Tähendab, selga, õlga ja biitsepsit ühel päeval. Triitsepsit ei treeni keegi eraldi päeval, kui just mingit eriti mõjuvat põhjust sellele ei ole. Ja sinul seda eriti mõjuvat põhjust ma ei näe. Ise sa ju tahtsid selga ja õlga eelisarendada. Triitsepsist polnud juttu. Mõtle ise, kas on normaalne treenida ühel päeval 3 lihast ja teisel päeval vaid 1 väikest?
lauri199: ma ei rääkinud arendamisest, ma rääkisin eelisarendamisest. Kõik vähegi mõistlikult koostatud kavad arendavad kõiki lihaseid. Ma lihtsalt tõin näite, kuidas mingit lihasgruppi EELISarendada. See on vajalik siis, kui näiteks vana tasakaalustamata treeningute tõttu on mingi lihasgrupp unarusse jäetud. Kui sa tahad kõiki lihaseid võrdselt arendada, siis võta tavaline kava siit tööriistade alt.
Samakamees: ma arvan, et kui sa jõuad teha 2 suurt lihasgruppi (selg ja rind) ühel päeval, aga ei jõua teha ühte suurt ja ühte väikest, siis sa teed midagi totaalselt valesti. See ei tohiks küll võimalik olla. Ma saan aru, et sa kuulud antagonismi-koolkonda, kes põhimõtteliselt arvavad, et nende puhul on parem treenida vastandlihaseid ühel päeval. Aga see, et sa rinda ja triitsepsit teha üldse ei jõua samal päeval, see on ikka kahtlane küll.