Selline küsimus/mure seoses kavaga?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Selline küsimus/mure seoses kavaga?
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
marko4589.
-
AutorPostitused
-
november 15, 2008 at 3:22 p.l. #15567
Jarmo Oberst
MemberTervist targemad. Mul tekkis mõte muuta treening kava. Et käia 6x nädalas saalis. Kas sellise kavaga on suur oht sattuda ületreeningusse. Saan aru, et trennist taastumine on individuaalne, kuid siiski. Saalis olen käinud üle aasta veidike. Toitumine on korras (5x päevas), magan öösel ~8 tundi. Kava on siis selline:
Esmaspäev – Rind+triitseps
1) Lamades surumine 5×5
2) Positiivsel kaldel hantlitega surumine 3×8-10
3) Positiivsel kaldel hantlitega lendamine 2×8-10
4) Prantsuse surumine 5×5
5) Plokil pulgaga alla surumine 4×8-10
Teisipäev – Selg+biitseps
1) Plokil tõmbed laia haardega rinnale 4×8-10
2) Traktor plokil 4×8-10
3) Tõmbed T-kangiga 4×8-10
4) Keretõsted alaselja pingil 3×10-12
5) Biitseps kangiga 5×5
6) Hantliga konsentreeritult 3×8-10
Kolmapäev – Õlg+trapets
1) Hantlitega surumine istudes 4×6-10
2) Hantlite tõsted kõrvale 3×10
3) Hantli tõsted ette 2×10
4) Kangiga õlakehitused 3×12
5) Plokkide vahel õla kehitused 3×12
Neljapäev – Jalg
1) Kükk kangiga – 5×6-10
2) Sääresirutused ette 4×8-10
3) Sääresirutused kõhuli 4×8-10
4) Sääremasinal 5×12
Ja reedel hakkaks siis see kava uuesti. Ainult , et iga pühapäev on puhkepäev. Tähendab, et reedel on siis esmaspäevane päev ja laupäeval teisipäevane päev, esmaspäeval kolmapäevane päev jne . Mis te arvate kas see oleks mõeldav, sest ei tee ju väga palju seeriaid ?
november 15, 2008 at 8:47 p.l. #90352joey
MemberIsiklikult arvan, et selliselt teha läheb liiga kurnavaks ja tekib ületrenn. Tee parem sama kava, aga lihas kord nädalas.
Siis rinnapäeval ei ole sees ülemise rinnaosale harjutust. Rinnaharjutusi on üldse kuidagi palju. Seljapäeval on kaks harjutust paksusele, aga üks laiusele, võibolla on sul paksust järele vaja aidata, ei tea. Kätele on harjutusi vähe, samas ma ei tea, võibolla sulle sobibki nii. Aga mis silma jäi on, et jõutõmmet pole, selle võid vabalt keretõsted alaseljapingil vastu vahetada. Ja üks asi veel – kõhtu ma ei näe kusagil.
november 15, 2008 at 8:53 p.l. #90377sande88
MemberIsiklikult arvan, et selliselt teha läheb liiga kurnavaks ja tekib ületrenn. Tee parem sama kava, aga lihas kord nädalas.Siis rinnapäeval ei ole sees ülemise rinnaosale harjutust. Rinnaharjutusi on üldse kuidagi palju. Seljapäeval on kaks harjutust paksusele, aga üks laiusele, võibolla on sul paksust järele vaja aidata, ei tea. Kätele on harjutusi vähe, samas ma ei tea, võibolla sulle sobibki nii. Aga mis silma jäi on, et jõutõmmet pole, selle võid vabalt keretõsted alaseljapingil vastu vahetada. Ja üks asi veel – kõhtu ma ei näe kusagil.
Küsimus, miks rinnapäeval ei tohiks sees olla ülemisele rinnaosale harjutust ????????
november 15, 2008 at 10:22 p.l. #82414matjusm
MemberMul oli midagi sarnast vahepeal käimas aga mõtlesin, et muudan ära, et ei oleks selg ja biitseps ning rind ja triitseps samal päeval. Mõte selles, et pärast rinnalt surumist on triitseps üpris väsinud (sama kui teha biitsepsit pärast selga) ning seega ei saanud temale suunatud harjutusi nii intensiivselt teha. Lükkasin nad siis eraldi päevadele, et saaks igat ühte värskena, mitte väsinuna, treenida. Kas see nüüd kõige parem mõte on, ei oska öelda.
Ehk kava on mul selline:
Päev 1 (mitte ei saa aru, miks osadel on kalduvus grupeerida harjutusi vastavalt nädalapäevadele)
Käed
Päev 2:
Jalad
Päev 3:
Selg
Päev 4:
Rind ja õlg
november 16, 2008 at 7:55 e.l. #123955Jarmo Oberst
MemberKüsimus, miks rinnapäeval ei tohiks sees olla ülemisele rinnaosale harjutust ????????Ma arvan, et joey mõtles just, et peaks olema sees harjutus rinna ülemisele osale
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 16, 2008 at 8:22 e.l. #122464Jarmo Oberst
MemberIsiklikult arvan, et selliselt teha läheb liiga kurnavaks ja tekib ületrenn. Tee parem sama kava, aga lihas kord nädalas.Siis rinnapäeval ei ole sees ülemise rinnaosale harjutust. Rinnaharjutusi on üldse kuidagi palju. Seljapäeval on kaks harjutust paksusele, aga üks laiusele, võibolla on sul paksust järele vaja aidata, ei tea. Kätele on harjutusi vähe, samas ma ei tea, võibolla sulle sobibki nii. Aga mis silma jäi on, et jõutõmmet pole, selle võid vabalt keretõsted alaseljapingil vastu vahetada. Ja üks asi veel – kõhtu ma ei näe kusagil.
Arvan, et hakkan siis tegema ikka nii, et 2 trenni, 1 vaba, 2 trenni ja 2 vaba. Nii taastub paremini. Kätele võiks isegi ühe harjutuse (3 seeriat) juurde panna. Rinnaharjutusi pole minu arust üldse palju. Kokku ainult 9 seeriat !?. Jõutõmmet hakkan ka tegema. Olen seda teinud vahelduva eduga, alustan ilmselt natuke kergema raskusega, et saada tehnika paika. Kõhtu teen kaks korda nädalas, aga seda lihtsalt ei pannud siia kirja.
november 16, 2008 at 11:11 e.l. #159406marko4589
MemberArvan, et hakkan siis tegema ikka nii, et 2 trenni, 1 vaba, 2 trenni ja 2 vaba. Nii taastub paremini. Kätele võiks isegi ühe harjutuse (3 seeriat) juurde panna. Rinnaharjutusi pole minu arust üldse palju. Kokku ainult 9 seeriat !?. Jõutõmmet hakkan ka tegema. Olen seda teinud vahelduva eduga, alustan ilmselt natuke kergema raskusega, et saada tehnika paika. Kõhtu teen kaks korda nädalas, aga seda lihtsalt ei pannud siia kirja.
jah nii ikka parem,kui vabad päevad vahel mitte,et 6 päeva jutti nii on ületreening kiire tulema ja ka oht vigasustele suur.mul tuli 35 päeva vahele
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.