Seljaprobleemid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Seljaprobleemid
- This topic has 479 replies, 121 voices, and was last updated 9 years, 2 months tagasi by
CookieRookie.
-
AutorPostitused
-
juuli 21, 2010 at 5:57 p.l. #271465
Viiking
MemberSai eelmine nädal alaseljaga röntgenis käidud, perearst ütles, et pildi järgi on kõik korras… Ütles, et võib saatekirja anda, et mingi eraldi võimlemine vms selja jaoks. Mul polnud vahepeal üldse mingit seljavalu. Nüüd eelmine nädal proovisin uuesti teha. Good morning 50 kilogrammiga, mingit ebamugavust polnud, siis jalapäeval tegin kükki ja see andis juba tunda. Nüüd jälle isegi istudes seljale plokil tõmbeid tehes annab natuke tunda. Krdi jama, ei saa jõutõmmet siis teha, kükki suuremate raskustega, good morning(kunagi tegin juba 85kg seda 5×8), alaselga ei saagi siis nii hästi arendada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2010 at 6:35 p.l. #271469daemonium
MemberSai eelmine nädal alaseljaga röntgenis käidud, perearst ütles, et pildi järgi on kõik korras… Ütles, et võib saatekirja anda, et mingi eraldi võimlemine vms selja jaoks. Mul polnud vahepeal üldse mingit seljavalu. Nüüd eelmine nädal proovisin uuesti teha. Good morning 50 kilogrammiga, mingit ebamugavust polnud, siis jalapäeval tegin kükki ja see andis juba tunda. Nüüd jälle isegi istudes seljale plokil tõmbeid tehes annab natuke tunda. Krdi jama, ei saa jõutõmmet siis teha, kükki suuremate raskustega, good morning(kunagi tegin juba 85kg seda 5×8), alaselga ei saagi siis nii hästi arendada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära jama.Teed seda,mida saad.Hakkad punnitama,arened edasi voodis,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi ntx küki asendit muuta – jalad rohkem laiali – nii langeb alaseljale vähem koormust.Ja suurte raskustega küki puhul taoline tehnika niikuinii vajalik …
pealegi saavad koormust teised lihased …
Äkki saad nii oma selja-jamast isegi kasu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S.Taolist küki-tehnikat soovitas siin kusagil hr.Margus Silbaum.
Minul on ~2 kuuga tulemus paranenud ~25kg ja roninud 200kg alla,seda vaatamata haigele seljale.Ja on tekkinud lootus.et ehk õnnestub oma normaalne tase taastada …
Tänud hr.Silbaumile minu poolt.
juuli 21, 2010 at 6:52 p.l. #271471Viiking
MemberÄra jama.Teed seda,mida saad.Hakkad punnitama,arened edasi voodis,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Proovi ntx küki asendit muuta – jalad rohkem laiali – nii langeb alaseljale vähem koormust.Ja suurte raskustega küki puhul taoline tehnika niikuinii vajalik …
pealegi saavad koormust teised lihased …
Äkki saad nii oma selja-jamast isegi kasu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S.Taolist küki-tehnikat soovitas siin kusagil hr.Margus Silbaum.
Minul on ~2 kuuga tulemus paranenud ~25kg ja roninud 200kg alla,seda vaatamata haigele seljale.Ja on tekkinud lootus.et ehk õnnestub oma normaalne tase taastada …
Tänud hr.Silbaumile minu poolt.
Ok, proovin jalgu laiemalt hoida, vaatab siis, kuidas mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2010 at 11:58 e.l. #271518AlanBStard
ModeratorKõigil, kel hädad küljes, soovitan teraapiast läbi käia. …Ja selga ka igatpidi väänatakse, pärast hea olla ja sellest abi.Aga reklaamige siinkohal häid terapeute ja nende hindasid. Ntx Tallinnas.
juuli 22, 2010 at 12:36 p.l. #271525gmaster
MemberAga reklaamige siinkohal häid terapeute ja nende hindasid. Ntx Tallinnas.Mina soovitan ikka ja jälle Tiit Ilvest. 600kr/korra eest tegi mu seljale rohkem ära kui kümned korrad poole odavamate juures käimised..
