Skip to main content

Seljaprobleemid

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 480 total)
  • Autor
    Postitused
    Bulletproof
    Member

Aile toodud videos on head harjutused. Selja süvalihaseid tuleb treenida, see aitab valu kadumisele kõvasti kaasa.

AlanBStard
    Moderator

Ma ei poolda valuvaigistite tarvitamist. Segab pildi nii ära, et sa teed oma seljale pigem kahju kui kasu.

Mina pooldan, sest umbes 50% probleemist on puhtpõletikuline protsess.

Aga ilmselt tuleks neid siis otse probleemipiirkonda süstida või siis lahjemal juhul seljale määrida.

AlanBStard
    Moderator

Tere,sai käidud neurokirurgi juures kes saatis tegema magnettomograafiat see tehtud.nüüd nädala pärast peaks minema diagnoosi kuulama.

Piltdiagnostika annab üsna vähe infot, loevad ikka sümptomid. Abi võib olla selja mehaanika jälgimisest trennis ja mujal aga seda neurokirurg ilmselt ei tee.

Mark00
    Member

Tere,arsti juures käidud.diagnoos on siis et disk on veidi väljakummuv,teisisõnu see pesa kus on disk sealt on mingit moodi vedelik kadunud, ja nüüd on disk veidi väljas sellest ka valu.Paranemine pidi võtma lausa mitu aastat,see muidugi indviduaalne igal inimesel erinevalt.Aga jumal tänatud pole see väga hull.Õnneks saan oma treeninguid jätkata,aga mõistusega.Küsin siis et kas kellegil on olnud midagi sarnast,mis harjutusi tuleks teha? mida vältida et see ei progresseruks? kas see saab üldse progresseruda(hullemaks minna)? Olen teinud ka harjutusi mis siin soovitati aga ei mingit tulemust,äkki olen lihtsalt vähe aega neid teinud.

Mark00
    Member

diagnoosi lisa Väike tsentraalne diski herniatsioon.

AlanBStard
    Moderator

Küsin siis et kas kellegil on olnud midagi sarnast,mis harjutusi tuleks teha? mida vältida et see ei progresseruks?

Enamikul inimestel on aga paljudel ei anna tunda. 90% postitustest siin on sellel teemal, loe teema läbi.

Rahvakeeles radikuliit.

Mark00
    Member

Enamikul inimestel on aga paljudel ei anna tunda. 90% postitustest siin on sellel teemal, loe teema läbi.

Rahvakeeles radikuliit.

Selles on sul õigus et siin on palju kirjutatud sel teemal,aga need seljaprobleemid on kõigil erinevad ja kõigile tuleb läheneda indviduaalselt.Kui mingi harjutus aitab kellegile,see ei tähenda et ta aitab ka teistele kel selja mure.Sellepärast küsin et kas kellegil on olnud sama mure.

Mark00
    Member

Selles on sul õigus et siin on palju kirjutatud sel teemal,aga need seljaprobleemid on kõigil erinevad ja kõigile tuleb läheneda indviduaalselt.Kui mingi harjutus aitab kellegile,see ei tähenda et ta aitab ka teistele kel selja mure.Sellepärast küsin et kas kellegil on olnud sama mure.

pidasin silmas sama diagnoos.

AlanBStard
    Moderator

90% ongi sama diagnoos.

priit002
    Member

Selline küsimus,et nimelt rebestasin midagi alaseljas kükiga ära. Arstile on näidatud ja too ütles, et puhtalt rebestatud lihas. Praeguseks on sellest saatuslikust kükitrennist möödas juba ligi kolm nädalat ja selg soojendava vöö ja salvidele juba päris hea . Eriti hea kui veel soendus on tehtud. Kuna selg oli nii hea siis tegin mõned tõesti mikroskoopilise raskusega jõutõmbed. Ja hakkas uuesti tunda andma nüüd mõni tund pärast trenni. Enne seda mõtlesin, et sana isegi varsti juba kükkimise juurde tagasi, aga see on vist asjatu lootus. Aga peaks ma lihtsalt alaseljaharjutusi ja kükke vältima? TEgin ka neid selja harjutusi ja jällegi kui selg soojaks saab, on kõik korras ,aga pärast hakkab valutama.

nightq
    Member

Valu puudumine ei tähenda veel vigastuse lõplikku väljaravimist ja seetõttu soovitaksin küki ja jõutõmbe osas ikka vähemalt paar kuud oodata, aga teisi, seljale vähem koormavaid, harjutusi peaksid saama teha küll

priit002
    Member

Valu puudumine ei tähenda veel vigastuse lõplikku väljaravimist ja seetõttu soovitaksin küki ja jõutõmbe osas ikka vähemalt paar kuud oodata, aga teisi, seljale vähem koormavaid, harjutusi peaksid saama teha küll

Ja nende all mõtlete te ?

Bulletproof
    Member

Mina soovitaks puhata, teha süvalihaseid tugevdavaid harjutusi.

priit002
    Member

Aga peale neid valutab ka !

Bulletproof
    Member

Aga peale neid valutab ka !

Vb põletik sees? No ei tea, a igatahes peab andma seljale puhkust, eks ta vaikselt paraneb.

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 480 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.