Sheiker
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
maverick.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2009 at 6:22 p.l. #14889
Riho.
MemberFasti ja Fitnessi sheikerid sama mahutavusega ja sama hinnaga,et kumb oleks parem,selleushtes et see sõel seal,kumb segab pareminig jms..Tavalise lusikaga on natsa jama jäävad tükkid ja tavalist joogipudelit loksutades on ka mul tükid jäänud,et sheikeriga ju tunduvalt mugavam ja kiirem,ei tea kumba tellida.Fasti oma meeldib natsa rohkem ei ole siuke heledate värvidega nagu Fitnessi oma,aga see välimus savi..Nii et kumb parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2009 at 6:24 p.l. #184941Jarmo Oberst
MemberFasti ja Fitnessi sheikerid sama mahutavusega ja sama hinnaga,et kumb oleks parem,selleushtes et see sõel seal,kumb segab pareminig jms..Tavalise lusikaga on natsa jama jäävad tükkid ja tavalist joogipudelit loksutades on ka mul tükid jäänud,et sheikeriga ju tunduvalt mugavam ja kiirem,ei tea kumba tellida.Fasti oma meeldib natsa rohkem ei ole siuke heledate värvidega nagu Fitnessi oma,aga see välimus savi..Nii et kumb parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõlemad sama head, need tegelikult täpselt samasugused.
märts 5, 2009 at 6:37 p.l. #184950Pjoonas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma saan küll väga edukalt nestea pudelis segatud oma sheigi, ei näe küll vajadust selle järgi.
märts 5, 2009 at 6:39 p.l. #184953Arnie
MemberMa saan küll väga edukalt nestea pudelis segatud oma sheigi, ei näe küll vajadust selle järgi.Ma ei tea kuidas see võimalik on, aga sheiker ilma sõelata toimis mul paremini. Ei jäänud ühtegi tükki sisse. Aga sõelaga jäi pisut tükke selle sõela külge, mis loksutades ära ei kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2009 at 6:41 p.l. #184954MWEchamp
MemberVäga palju sõltub ka mida sa segad, osad on paremini mikroniserritud osad mitte. Toon end põhjal näite.
Tavalises pudelis loksutades jäid HT-R i segades umbes 5-7 mm suurused tükid. Serious Mass aga lahustus pea täielikult, pisikesed teraksesed jäid ainult pinnale.
Minu teada on need jah pea täpselt sama pudel, sõel peaks ka sama olema. Kui ma enda oma ostsin siis vaatasin mõlema põhja alla, seal oli vist minu mäletamist mööda isegi sama markeering. Ise ostsin Fast-i oma, kuna see oli must
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2009 at 7:43 e.l. #185226maverick
Memberosta köögikombain-saad banaane õunu ja muud jama ka veel sisse loopida oma sheiki;)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.