juuli 22, 2010 at 1:27 p.l. #271530AlanBStard
ModeratorMina soovitan ikka ja jälle Tiit Ilvest. 600kr/korra eest tegi mu seljale rohkem ära kui kümned korrad poole odavamate juures käimised..Mul kaelaga väga imesid ei teinud aga vbl oli nii keeruline seis ka. Samas mingi alternatiivmeditsiini esindaja tegi korda.
juuli 22, 2010 at 2:49 p.l. #271534gmaster
MemberMul kaelaga väga imesid ei teinud aga vbl oli nii keeruline seis ka. Samas mingi alternatiivmeditsiini esindaja tegi korda.räägi, kes ja mida tegi?
juuli 22, 2010 at 3:07 p.l. #271536AlanBStard
ModeratorMingi vene proua, Pärnu mnt-l Westmani poe majas või umbes seal.
Vt ka http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…iew=getlastpost
august 23, 2010 at 1:21 p.l. #273982muhhamed
Memberpanin tähele 3 kuud tagasi õues et mul on selg valus , ühesõnaga valus kummardada ja selga sirgeks panna .hetkel olen teinud trenni 2 a järgmine kuu aga olen 3 a teind trenni . vahepeal kadus see valu ära nüüd tuli jälle tagasi (valu on paremal pool alaseljas). kui keegi oskab aidata või infot jagada palun aidake
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .august 23, 2010 at 1:33 p.l. #273983Viiking
MemberMul on sama probleem, röntgenis käisin ka, öeldi, et kõik korras. Kui alaselga ei tee (silmas pean eelkõige good morning ja jõutõmme), siis läheb üle ja pole üldse mingit valu. Aga noh jh, vajalikud harjutused on need tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2010 at 1:39 p.l. #273984muhhamed
MemberMul on sama probleem, röntgenis käisin ka, öeldi, et kõik korras. Kui alaselga ei tee (silmas pean eelkõige good morning ja jõutõmme), siis läheb üle ja pole üldse mingit valu. Aga noh jh, vajalikud harjutused on need tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis peaks mingi pausi tegema alaseljale .
august 23, 2010 at 2:11 p.l. #273989tanka
MemberMina sain just alaselja valust lahti (hetkel 5. päev probleemita) just korraliku selja ja kõhu treeninguga, tegin tavalisemast natuke raskema treeningu.
august 23, 2010 at 8:04 p.l. #274013PT London
MemberMina sain just alaselja valust lahti (hetkel 5. päev probleemita) just korraliku selja ja kõhu treeninguga, tegin tavalisemast natuke raskema treeningu.Enamasti põhjustab seda valu q-l lihas, mis on liiga pinges, tugev alaselg ja kõht ning õiged venitused ja probleem lahendatud.
august 23, 2010 at 9:32 p.l. #274018timo116
MemberIse tegin jalapressiga liiga alseljale. 2009a veebruaris. Siiamaani pole päris välja ravinud, tegin röntgeni, lülid suruvad omavahele närvi kinni. Tegin pausi alaseljale trennist, andsin puhkust siis. Valud süvenesid ja läksid tugevamaks. Alustasin mingiaeg uuesti selja trenniga ja valud suht ruttu hakkasid leevenema ja nüüd on suht koht kadunud, kohati ainult valutab.
Aga röntgen tee ning vaata mis arst edasi räägib.
august 24, 2010 at 6:46 p.l. #274070Bulletproof
Memberpanin tähele 3 kuud tagasi õues et mul on selg valus , ühesõnaga valus kummardada ja selga sirgeks panna .hetkel olen teinud trenni 2 a järgmine kuu aga olen 3 a teind trenni . vahepeal kadus see valu ära nüüd tuli jälle tagasi (valu on paremal pool alaseljas). kui keegi oskab aidata või infot jagada palun aidake
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .põhjusi võib olla mitmeid. mul ka alaseljaga jama ja… 4-5 disk olid nihkes, samas piirkonnas dehüdratsioon, piki selgroogu olevad lihased närgad, närvid diskide vahel. oeh, vist sai kõik. röntgen ei näidanud midagi erilist, magnetuuring tõi alles vead välja.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.