Selg,õlg
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Selg,õlg
- This topic has 15 replies, 7 voices, and was last updated 18 years tagasi by
lauri199.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2008 at 8:54 e.l. #11691
Shox
MemberTahaks rohkem rõhku panna seljale ja õlale. Kuidas võiks kava jaotada et neile lihastele saaks nagu piisavalt teha rohkem. Igapäev pole mõtet selga õlga teha sellest ma saan aru ja harjutusi tean aga aga jaotust tahax teada.
Aitähh
veebruar 2, 2008 at 9:03 e.l. #138625Amarillo
MemberTahaks rohkem rõhku panna seljale ja õlale. Kuidas võiks kava jaotada et neile lihastele saaks nagu piisavalt teha rohkem. Igapäev pole mõtet selga õlga teha sellest ma saan aru ja harjutusi tean aga aga jaotust tahax teada.Aitähh
tee 5×5 military press ja 5×5 lõatõmmet 1x nädalas, loe 5×5 kava, pane otsingusse
veebruar 2, 2008 at 9:16 e.l. #138634Amarillo
MemberTahaks rohkem rõhku panna seljale ja õlale. Kuidas võiks kava jaotada et neile lihastele saaks nagu piisavalt teha rohkem. Igapäev pole mõtet selga õlga teha sellest ma saan aru ja harjutusi tean aga aga jaotust tahax teada.Aitähh
kirjuta oma kava välja, siis saab tasakaalustada ja su soove täita
veebruar 2, 2008 at 6:39 p.l. #138717Shox
MemberMuidu päevade järgi oleks
1. päev – rind
2. päev – triits
3. päev – selg, õlg
4. päev – jalad
5. päev puhkus
Aga konkreetselt selja päeval teen mõlemat selga ja õlga umbes 5 harjutust mõnikord teen neid erinevatel pävadel.
veebruar 2, 2008 at 6:44 p.l. #138718Shox
MemberSelja päeval muidu teen..
lõuatõmbeid
plokil tõmbeid seljataha ja ette
traktorit
käsikute seljataha tõmbamist
Õlale….
kangiga surumist eest ja tagant
hantlitega ette tõsteid
trossidega alt tõmbeid
õlekehitusi
veebruar 2, 2008 at 6:51 p.l. #138720inside14
MemberKui tahad neid eelisarendada siis peaksid nad lahku lööma, üldse eraldi päeva neile tegema. Keskenduma nende trennidele 101% – vahetama harjutusi, metootikaid, kasutama suuri raskuseid väikseid raskuseid ja küll pikapeale saad oodatud tulemused!
veebruar 2, 2008 at 7:11 p.l. #138722Alexander Andrusenko
ModeratorMuidu päevade järgi oleks1. päev – rind
2. päev – triits
3. päev – selg, õlg
4. päev – jalad
5. päev puhkus
Aga konkreetselt selja päeval teen mõlemat selga ja õlga umbes 5 harjutust mõnikord teen neid erinevatel pävadel.
Et eelisarendada mingit lihasgruppi, on soovitatav seda teha trenni alguses. Sinu jaotus ei ole praegu eriti mõistlik. Triitseps saab sul rinnapäeval juba koormuse, kuid sa teed teda järgmises trennis uuesti. Biitsepsit ma ei näe su kavas üldse. Õlga tahad sa eelisarendada, aga teed trenni lõpus.
Minu jaotus on praegu näiteks selline:
1. rind + triitseps
2. selg + biitseps
3. õlg + aeroobne
4. jalad.
veebruar 2, 2008 at 7:16 p.l. #138723Samakamees
MemberEt eelisarendada mingit lihasgruppi, on soovitatav seda teha trenni alguses. Sinu jaotus ei ole praegu eriti mõistlik. Triitseps saab sul rinnapäeval juba koormuse, kuid sa teed teda järgmises trennis uuesti. Biitsepsit ma ei näe su kavas üldse. Õlga tahad sa eelisarendada, aga teed trenni lõpus.Minu jaotus on praegu näiteks selline:
1. rind + triitseps
2. selg + biitseps
3. õlg + aeroobne
4. jalad.
Sõltub inimesest. Mulle näiteks ei sobi triitsepsit panna rinna või õla järele. Ma lihtsalt ei jõua.
veebruar 2, 2008 at 7:36 p.l. #138725Shox
Membersiiamaani pole triitsaga raskusi olnud
ja biitsa teen seljapäeval kui on õlg ja selg eraldi
aga mida ma siis kokkuvõtaks sest vbla ei saa päris 5 korda nädalas käia et kõik ika tehtud saaks
ja tavaliselt teen õlga enne selga ka.
veebruar 2, 2008 at 7:54 p.l. #138726Alexander Andrusenko
ModeratorVäikest lihast ei ole küll mõtet treenida eraldi päeval (nagu triitseps).
