Skip to main content

sheigid enne ja peale trenni

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » sheigid enne ja peale trenni

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Jup
    Member

Tervist! Millises vahekorras peaksid olema valgud ja süsivesikud enne ja peale trenni ?heikides rasvapõletusperioodil?(massiperioodil panin 2:1 sv-te kasuks)

Kui ma teen peale kangitrenni ka ca 40 min aeroobset, kas siis ?heik juua enne aeroobset või peale seda?

Ning kas see, et ma teen peale trenni ka aeroobset, muudab valkude ja süsivesikute suhet trennijärgses sheigis?

Jään vastuseid ootama, tänan!

Arnold
    Member

Selles küsimuses on erinevaid lähenemisi, enamus soovitab rohke süsivesikuga sheiki nii enne, kui ka pärast treeningut ( 2/3 süsivesikuid 1/3 proteiini), viimase aja trend on aga valgu ja õli segu , nii enne , kui ka pärast , ehk siis, süsivesik asendatakse õliga ( linaseemne , kalamaksa).

inside14
    Member

Selles küsimuses on erinevaid lähenemisi, enamus soovitab rohke süsivesikuga sheiki nii enne, kui ka pärast treeningut ( 2/3 süsivesikuid 1/3 proteiini), viimase aja trend on aga valgu ja õli segu , nii enne , kui ka pärast , ehk siis, süsivesik asendatakse õliga ( linaseemne , kalamaksa).

Aga mida see õli juurde annab või kas ta on parem lisada. :???:”>

muc
    Member

Soodustab rasvade põlemist.

M.M.
    Member

Kui sa teed kohe peale jõusaali aeroobset siis suhe peaks jääma ikka samaks 2: 1 süsiv. kasuks ja tarbida peale aeroobset ikka. Aga veelkord ei saa mainimata jätta, et hommikune aeroobne vähemalt 30 minutit tühja kõhuga tagab kindla edu ja kui juua ennem veel kruus kuuma kohvi siis on näha kuidas rasv lausa kärssab :???:”> Sellesse lisa rasva tarbimise juttu suhtun mina isiklikult eelarvamusega. Muidugi mingit osa rasva on ööpäevas vaja, et teatud hormoonide tööd mitte kahjustada, mis omakorda osalevad rasvade põlemisel.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.