shake?
- This topic has 29 replies, 15 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kike89.
-
AutorPostitused
-
detsember 10, 2009 at 4:38 p.l. #20588
taavi555
Memberkas juua shake ainult vahetult peale trenni või peaks ka jooma vabal päeval?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2009 at 4:45 p.l. #241309Arx07
MemberMis sheigist jutt käib? Mis trennist? Mis eesmärk?
detsember 10, 2009 at 4:59 p.l. #241312taavi555
Membervalgu ja süsivesikute shake, teen 3x nädalas jõusaali ja eesmärk on lihasmassi suurendamine.
olen nii juba 3 nädalat teind ja mingi 2 nädalat teind shake’i peale trenni
detsember 10, 2009 at 5:17 p.l. #241315Bulletproof
Memberise võtan kohe peale trenni. vabal päeval sheiki ei joo.
detsember 10, 2009 at 5:24 p.l. #241319matjusm
MemberMa võtan lisaks iga õhtu enne magamist 1-2 supilusikat valku koos piimaga. Aga muidu ainult pärast trenni.
detsember 10, 2009 at 9:21 p.l. #241406Paul.K.
MemberIse joon oma massilisajat vahetult (pool tundi) enne trenni ja peale trenni võttan 5g kreatiini sisse. Aga äkki räägid mis tootest täpsemalt jutt käib? Toote paki peal peaks olema ka öeldud millal seda tarbida.
detsember 10, 2009 at 10:34 p.l. #241416Alexander Andrusenko
ModeratorKuulge, inimesed. Teema algataja esitas konkreetse küsimuse, siis tuleks ka konkreetselt vastata. Kuskil pole palutud, et igaüks kirjutaks siia, millal tema isiklikult šeiki võtab – see ei ole küsitlus, vaid konkreetne küsimus.
Ja kui ma juba kirjutama hakkasin, siis vastan ka küsimusele. Šeiki joo vahetult pärast trenni ja vabadel päevadel juua ei tohiks olla vajadust – siis tuleks normaalselt toitu süüa.
detsember 11, 2009 at 5:42 e.l. #241426tereummikust
MemberMis küsimus see selline on? Ma küsiksin sult selle peale kohe, et kas sa vabadel päevadel sööd piisavalt korralikult, et saada kätte toidust nö. päevane vajalik valgukogus? Kui jah, siis ei ole shake kindlasti vajalik. Sa ilmselgelt ei jaga eriti matsu toitumisest ja toidulisanditest, mõtled, et valgushake on ala mingitsorti Jõujook vms? Hari ennast!
(Fitness.ee -> Artiklid)
detsember 11, 2009 at 10:38 e.l. #241478taavi555
MemberMis küsimus see selline on? Ma küsiksin sult selle peale kohe, et kas sa vabadel päevadel sööd piisavalt korralikult, et saada kätte toidust nö. päevane vajalik valgukogus? Kui jah, siis ei ole shake kindlasti vajalik. Sa ilmselgelt ei jaga eriti matsu toitumisest ja toidulisanditest, mõtled, et valgushake on ala mingitsorti Jõujook vms? Hari ennast!(Fitness.ee -> Artiklid)
selline küsimus ongi. söön vähemalt 3x päevas ja korralikult, kui teadki neist asjadest rohkem siis pole vaja kohe targutama hakata.
küsimus ise tekkis sellest, et mu sugulane ise juba pikemalt trenni teind ja arvas et võib võtta aga lihtsalt väiksema koguse ja nagu ka mõni vastaja ütles,et võtab vabal päeval valke jne…
detsember 11, 2009 at 10:40 e.l. #241481taavi555
MemberKuulge, inimesed. Teema algataja esitas konkreetse küsimuse, siis tuleks ka konkreetselt vastata. Kuskil pole palutud, et igaüks kirjutaks siia, millal tema isiklikult šeiki võtab – see ei ole küsitlus, vaid konkreetne küsimus.Ja kui ma juba kirjutama hakkasin, siis vastan ka küsimusele. Šeiki joo vahetult pärast trenni ja vabadel päevadel juua ei tohiks olla vajadust – siis tuleks normaalselt toitu süüa.
tänan, sellist vastust ma ootasingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei pane ka pahaks kui teised oma harjumustest postitavad selles vallas
detsember 11, 2009 at 11:00 e.l. #241484emmimees
MemberKui tõsine massiperiood käsil ja ei jõua iga 2h tagant nagu hobune süüa, siis võid lisaks võtta küll. Ise teen sheigi lisaks trenni omadele hommikul peale ärkamist ja õhtul ennem magamaminekut ning vahest joon ka öösiti, siis hommikul pole tunnet nagu magu oleks selgroo küljes kinni…
detsember 11, 2009 at 11:32 e.l. #241487tereummikust
Memberselline küsimus ongi. söön vähemalt 3x päevas ja korralikult, kui teadki neist asjadest rohkem siis pole vaja kohe targutama hakata.küsimus ise tekkis sellest, et mu sugulane ise juba pikemalt trenni teind ja arvas et võib võtta aga lihtsalt väiksema koguse ja nagu ka mõni vastaja ütles,et võtab vabal päeval valke jne…
Mis pidi ma targutasin? Ma lihtsalt viitasin sulle, et võiksid lugeda ja uurida natuke rohkem selle kohta, mida endale sisse kallutad, või mis?
Keegi ei keela sul kasvõi iga päev 2-3x valgusheiki kallutada, kui rahakott lubab, iseasi, kas see ka mõtekas on (?) Alati tuleks eelistada pulbritele toitu. Korrasta oma eined nii, et saaksid igast söögikorrast näiteks 20-30g valku, kui kindlasti ei tohi unarusse jätta ka süsivesikud ja kasulikud rasvad. 2g valku per keha kg peaks olema selline optimaalne kogus jõusaali harrastavale inimesele.
Seega, kui saad trennivabal päeval oma toidukordadest valgukoguse kätte, pole sheik tarvilik, kui ei, siis lase aga käia. Abiks kalorite (valkude,süsivesikute,rasvade) lugemisel on kaloriarvuti.
Jõudu treeningul.
detsember 11, 2009 at 11:35 e.l. #241488emmimees
Member3x päevas süüa on ilmselgelt väga vähe kui sa just kaalujälgija ei ole.
detsember 11, 2009 at 11:40 e.l. #241489tereummikust
Member3x päevas süüa on ilmselgelt väga vähe kui sa just kaalujälgija ei ole.Eks see oleneb ikka pigem nende kolme toidukorra ‘mahust’, või mis?
detsember 11, 2009 at 11:52 e.l. #241491