Shox: sa ise ei arva, et see ei ole normaalne, et sa teed eraldi päeva triitsepsile, mis on väike lihas, aga rinda, õlga ja biitsepsit teed koos ühel päeval? Arvestades veel seda, et sa õlga ja selga eelisarendada tahad.
Ma räägin ju, et võta kokku rind ja triitseps. Siis saad 4 korda nädalas saalis käia.
Või siis: 1. õlg + rind + triitseps. 2. selg + biitseps. 3. jalad. Nii saad käia 3 korda nädalas ja eelisarendatavad lihased ilusti eraldi päevadel ja esimeste harjutustena.
veebruar 2, 2008 at 8:00 p.l. #138727lauri199
MemberVäikest lihast ei ole küll mõtet treenida eraldi päeval (nagu triitseps).Shox: sa ise ei arva, et see ei ole normaalne, et sa teed eraldi päeva triitsepsile, mis on väike lihas, aga rinda, õlga ja biitsepsit teed koos ühel päeval? Arvestades veel seda, et sa õlga ja selga eelisarendada tahad.
Ma räägin ju, et võta kokku rind ja triitseps. Siis saad 4 korda nädalas saalis käia.
Või siis: 1. õlg + rind + triitseps. 2. selg + biitseps. 3. jalad. Nii saad käia 3 korda nädalas ja eelisarendatavad lihased ilusti eraldi päevadel ja esimeste harjutustena.
Alessandro, kuidas see päevade kava vms. võiks siis olla, kui sa tahad igat lihasgruppi arendada? Kõik rind, biits, jalad, selg jne. Minul on hetkel nii, et kuidas jumal juhatab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 8:58 p.l. #133737Shox
Memberkes ytles et ma rinda õlga ja biitsa yhel päeval teen.
Triits on tähtis ja biitsa teeb selga tehas nagunii nii et jah..
veebruar 2, 2008 at 9:15 p.l. #133734Samakamees
Memberkes ytles et ma rinda õlga ja biitsa yhel päeval teen.Triits on tähtis ja biitsa teeb selga tehas nagunii nii et jah..
Kui on võimalik siis on hea
rind
selg
õlg
jalg
käsi
Aga kui viitse ei saa siis äkki
rind, selg
õlg
käsi
jalg
Või hoopis
rind selg
õlg jalg
käsi
Minu arvamus on ikkagi see , et biitsa mitte panna peale selga ja triitsa peale õlga ega rinda. Loomulikult see ainult minu.
veebruar 2, 2008 at 10:36 p.l. #133717Hellboy
MemberSelja päeval muidu teen..lõuatõmbeid
plokil tõmbeid seljataha ja ette
traktorit
käsikute seljataha tõmbamist
Õlale….
kangiga surumist eest ja tagant
hantlitega ette tõsteid
trossidega alt tõmbeid
õlekehitusi
Õla kehitus treenib trapetsi ülemist osa.
veebruar 3, 2008 at 2:54 e.l. #133712Alexander Andrusenko
Moderatorkes ytles et ma rinda õlga ja biitsa yhel päeval teen.Triits on tähtis ja biitsa teeb selga tehas nagunii nii et jah..
Tähendab, selga, õlga ja biitsepsit ühel päeval. Triitsepsit ei treeni keegi eraldi päeval, kui just mingit eriti mõjuvat põhjust sellele ei ole. Ja sinul seda eriti mõjuvat põhjust ma ei näe. Ise sa ju tahtsid selga ja õlga eelisarendada. Triitsepsist polnud juttu. Mõtle ise, kas on normaalne treenida ühel päeval 3 lihast ja teisel päeval vaid 1 väikest?
lauri199: ma ei rääkinud arendamisest, ma rääkisin eelisarendamisest. Kõik vähegi mõistlikult koostatud kavad arendavad kõiki lihaseid. Ma lihtsalt tõin näite, kuidas mingit lihasgruppi EELISarendada. See on vajalik siis, kui näiteks vana tasakaalustamata treeningute tõttu on mingi lihasgrupp unarusse jäetud. Kui sa tahad kõiki lihaseid võrdselt arendada, siis võta tavaline kava siit tööriistade alt.
Samakamees: ma arvan, et kui sa jõuad teha 2 suurt lihasgruppi (selg ja rind) ühel päeval, aga ei jõua teha ühte suurt ja ühte väikest, siis sa teed midagi totaalselt valesti. See ei tohiks küll võimalik olla. Ma saan aru, et sa kuulud antagonismi-koolkonda, kes põhimõtteliselt arvavad, et nende puhul on parem treenida vastandlihaseid ühel päeval. Aga see, et sa rinda ja triitsepsit teha üldse ei jõua samal päeval, see on ikka kahtlane küll.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.