Serious Mass
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Serious Mass
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
tychoon.
-
AutorPostitused
-
juuli 18, 2008 at 3:27 p.l. #14263
ahti16
MemberTervist olen 16 a poiss ja olen jõukas käinud alles 2 nädalat. Tean et ei tohi kiirustada enesearendamisega, kuid tahaks kooli minnes hea välja näha
juuli 18, 2008 at 3:33 p.l. #160812juuli 18, 2008 at 8:40 p.l. #160841ahti16
MemberSuur aitäh lingi eest! Lugesin läbi, kuid artiklis oli jutt liiga üldine ning teema ei olnud suunatud algajatele. Ehk oskaksid ise ka midagit soovitada.
Tänud juba ette, Ahti.
juuli 19, 2008 at 8:07 e.l. #160866tychoon
MemberAga tavaharjutaja, noorsportlane, kas ka neil oleks vaja lisandeid tarbida?Miks mitte, aga kindlasti on vaja teada, mida, kunas ja kui palju.loe see läbi, aga toon mõned tähtsamad kohad välja.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3481
Peab aru saama, et suurte lihaste ja hea väljanägemise nimel tuleb kõvasti vaeva näha – peab andma oma panuse. Alles seejärel ootab Sind vääriline autasu.Jutu mõte seisneb selles, et kui oled noorem kui 19 ning pole varem tõsiselt jõusaalitreeningutele keskendunud, kuid nüüd alustad, siis treeni vähemalt 2 – 3 kuud enne, kui hakkad mõtlema toidulisanditele.
Olles nüüd kolm kuud harjutanud ja õppinud õigesti treenima, kasvatanud lihasmassi ning kaotanud rasva, on aeg hakata mõtlema lihtsamatele lisanditele.ja all on veel kirjas:
Tõlkija märkus: lisaks eelpool tood soovitustele tasub kindlasti mõelda spetsialisti koostatud treening ning toitumiskavale, see võib olla elu parim investeering.seega äkki kuluta see raha, mis serious massile mõeldud parem toitumiskavale, kui sul on võimalik kava järgi toituda.
pmst kirjuta otsingusse “toidulisa” ja artikleid tuleb palju, mida sa võiksid lugeda.
juuli 19, 2008 at 11:04 e.l. #160881ahti16
Memberloe see läbi, aga toon mõned tähtsamad kohad välja.http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3481
ja all on veel kirjas:
seega äkki kuluta see raha, mis serious massile mõeldud parem toitumiskavale, kui sul on võimalik kava järgi toituda.
pmst kirjuta otsingusse “toidulisa” ja artikleid tuleb palju, mida sa võiksid lugeda.
Suured tänud sulle! Lugesin artikli läbi. Mis sa arvad, et kui ma treeniksin 2-3 kuud, kas siis võiksin hakkama kasutama mingit proteiini? nt.
Ja siis mingi järgmise kuu aja pärast hakata võtma serious massi?Tänud vaeva eest, Ahti.
juuli 19, 2008 at 2:56 p.l. #160905tychoon
MemberSuured tänud sulle! Lugesin artikli läbi. Mis sa arvad, et kui ma treeniksin 2-3 kuud, kas siis võiksin hakkama kasutama mingit proteiini? nt.
Ja siis mingi järgmise kuu aja pärast hakata võtma serious massi?
Tänud vaeva eest, Ahti.
no proteiini võib küll ma usun paari kuu möödudes võtma hakata, aga enamus valgust peaks siiski kätte saama tavatoidust.
serious massi kohta ei oska öelda. 16 aastaselt peaks normaalse toitumisega tulema tegelikult iseenesest massi juurde.
e: proteiini võid tegelikult natuke varemgi võtta. siis, kui sul on sisse kujunenud kindel treeningrutiin(teed regulaarselt trenni kindla kava järgi, mitte ei käi niisama kord nädalas saalis istumas – sel juhul ei aita sind miski todulisand.) uuri natuke aega artikleid trenni, toitumise ja lisandite kohta veel seni kuni oskad ise valida juba, milline lisand on parim ja mida just sulle vaja on.
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.