Serious Mass vs Hera80
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Serious Mass vs Hera80
- This topic has 16 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
gymer.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2009 at 6:54 p.l. #14175
Riho.
MemberOtsingut kasutasin,leidsin sealt ainult et kuidas segada ja milline on parim valk vms üldse.Ühesõnaga mõttetu jama.
Tekkis paar küsimust.Vaatasin et Seroius Massis on ilgelt palju süsikaid ja toote kirjelduses on et sobib kes soovivad massi kasvatada ning ei pelga rasva..
Kas siis sllest tuleb tõesti nii palju rasva?
Hera80 seal vähe rasvu ja süsikaid ja valku on rohkem kui Serious MAssis aga Serious Massis on jällegi rohkem muid ained vms..
Ma tahan massi saada aga ei tahaks rasva minna,siis järelikult on Hera80 parem jah..Et ei lähe rasva mass kasvab,mitte nii kiiresti ja hullult kui Serious Massiga aga siiski ja lihased ka kasvavad paremini Heraga.
Saan aru et üks on massilisaja ja teine proteiin,aga kumba soovitaksite või siis kumb on niiöelda parem.Kumba eelistab foorumipere rohkem?
Kõik algab toitumisest jne enne pole mõtet pulbreid võtta jnejne,saan aru.Tean et ei toitu õigesti aga olen jälgima hakkandu mida söön ja söön palju tervislikumalt kui ennem.Ning Hera on valgupulber ja teadupoolest lisavalk ei ole midagi halba..Kas ma saan toidust või pulbri vms näol seda vahet ei ole,erilist.Rõhutan sõna ERILIST..
Jagage arvamusi.Vabandan pika teksti pärast,loodan et viitsite lugeda ja vastata..
Aitäh,Riho
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 6:56 p.l. #185996Tohman
MemberMost protein shakes billed as “weight gainers” could more accurately be called Diabetes in a Bottle. They’re filled with poor-quality protein and enough sugar to send Mary Poppins into rehab.
märts 10, 2009 at 7:05 p.l. #186000Jarmo Oberst
MemberOtsingut kasutasin,leidsin sealt ainult et kuidas segada ja milline on parim valk vms üldse.Ühesõnaga mõttetu jama.Tekkis paar küsimust.Vaatasin et Seroius Massis on ilgelt palju süsikaid ja toote kirjelduses on et sobib kes soovivad massi kasvatada ning ei pelga rasva..
Kas siis sllest tuleb tõesti nii palju rasva?
Hera80 seal vähe rasvu ja süsikaid ja valku on rohkem kui Serious MAssis aga Serious Massis on jällegi rohkem muid ained vms..
Ma tahan massi saada aga ei tahaks rasva minna,siis järelikult on Hera80 parem jah..Et ei lähe rasva mass kasvab,mitte nii kiiresti ja hullult kui Serious Massiga aga siiski ja lihased ka kasvavad paremini Heraga.
Saan aru et üks on massilisaja ja teine proteiin,aga kumba soovitaksite või siis kumb on niiöelda parem.Kumba eelistab foorumipere rohkem?
Kõik algab toitumisest jne enne pole mõtet pulbreid võtta jnejne,saan aru.Tean et ei toitu õigesti aga olen jälgima hakkandu mida söön ja söön palju tervislikumalt kui ennem.Ning Hera on valgupulber ja teadupoolest lisavalk ei ole midagi halba..Kas ma saan toidust või pulbri vms näol seda vahet ei ole,erilist.Rõhutan sõna ERILIST..
Jagage arvamusi.Vabandan pika teksti pärast,loodan et viitsite lugeda ja vastata..
Aitäh,Riho
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan Hera80+süsivesikud. Võta seda sheigina peale trenni ja on täiesti piisav.
märts 10, 2009 at 7:42 p.l. #186022Riho.
MemberJa pluss natukene kreatiini ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Egasjah eks ma teen nii,sinu öeldut saab usaldada ka sa siin vastad pea iga algaja teemale ja muidu küsimustele.Tead asjast nii mõndagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tänks
märts 10, 2009 at 8:33 p.l. #186028MWEchamp
MemberEi oska küll Hera80 kohta midagi halba ega head öelda. Ise kasutan Serious Mass-i ja ei ole küll märganud et oluline rasvumine oleks. Olen 2,5 kuu jooksul 4 kilo juurde võtnud. Ei kasuta seda portsjonit mis kirjas, vaid tunduvalt väiksemat. Võib-olla mängib ka see rolli et olen ektomorf ja kiire ainevahetusega.
märts 10, 2009 at 8:45 p.l. #186029Riho.
