Skip to main content

Seljavalu

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Aimuu
    Member

mida teha, probleem pole mitte mul, aga kellegil teisel

valu lööb alaselga ja keskele, just peale pikka koolipäeva kus palju istud, peale odaviske trenni, kallutades keha ette ja taha, taha valusam.

mida soovitate? endal paranes alaselg just trenni tehes.

aivo1359
    Member

Mulle tundub,et selg on ära tõstetud!Arvan olevat päris tõsi taga.Soovitan perearstil suunata eriarstile.Olen ise samas hädas juba aastakümneid.Selleks võtsingi nüüd selja venitused ja harjutused erilise tähelepanu alla.Elu õpetab.

kimmel
    Member

mida teha, probleem pole mitte mul, aga kellegil teisel

valu lööb alaselga ja keskele, just peale pikka koolipäeva kus palju istud, peale odaviske trenni, kallutades keha ette ja taha, taha valusam.

mida soovitate? endal paranes alaselg just trenni tehes.

arst ütleb et määri spordi kreemi sinna peale.Mul oli õlaga jama määrisin lioton 1000 geeli ja aitas küll

kuuliks
    Member

arst ütleb et määri spordi kreemi sinna peale.Mul oli õlaga jama määrisin lioton 1000 geeli ja aitas küll

Mulle öeldi ka, et määri ja määri. Aga hoopis reuma avastati. Põlved juba 2x opitud.

Aimuu
    Member

Mulle tundub,et selg on ära tõstetud!Arvan olevat päris tõsi taga.Soovitan perearstil suunata eriarstile.Olen ise samas hädas juba aastakümneid.Selleks võtsingi nüüd selja venitused ja harjutused erilise tähelepanu alla.Elu õpetab.

viga algas eelmise aasta suvel, ühel päeval mitmeid tunde ühel kohal istudes ja järsult püsti tõustes lõi valu selga, sellest ajast saadik piinab

kimmel
    Member

viga algas eelmise aasta suvel, ühel päeval mitmeid tunde ühel kohal istudes ja järsult püsti tõustes lõi valu selga, sellest ajast saadik piinab

see võib olla ka tingitud näiteks selgroo kõverusest

Aimuu
    Member

see võib olla ka tingitud näiteks selgroo kõverusest

siiski mitte, pilt tehtud ja vigu ei leitud

marjasha
    Member

Hiina ravimassazi kuur ja nõelmatil lamamine vähemalt 15 minutit päevas- see aitas mind väga palju (peale sabakondilt kasvaja eemaldamist probleemid alaseljaga). Valud ja krambid kadusid täielikult peale kuuri. Soovitatav on regulaarselt massazis käia, näiteks peale kuuri läbimist kord kuus, minul jäi katki see asi ja selg annab märku, et peaksin uuesti minema

LB
    Member

Mul on suht sama teema.Ma arvan et mingi disk on paigast nihkunud.Seda röntgeniga ei näita, mingi kompuutriga ainult.

Acqua
    Member

Soovitaks samuti lasta perearstil suunata taastusraviarstile, kes suunab omakorda edasi. Füsioterapeudilt nt saad vajalikud harjutused, mida pead igapäevaselt edasi tegema.

Endal see värk juba läbi tehtud, selg annab nüüd vähem tunda, kuna olen harjutusi regulaarselt teinud.

Aimuu
    Member

tänab kõiki abi eest..

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.