Sidemevenitus
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
juuni 9, 2006 at 11:51 e.l. #7846
matu124
Membereile trennis läks ranne haigeks surumise ajal,lolli peaga tegin veel haige randmega trenni löpuni ja täna käisin arstil.Tuli välja ,et on randme juures sidemevenitus.Niisiis soovitati hoida side ümber ja ,et 3 nädalat paraneb.Siit ka küsimus ,kui kellegil on olnud samasugune probleem siis mis on neid paranemisel aitanud ja mis te üldse arvate paranemise ajast ja vöibolla on mingid käepärased vahendeid soovitada mis apteegist osta ,et veel paremini taastaks?
juuni 9, 2006 at 11:58 e.l. #85527Andreaz
Membereile trennis läks ranne haigeks surumise ajal,lolli peaga tegin veel haige randmega trenni löpuni ja täna käisin arstil.Tuli välja ,et on randme juures sidemevenitus.Niisiis soovitati hoida side ümber ja ,et 3 nädalat paraneb.Siit ka küsimus ,kui kellegil on olnud samasugune probleem siis mis on neid paranemisel aitanud ja mis te üldse arvate paranemise ajast ja vöibolla on mingid käepärased vahendeid soovitada mis apteegist osta ,et veel paremini taastaks?kuidas surumisega? mul läx hantlite järsu ülestõmbega et rinda teha kaldpingil. tegin ka trenni edasi hoolimata tugevast valust…ja aastaga pole ka päris ära paranend. ikka imelik see ranne. taastumiseks on kasulik nandroloon. ja sidemeid kasutada. ka valuvaigistitest näiteks ibukas võib abi olla
juuni 9, 2006 at 1:14 p.l. #85540sdmartin
Memberno se mis ma nüüd kirjutan,mingit nõu ei anna aga siiski.nende sidemetega on jah üks jama asi.mul ei ole vasakul põlvel peaaegu sidemeid enam ollagi.aga niipalju ma tean et need on vaga rasked taastuma peaaegu et võimatu.väikesest vigastusest saad sa vast iki üle.soovin kõike paremat paranemisel.
juuni 9, 2006 at 2:50 p.l. #85569Alexander Andrusenko
ModeratorEsiteks kindlasti side. Ja ära 3 nädalat trennis käi, las ranne puhkab. Mul on ka randmetega igavene probleem. Kui 3 nädala pärast ei parane, siis pöördu uuesti arsti poole. Võib-olla määrab ravimi (näiteks glükosamiini). Muidu selliste vigastuste vastu aitab ainult puhkus.
juuni 9, 2006 at 4:50 p.l. #85591matu124
Membertoo glükosamiin on ainult arsti ettekirjutusel jah?
juuni 9, 2006 at 5:03 p.l. #85594Vahue
MemberVõid niisama ka osta.
Proovi kalamaksaõli-glükosamiini “dieeti”.
juuni 9, 2006 at 6:38 p.l. #85608Alexander Andrusenko
ModeratorEi ole arsti ettekirjutusel, lihtsalt ei ole mõtet osta pakku pooleks aastaks, kui käsi ise 3 nädalaga ära paraneb. Muidu on hea asi küll, kasutan aasta aega ja randmed on oluliselt paremaks läinud. Liigesest enam nii kergelt välja ei tule ja valutavad vähem.
juuni 9, 2006 at 7:59 p.l. #85614yoel83
Membersee on minule tuttav tunne mul läks hüppeliiges korvpalliga öeldi et sidemeterebestus
aga ma arvan et kui jääd hoida peal siis ehk ka aitab midagi mul oli tugevalt paistes
juuni 9, 2006 at 9:16 p.l. #85619inside14
MemberMul kunagi oli ka hüppeliigesel sideme venitus aga läks nii üle, et ei saanud arugi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi 2 nädalat võtsin vabamalt.
juuni 9, 2006 at 9:24 p.l. #85621Alexander Andrusenko
ModeratorMul oli nooremana hüppeliigesega selline asi, et üks ettevaatamatu liigutus ja paariks nädalaks lonkama. Aastatega läks mööda (siis kui jalgpalli maha jätsin).
Aga see jutt jää kohta.. Kui ei ole tõsine vigastus, siis võib jää aidata küll, aga tõsisemate traumade puhul see ei aita.
juuni 10, 2006 at 9:39 e.l. #85638jorsik
MemberGlükoosamiin on liigesterohi pigem, mitte sidemete ega kõõluste, eks ta aitab neid ka hooldada mingil määral vast. Vigasaanud liigesele peaks kohe panema midagi külma et vähendada paistetust, järgmistest päevadest tuleks pigem soojendada et kiirendada paranemist, sa oled vast näinud kuidas spordivõistlustel lastakse sportlaste vigasaanud liigestele balloonidest külma õhku peale.
juuni 10, 2006 at 11:23 e.l. #85648ROtter
MemberGlükoosamiin on liigesterohi pigem, mitte sidemete ega kõõluste, eks ta aitab neid ka hooldada mingil määral vast. Vigasaanud liigesele peaks kohe panema midagi külma et vähendada paistetust, järgmistest päevadest tuleks pigem soojendada et kiirendada paranemist, sa oled vast näinud kuidas spordivõistlustel lastakse sportlaste vigasaanud liigestele balloonidest külma õhku peale.Sooja kasutamisel on omad ohud – põletikulised protsessid võivad intensiivistuda. Soojaravi võib kasutama hakata siis, kui paistetus on vähenenud ja ei esine punetust ega temperatuuri tõusu võrreldes ümbritseva koega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.