MemberEhk siis kõhna kehaehitusega ?Ma ka kõhn,nagu kondid on kuidagi väikesed ja minu meelest mul ka kiire ainevahetus.
Mul krea olemas ja viinamarjasuhkurt saaksin mingi 20.- eest kuskilt Selverist vms nii et lihtsam vist osta Herat ja ma säästaksin 100.- ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis pole tglt peamine. 100 väike hind korraliku keha nimel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On veel arvamusi?
märts 10, 2009 at 9:15 p.l. #186039MWEchamp
Memberkrea? Soovitan Mülleri viinamarjasuhkrut. Prismas midagi 18 krooni ringi.
märts 10, 2009 at 9:23 p.l. #186040Riho.
MemberA kust ma poes saan aru kas tegu on aeglane või kiire süsivesik..maisi mingi värk on aeglane nagu aru olen saanud..Peale trenni ju kiiresti imenduvat vaja juu
märts 11, 2009 at 8:48 e.l. #186067Pjoonas
MemberA kust ma poes saan aru kas tegu on aeglane või kiire süsivesik..maisi mingi värk on aeglane nagu aru olen saanud..Peale trenni ju kiiresti imenduvat vaja juuTrauben zuker on viinamarjasuhkur ja see on kiire süsivesik.
märts 11, 2009 at 12:46 p.l. #186099Riho.
MemberTrauben zuker on viinamarjasuhkur ja see on kiire süsivesik.Seda ma teadsin,aga see malto6 vms,muud maisimaltodekstriinist vms nagu see eelnimetatud Mülleri vms oma ?Et siis ostan viinamarjasuhkru mitte mingi muu süsika.
märts 11, 2009 at 2:49 p.l. #186119PumaZ
MemberSeda ma teadsin,aga see malto6 vms,muud maisimaltodekstriinist vms nagu see eelnimetatud Mülleri vms oma ?Et siis ostan viinamarjasuhkru mitte mingi muu süsika.Igast nautukene suuremat sorti kauplusest leiad Trauben zuker, punakas pakk kus on jooksev mees peal.
märts 11, 2009 at 6:39 p.l. #186168Riho.
MemberIgast nautukene suuremat sorti kauplusest leiad Trauben zuker, punakas pakk kus on jooksev mees peal.Eks neid pakke ole erinevad aga ma olens eda näind ja käes ka hoidnud et ma jah tean milline see on..kollast oli ka vist pakki peal.?Aga vahet pole,eks ma ülesse leian,Tänud teile vastamast.
märts 21, 2009 at 1:19 p.l. #187591Riho.
MemberSõber andis natukene mõteainet.
Ma nagu rääkisin et 30gr valku ja 60gr süsikaid,ning siis näitasin ja tõin näite talle Hera80,siis ta vaatas 100gr on valku 76gr,ning kergete arvutuste põhjal tuli see välja et kui võtta Herat 30gr siis saab sealt otseselt valku 22.8gr pluss muid aineid,ning siis arvutasime ja saime tulemuseks,et kui tahta seal pulbrist saada 30gr valku tuleb võta herat 39.5gr…Ma ikka seda meelt,et seda pulbrit kus muud asjad ka võtta 30gr mitte 40gr ja siis saada sealt 30gr valku..Loodan et saite aru mis me mõtlesime..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natsa teine teema aga minu teema ja ei haka iga asja peale uut tegema..
märts 21, 2009 at 1:29 p.l. #187593Tohman
MemberMina võtaksin pigem nii, et saaks valku 30g
märts 29, 2009 at 4:12 p.l. #189042Riho.
MemberTean et kreatiini ei tohi jätta pudelisse seisma,kaotab toime jms,aga kas nii võib teha kui ma teen kodus valgusehigi valmis ja jätan selle trenniaja koti vms ning pealle trenni joon ära.Kindlasti vist värske parem aga midagi ei tohiks juhtuda?Või kas juhtub midagi süsikatega mis ma segan sinna sheiki?
Kas nii oleks kasulik kui juua mingi pool sheiki enne trenni ja siis ülejäänud pool vms peale trenni
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.