Selg valus
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Selg valus
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by
ziil01.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2005 at 3:38 p.l. #3989
Kuup
MemberViimasel ajal eriti probleemseks selg saanud. Ei saa kägaras olla(pika peale lööb valu sisse) ega asju tõsta, eriti ettekallutades(ka kergeid mitte) Vahest viskab pildi hetkeks eest ära ning pea ringi käima. Kas kellegil on sarnast juhtunud ja mis ette võtta tuleks. Ise plaanin perearsti juurde minemist, ta keelab jõusaali nigunii ära.
Kooliarst rääkis sellise loo, et üle 70kg ei tohi mul õlgadel olla, ise olen aga 110kg kükke teinud, nüüd jätsin järele. Eks see võis ka paraja laksu anda. Kaalun muidu 60kg.
Abi oleks teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2005 at 4:12 p.l. #48519erxs11
MemberMine kindlasti arsti juurde, võib-olla on rühiga midagi paigast ära. Kas alaselga ka treenid ikka? Ise kunagi jätsin selle lihasgrupi unarusse ja valud olid kiired tulema.
veebruar 25, 2005 at 8:45 p.l. #48552RT
MemberKui alaselga ei treeni siis on asi pees.
veebruar 25, 2005 at 8:50 p.l. #48553Kuup
MemberAlaselga olen suht vähe treeninud. Viimasel ajal alles rõhku pööranud. Tegin küll jõutõmmet kunagi, kuid see pani selja valutama. Raskused ei saanud väga suured olla.
niiet mul on arsti juurde minek.
veebruar 25, 2005 at 9:20 p.l. #48557netz
MemberOled seljale liiga teinud.
Hoiad ikka selga sirgu kui kangi maast lahti tõmbad. Kui Sa teed nii siis tead mis ma mõtlen.
Kui ei siis uuri targematelt jõusaalis välja kuidas keret hoida, et vältida selja äratõmbamist.
Kui ei ole nii siis on äkki skoljoos või miskit seesugust.
veebruar 25, 2005 at 9:23 p.l. #48558RT
MemberSa ei pea raskustega selja sirutaja lihast treenima.Tee kergelt oma keha raskusega ja venita,küll siis pikapeale paremaks lähe.
Mul on sedasi,et kui ma oma seljale tähelepanu ei pööra siis ta hakkab mu elu raskeks tegama.
Arsti juures käi ära omal pärast parem.
veebruar 26, 2005 at 6:31 e.l. #48567carbo
Member…..Mu ema on massöör ning küsisin temalt nõu ta arvas ka et käi kindlasti arstil ää ning võibolla et pol e mõtet treeningut ää kohe lõpetada vaid vähemaks võtta ja egas üks selja massaaSi kuur ka paha ei teeks kas sisi viiene või seitsmene…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2005 at 3:05 p.l. #55312NO.1
MemberMul sama lugu seljaga…just alaseljaga. Kas asi võib olla kõhulihaste tegemisest ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2005 at 4:31 p.l. #55313elari
MemberMul olid ka seljahädad, aga kui hakkasin korralikult sooja tegema, rohkem võimlema ja vältisin harjutusi, mis selga koormasid liigselt, läks kõik korda.
juuni 7, 2005 at 4:54 p.l. #55395ziil01
Memberasi ongi selles, et tormatakse jõusaali vaid käsi ja rinda tegema ja unustatakse ära selg ja jalad. kindlasti jääksid ära sellised probleemid, tehes kõrralikult soendust ja venitust.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.