Shop
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Shop
- This topic has 13 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
Nekit.
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2006 at 1:17 p.l. #7877
Nekit
Memberkes on tellinud shop.amazon.ee ‘est xelge kuidas tegite , sellest kohaletoimetamisest ei saanud midagi aru xD ning kuidas see maksmine kxib , ja kas saab nxiteks oma linna , et tuleks pakk (kohtla-jarve) vxi ainult tallinn ?
juuni 15, 2006 at 6:27 e.l. #86143Rebane
KeymasterSoojenduseks oleks vaja ennast kasutajaks registreerida. Peale seda minna shop.amazon.ee lehele ja sealt ennast sisse logida.
Seejärel kuhjad kogu träna endale ostukorvi ning sooritad makse. Soovitaks kasutada pangalinki, kuna selle kaudu on meil endil kõige kergem vaadata, kas ülekanne on tehtud.
Peale raha ülekandmist paneme paki teele. Võimalus on transpordiks valida kas ELS (kõige kiirem kohaletoimetus) – pakk tuuakse tavaliselt kauba olemasoleku puhul järgmiseks päevaks kohale (vastavalt ajavahemikus, mille olete valinud), pisipakk – millele peate siis ise elukohajärgsesse postkontorisse järgi minema või siis Drive In, mis tähendab et tulete tallinnasse Robocop’i poodi (Telliskivi 51) ise kaubale järgi.
Rohkem ei tohiks midagi olla. Kui veel küsimusi võib vabalt need siiasamasse teemasse postitada või mail saata info@fitness.ee peale.
juuni 15, 2006 at 9:04 e.l. #86149Nekit
Membernagu ma sain siis aru , et kui ma tellin vxib pakk tulla minu linna poskontorisse kust ma vxin seda xra vxtta ?
juuni 15, 2006 at 9:54 e.l. #86153Rebane
Keymasternagu ma sain siis aru , et kui ma tellin vxib pakk tulla minu linna poskontorisse kust ma vxin seda xra vxtta ?Valik on täielikult sinu enda – ELS toob paki koju kätte (kallim variant tiba) ning pisipakile pead ise postkontorisse järgi minema.
juuni 15, 2006 at 3:55 p.l. #86170Nekit
MemberKas siis kui ma olen valinud saata ”Postipakk kohalikku postkontorisse” see tuuakse sellese linna mis mul on aadresiraamatus pandud , ja kui pakk on sinna lxhimasse kontorisse tulnud tuleb mulle email ?
ninh kuidas ma saan teda sealt xra vxtta , lihtsalt varem ei ole sellega tegelenud , sellepxrast on nii palju kysimusi !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2006 at 4:08 p.l. #86171SiimN
MemberKas siis kui ma olen valinud saata ”Postipakk kohalikku postkontorisse” see tuuakse sellese linna mis mul on aadresiraamatus pandud , ja kui pakk on sinna lxhimasse kontorisse tulnud tuleb mulle email ?
ninh kuidas ma saan teda sealt xra vxtta , lihtsalt varem ei ole sellega tegelenud , sellepxrast on nii palju kysimusi !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esiteks,kui pakk sulle kohale jõuab lähimasse postkontorisse,siis tuleb sulle postkasti vastav teade sellest!E-maili teel teavitatakse sind sellest,et pakk on teele pandud!Postkontorisse võtad teate kaasa,mille täidad kodus ära(isiklikud andmed,dokument jne…) ja lähed postkontori võtad isikuttõendava dokumendi kaasa ja saadki oma kauba kätte!
juuni 15, 2006 at 6:06 p.l. #86175Nekit
MemberKust ma selle teate vxtan ? Ja kui ma nxiteks elan Kohtla-Jarvel , siis see tuleb minu linna postkontorisse ?
—-
Ja kas AADRESIRAAMATUSSE pean ma postkontori , AADRESI (txnav , maja) , INDEKSI panema ?
juuni 16, 2006 at 6:08 e.l. #86204Rebane
KeymasterKust ma selle teate vxtan ? Ja kui ma nxiteks elan Kohtla-Jarvel , siis see tuleb minu linna postkontorisse ?—-
Ja kas AADRESIRAAMATUSSE pean ma postkontori , AADRESI (txnav , maja) , INDEKSI panema ?
Aadressiraamatusse paned oma elukoha aadressi (tänav, maja, linn). Seejärel tuleb pakk sulle kohalikku postkontorisse. Postiljonitädi tuleb pistab vastava teatise sulle postkasti. Võtad sellesama sedeli (seal on ka kirjas, kus see postipakk täpselt asub – postkontori aadress – ning kui kaua see postkontor lahti on). Lähed sellesamase teatisega postkontorisse, võtad dokumendi kaasa ning saad ka paki postkontorist kätte.
Kui elad Kohtla-Järvel tuleb see pakk Kohtla järve postkontorisse – ei hakka kegi seda Viljandisse saatma
juuni 18, 2006 at 6:20 p.l. #86327Nekit
MemberKokkuvxtteks on siis nii , et
Valin kauba mida ma tahan > txidan aadresiraamatus enda andmed xra > maksan lxbi panga kauba xra > kui raha on ”teie” arvel , tuleb mulle postkasti kiri kus on kir. , et minu pakk on tulnud ja millises postkontoris ta asub > seal vxtan ”mingi” paberi millega ma lxhen postkontorisse ning selle paberiga saan pxki kxtte > kxik ?!
juuni 18, 2006 at 10:23 p.l. #86345jorsik
Memberoi jessas, ma üritaks ka korra
juuni 19, 2006 at 7:34 e.l. #86356Nekit
Memberkui on saadetud tavapakk, saadetakse postkontorist kirjalik teade et pakk on tulnud postkontorisse. Kui sa tead et pakk on postkontoris, ei pea ootama seda kirjalikku teadet vaid võid minna isikuttõendava dokumendiga sinna ja saad paki kätte.Kuidas sellest aru saada
juuni 19, 2006 at 8:10 e.l. #86360Rebane
KeymasterOota kirja postkontorilt. Kui nad sulle teatise saadavad, siis on pakk kohal – see e-mail, mille Robocop saadab, on teatiseks et pakk on TEELE LÄINUD kontorist (mitte saabunud postkontorisse).
juuni 19, 2006 at 8:16 e.l. #86361Raivo Piiber
MemberKas ainult mina panin tähele või ehk veel keegi, et Nekiti küsimistel/pärimistel on teatud sarnasus kodanik Coco Monkey omadega? Või mulle ainult viirastub?
juuni 19, 2006 at 9:29 e.l. #86366Nekit
MemberNyyd on vist kxik aru saadav , nyyd peab ainult proovima

Äitah Rebane , jorsik , SiimN abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.