Skip to main content

SharpGainz esitleb | #Arenemekoos Journey | Kaspari teekond

Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » SharpGainz esitleb | #Arenemekoos Journey | Kaspari teekond

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    Fdvk
    Member

Kuidas toidulaud välja näeb?

SHARPLIFE
    Member

On 2/23/2017 at 5:04 PM, Fdvk said:

Kuidas toidulaud välja näeb?

Sellest just uuest videos pisut lähemalt. 

Lähiajal plaanin teha ka täpsema video kus räägin oma toitumisest koos kalorite ja makrotoitainetega. 

SHARPLIFE
    Member

15. nädalal räägime rohkem teemal toitumiskava. 

Minu toitumisest ja elustiilist ümber selle. 

Sel nädalal näitan rohkem oma toitumist.

Pean tunnistama, et see on minu jaoks isegi raskem osa kui jõusaalis käimine.

Igapäevaselt oma kalorid täis süüa, kui varasemalt on minu elus toitumine olnud väga tagaplaanil.

Seepärast ma nii peenike üldse olengi. 

Minu treener on koostanud mulle ka toitumiskava, mida pean tõsiselt edaspidi jälgima, et minu areng püsiks sama terav kui ta siiani on olnud. 

Tallinnas on viimasel paaril nädalal laineid löönud ka uus jõusaal, mida käisime Sharplife tiimiga ka üle vaatamas. 

Meie muljed jõusaalist on ka videos. 

Selline oli siis minu teekonna 15. nädal, kohtume juba järgmisel nädalal uues videos.

SHARPLIFE
    Member

Hei armsad foorumlased.

Avastasin ise eile õhtul, et ei olegi eelmisel ja sel nädalal siia postitanud.

Siin ma nüüd olen. 

Postitan kohe eelmise nädal mõlemad videod. 

Minu teekonna 4. kuu viimasel nädalal proovisin taaskord uusi asju. 
    Imestavalt, et käinud ma sel nädalal mitte kordagi üksinda jõusaalis vaid alati olid minuga kaasas head sõbrad. 

See on alati postitiivne, kui sinu ümber on inimesed kes armastavad liikuda ning peavad lugu oma tervisest. 

Sel nädalal proovisin esimest korda ka sellist treeninguformaati nagu on oma keharaskusega treening, ehk Calisthenics. 

Tuleb tunnistada, et treening oli isegi raskem kui ma seda ette kujutasin, kuna iga harjutusega on sul töös palju enam lihaseid kui tavaliste jõusaali harjutustega. 
    Kuigi antud treening oli raske, nautisin ma seda 100%. 

Tuleb tunnistada, et ma ei ole ühegi trenni lõpus varem nii “pumped” olnud. Neid newbie gainz’e oli meeldiv peeglist vaadata. 

Nädala teises pooles külastasime me taaskord Kärberi Myfitnessi koos elukaaslase suguvõsa noorema poolega. Sellest lähemalt juba järgmises videos.

SHARPLIFE
    Member

16. nädala ja ühtlasi oma neljada kuu lõpetasin ma Kärberis koos oma sõpradega. 

Kõik koos sai tehtud ülakeha treening. 

Neljakesi treenides võttis kogu kava küll tavalisest kaks korda rohkem aega kuid samas oli ka 2 korda lõbusam. 

Seepärast ongi jõusaalis vahel hea käia mitmekesi kuna seeriate vahelisel puhkusel saab ju vestelda ja muljetada. 

Vaata videost ka lähemalt, mida arvavad Sharpgainz treeningust osalejad.

SHARPLIFE
    Member

Hei Foorumlased ja sõbrad, kes minu blogi siin jälgivad,

Sel nädalal tegin Mustamäe Myfitnessis jalapäeva ning juba treeningu ajal tundsin,

et täna läheb kuidagi raskelt.

Tegin tol korral ka mõned uued isiklikud rekordid seeriate osas.

Trenni lõpuks tundsin end pisut rohkem väsinuna

kui tavaliselt kuid arvasin, et see tuleneb vähesest unest ning ei muretsenud liialt. 

Järgmisel kolmel päeval sain teada, mida tõeline “leg day pain” tähendab. 

Vaata minu muljeid treeningnädala kohta pikemalt videost.

SHARPLIFE
    Member

18. nädalal otsustasime teha nüüdseks teise rekordite treeningu.

Olen trennis käinud juba 4 täispikka kuud ning oli aeg taaskord minu piirid proovile panna. 

Mul on hea meel, et ületasin kõik oma eelnevad rekordid, mis annab märku järjepidevast arengust. 

Samuti õnnestus mul esimest korda katsetada rekordit ka harjutusega nimega jõutõmme. 

Antud harjutus on mulle mingilmääral alati meeldinud, kuna see koormab kogu keha korraga. 

Seekordseks rekordiks jäi 150kg. 

Ilma vöö, gripgeli ja muude abistajateta. 

Kuidas läks mul aga küki ja rinnalt surumisega, vaata lähemalt juba videost. 

Püsi Terav! 

SHARPLIFE
    Member

Iga päev pane end proovile ⠀

Uus fitness teemaline video üleval Sharplife youtube kanalis. Checki järgi!⠀

Mida muud teha super soojal augusti päeval, kui kutsuda oma sõbrad ja pidada üheskoos maha mõõtuvõtmine ulmelise rinnapäevaks plaani järgi, eks? ⠀

Me peaaegu, et tapsime üksteist ära, tundsime eepilist rinnapumpi ning stimuleerisime oma mõistust parima energiajoogiga BANG mida Sa saad osta iFiteesti toidulisandite poest.

Rohkem sõnu polegi vaja, kui Sa tahad näha kuidas augusti Sharpfitness väljakutse välja nägi ja kui soovid näha kuidas me peaaegu jõusaalis surime, mine checki video järgi youtubest.⠀

NB! Video on inglise keeles!

Püsi terav! 

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.