 2014 at 6:57 e.l. #364901Ott Kiivikas
MemberMina soovitan jõud ühindada ja kirjutada teil kolmepeale raamat “Kannatus” aurorid on sina, Kirp ja Rück…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kusjuures kõik on veel suurepärased kirjamehed ka!Soovin sulle edu ja loodan ,et ei pea Rootsist tagasi tulles silmi maha lööma, kui saalis vastu tuled!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näeme õhtul!aprill 28, 2014 at 5:43 e.l. #365196Siim Kelner
MemberEKV 2014
Esimene võistlus sel hooajal tehtud ning mitte nii edukas, kui oleks lootnud. Tuli teravam mees kõrvale ning seesamune tervus olevat ka maksnud, olgugi, et kehavoorus said punktid peaaegu võrdsed. Üllatuseks oli loomulikult see, et mu vabakava hinnati madalamalt ja seda peaaegu ühehäälselt. Pole eriline kiruja tavaliselt, kuid paneb imestama, et miks peab kohtunike paneelis olema konkurendi enda treener, kui samal ajal on meil terve hunnik rahvusvahelise litsensiga kohtunike. Kergelt demotiveeriv minu enda jaoks. Lava taga ehk olin tõesti tühi, kuid ega mulle ei antudki korraldusi mingisugust laadimist korraldada ning ega ma ei julgenud ka. Samas piltidelt vaadates polnudki asi NII HULL, kui arvasin. Kaotus oli napp ning halbade juhuste kokkulangemise tulemus.
Nüüd keskendun juba eelolevale nädalavahetusele, et Leedu kollidele konkurenti pakkuda. Kaal veidi alla 91, st et võistlusjärgne söök on juba ära köetud seest ning jätkub teravuse timmimine, ehk saan oma uduse jala välja.
Suured tänud Silvarile, kes viimasel momendil tuli kõrvalvaatajana nõu andma, aitas pumbata ja poseerimine kriitiliselt üle vaadata.
Suured tänud ka rahvale saalis, kes mind kõva häälega toetasid hoolimata lõppresultaadist. Samuti pärast võistlusi kuulsin vähemalt kolmelt või neljalt inimeselt, kuidas ma nende arvates olen Janari järeltulija
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See motiveerib ning annab thet edasi pingutada, aitäh teile!

aprill 28, 2014 at 6:01 e.l. #365200Archangel
MemberMa ütleks, et proportsioonid on sul isegi paremad, mass paigutub ilusti ühtlaselt ja nö. massis ja lihaskujus nõrku kohti ei ole. Ülakehaga pigem võitsid. Aga karta jah, et jalad jäid liiga uduseks ning jalg on paganama tähtis lihas. Eks üleüldiselt veidi tühi olid ka, kuid ega Rainergi ei laadinud eriti. Vabakava on aga igal juhul väga subjektiivne teema ning raske kommenteerida miks nii või naapidi hinnati. Eks pead iga kohtunikuga suhtlema ja uurima, milles oli probleem. Tean, et Eleri kiitis su kava väga ning ka hindas kõrgemalt ning Rainer ise arvas ka, et sinu kava oli väga hea.
Egas midagi. Nädal enesepiinamist ootab meid kõiki.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2014 at 8:06 e.l. #365218lkv
MemberPole eriline kiruja tavaliselt, kuid paneb imestama, et miks peab kohtunike paneelis olema konkurendi enda treener, kui samal ajal on meil terve hunnik rahvusvahelise litsensiga kohtunike.
..siis ei tohiks Natalia ka väga paljusid kategooriaid hinnata, Team Kiivikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ta siin Eestis on, et kohtunikel on ka oma õpilased – Kimberil, Natalial, Marossil, Otsusel, nüüd ka Airel.. Oleks pea võimatu teha sellist paneeli, kus kellegi õpilane ei võistle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2014 at 8:23 e.l. #365219Sarge
Member..siis ei tohiks Natalia ka väga paljusid kategooriaid hinnata, Team Kiivikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ta siin Eestis on, et kohtunikel on ka oma õpilased – Kimberil, Natalial, Marossil, Otsusel, nüüd ka Airel.. Oleks pea võimatu teha sellist paneeli, kus kellegi õpilane ei võistle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis tuleks teha nii, et kui võistleb kohtuniku õpilane, siis tuleb selleks kategooriaks keegi teine hindama, kel ei ole oma õpilast laval.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2014 at 8:26 e.l. #365220martinkink
MemberEesti on liiga väike ja inimesi napib. Nagu Kuusnõmmed, kes käivad kulturistina laval – võidavad – ja poole aasta pärast on kuskil Eesti tugevamad surujad, kükkijad või mingid muud väga tugevad eestlased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eestis on lihtsalt vähe inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks ongi 7 kohtunikku. Võiks siis rivi kasvõi pikem olla. Kui üks kohtunik hääletab enda õpilase kasuks/kahjuks hindavad ülejäänud 6, 8 või 10 kohtunikku ikkagi oma vaatenurgast.
Ja üldiselt on ikka nii, et kui sa ikkagi oled teistest parem siis sa ikkagi oled teistest parem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oled sa siis kellegi õpilane või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2014 at 9:17 e.l. #365223Ott Kiivikas
MemberSiin ei ole kellegile midagi ette heita, kui siis iseendale – ainus asi mida sportlane teha saab on minna paremkas ja kui keegi on kõrval veel parem ,siis tuleb ise sellevõrra edasi töötada ja tagasi tulla ning näidata, kes on majas peremees. Esimene võimalus selleks tuleb juba sel pühapäeval ja uskuge mind, et siis võib tulemus olla hoopis teistsugune, sest hindavad inimesed, kes teid ei tunne. Mina kasutaksin seda Siimu asemel praegu ära….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.