Skip to main content

Sheik

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Niisiis , naine kinkis mulle just blenderi , ainult probleem see et ei oska sellega midagi erilist peale hakata.

Kui keegi oskaks soovitada mõnda head sheiki , siis oleks hea. Kui selles sheigis oleks palju valku ja toitained- veel parem

LB
    Member

Niisiis , naine kinkis mulle just blenderi , ainult probleem see et ei oska sellega midagi erilist peale hakata.

Kui keegi oskaks soovitada mõnda head sheiki , siis oleks hea. Kui selles sheigis oleks palju valku ja toitained- veel parem

Lev
    Member

Mailman
    Member

Pakk kohupiima sisse, siis on valgud käes, edasine on juba fantaasia vili

Stardust
    Member

Just, kohupiimast saab suurepäraseid kokteile. Kohupiim, vesi/piim/mahl, marjad/puuviljad/moos/misiganesmaitseks. Samamoodi saab ka kodujuustuga teha. Tõsi, kohupiima eelistan ma vedela kokteilina, kodujuustu aga tihke kreemina.

InsaneQlimax
    Member

Ega seal jh palju ei olegi, valgud kas piim või kohupiim ja siis marjad, puuviljad jne.

Eks mingi aimdus sul ikka on. Mis endale maitseb.

Anonüümne
    Guest

sa neid fitnessi uudiseid siis ei saa ? Minumeelest iga nädal tulevad ja seal on iga kord lõpus sheigi retsept.

saan küll aga sama jama , igale poole propageeritakse toidulisandeid , nagu ilma nendeta ei saakski hakkama.

Kohupiima peale mõtlesin muidu küll aga noo kahtlesin kas sellest tuleb sheik või midagi paksemat kui panna piima ja 200g kohupiima

InsaneQlimax
    Member

No kohupiima saab tglt üsna kergesti vedelaks kui natuke piima lisada

Kõige lihtsam: piim, banaan, kodujuust. Kodujuustu liiga palju mitte panna (u. 100g). Päris maitsev tuleb.

Tavaliselt kui ma teen siis olen lasknud sheigiks: pakk kohupiima, nautuke piima, et vedelamaks läheks. Ja kõiksugused puuviljad, marjad. Vahel panen ka kakaopulbrit.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.