Skip to main content

shaping

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    aigi
    Member

olen aktiivne shapingus käija. Kas see on normaalne, et shapingus maha ei võta ja ümbermöödud ei vähene? Eriti teeb muret, et jalad lähevad järjest lihaselisemaks. Toitun muidu normaalselt.

St
    Member

Kuna ma ei ole naine, siis küsin miks just sind indiviiditi see lihastumine häirib?

erxs11
    Member

Kui toitumine pole korras, siis on täiesti normaalne, et kaal ja ümbermõõdud ei vähene. Saledaks ei treenita end, vaid saledaks süüakse ja treenitakse end.

Edu!

vs
    Member

Käisin samuti shapingus, ei aidanud midagi,kuna sealsed toitumisnõuded käisid üle jõu

pacman
    Member

Käisin samuti shapingus, ei aidanud midagi,kuna sealsed toitumisnõuded käisid üle jõu
    vs
    Member

Midaiganes, mul käis üle jõu see,et trenn oli kell 5, enne trenni ei tohtinud 2 tundi süüa, peale trenni 3 tundi, ja 2 tundi enne magamaminekut, millal ma siiis üldse söön? Kell 2 päeval? Ja see kõik???

pacman
    Member

Midaiganes, mul käis üle jõu see,et trenn oli kell 5, enne trenni ei tohtinud 2 tundi süüa, peale trenni 3 tundi, ja 2 tundi enne magamaminekut, millal ma siiis üldse söön? Kell 2 päeval? Ja see kõik???

Kui mina seal trennis käiks saadaks selle toitumiskava kus krt ja valmistaks ise endale.Peale trenni sööks kindlasti ka suur kogus valke ja süsivesikuid.

Aga see vaid minu arvamus

vs
    Member

Kui lihast siis loomulikult valku, aga naised ei taha üldjuhul lihast, küsimus seisnes ju milleski muus…

Ja ma ei kujuta ette kuidas ma hakkan ise endale toitumisprogrammi tegema?!!

pacman
    Member

Kui lihast siis loomulikult valku, aga naised ei taha üldjuhul lihast, küsimus seisnes ju milleski muus…

Ja ma ei kujuta ette kuidas ma hakkan ise endale toitumisprogrammi tegema?!!

Ma rääkisin endast;)

Aga siin palju artikkleid toitumise kohta.Loed läbi jälle jupp maad targem:P

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.