Skip to main content

Shaping vs jõusaal

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Shaping vs jõusaal

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    KiluKalur
    Member

Kumb on tõhusam rasva põletamiseks ja ilusa lihaselise, aga mitte kulturistliku keha arendamiseks? Olen käinud nii jõusaalis, shapingus kui ka jooksmas. Kahjuks pole olnud piisavalt aega millelegi pühenduda. Nüüd tahan end kätte võtta. Mida teadjamad valida soovitavad?

jrx
    Member

Kõigega saab ja jooksmisega on kõige raskem (sest koormab jalgu eelkõige). Kõige lihtsam variant on shaping/boypump vms. Samas jõusaali variandiga oled kõige rohkem oma aja ja vajaduste peremees.

maryjane
    Member

Kõigega saab ja jooksmisega on kõige raskem (sest koormab jalgu eelkõige). Kõige lihtsam variant on shaping/boypump vms. Samas jõusaali variandiga oled kõige rohkem oma aja ja vajaduste peremees.

Satun mõnikord harva BP trenni, ja kohtan seal pea iga kord paari tõsist BP fänni, kes ei jäta vist ühtegi trenni vahele. Raskused on neil muidugi suuremad kui mul, ja lihast ka rohkem, ent ma ei saaks ausalt öeldes väita, et neil rasva oluliselt vähem oleks, kui paar aastat tagasi, mil BP siiakanti jõudis ja nad trennis hakkasid käima.

Sama on jooksuga – ka maratonidel võib kohata päris väleda sammuga rahvasportlasi, kes just väga saledad välja ei näe.

Moraal ikkagi selles, et tee ükskõik mida, aga kui toitumist ei muuda, siis pole lootustki pekist vabaneda.

Angel-liis
    Member

Omadest kogemustest võin öelda, et 100% nõus maryjanega

Aga siiski soovitaksin pigem shapingut.

hehee
    Member

Minul on jooksmisega väga head kogemused, mitte ükski teine trenn ei põleta mul rasva paremini. Shapingus käisin kunagi pikemat aega ja nüüd eelistan jõusaali. Mis on aga täiesti kindel, on see, mis juba öeldud, olenemata trennist tuleb jälgida toitumist.

KiluKalur
    Member

Unustasin enne mainimata, et käisin kuu aega spinningus ka ja tundus, et jalalihased muutusid tugevamaks. Shapingust jäi mulje, et kui seda 3-4 korda nädalas ei tee, siis tolku ei ole. Juba kuu aega peaaegu iga päev jõusaalis andis mulle õunakujulise tagumiku, mida shaping pikema aja vältel polnud suutnud. Nüüd on see õun kadunud, sest pole ammu trenni teinud.

gmaster
    Member

Unustasin enne mainimata, et käisin kuu aega spinningus ka ja tundus, et jalalihased muutusid tugevamaks. Shapingust jäi mulje, et kui seda 3-4 korda nädalas ei tee, siis tolku ei ole. Juba kuu aega peaaegu iga päev jõusaalis andis mulle õunakujulise tagumiku, mida shaping pikema aja vältel polnud suutnud. Nüüd on see õun kadunud, sest pole ammu trenni teinud.
    Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.