Selg nõksub ja valus
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Selg nõksub ja valus
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Bulletproof.
-
AutorPostitused
-
november 12, 2009 at 4:20 p.l. #19481
diddy
MemberTere,
kasutasin otsingut ja erinevaid märksõnasid, kuid ei suutnud midagi sarnast leida. Kui selline teema olemas on ja ma lihtsalt saamatu olen siis vabandust.
Probleem tekkis umbes 10 päeva tagasi. Ja mul pole õrna aimugi kust – oli rinna õla päev ja peale trenni tegin kõhtu, jalgade tõsteid rippes käte juurde. Ja see oli esimene kord kui nõksumine oli. Võib-olla tegin seistes üles surumisega seljale viga?!
november 12, 2009 at 4:26 p.l. #234133444
Membersama viga ka mul ise olen muidu 198cm ja arvan et pikkusest see jama otsest valu pole aga nagu selgroos või kuskil käib samamoodi see nõks pidevalt ka puusaringidega sama lugu.
vahepealt lihtsalt jalutan ja siis hakkab nagu iga vasaku sammupealt annab see nõks tunda kui sirutan siis vahest läheb üle vahest mitte.
seljale teen küll harjutusi aga ei aita.
november 12, 2009 at 4:43 p.l. #234137diddy
Member191cm olen ise. aasta suht regulaarselt trenni teinud ja esimest korda selline jama( vist
november 12, 2009 at 4:51 p.l. #234139444
Membermine mõne hea masööri juurde see seletab kohe ära mis viga ilma igasuguste arstidetta.
mulle soovitati ise pole küll jõudnud aga nad isegi lükkavad paika ka need lülid kui miskit paigast ainult viga selles et raskusi tõstes võib see jälle paigast ära minna.
muidugi oleneb mis viga ka.
november 12, 2009 at 5:56 p.l. #234153Istuv Sõnn
MemberOn see ikka eesti keel, mida siin krja pannakse.
november 12, 2009 at 6:00 p.l. #234155gmaster
MemberPikkadel poistel pidi seljajama palju lihtsam tulema olema. Ise olen täheldanud et just kesk- ja ülaseljas…
november 12, 2009 at 6:11 p.l. #234159Anonüümne
Guestise ka pikk ja selg raksub mul koguaeg , kui kusagil küürutan , näiteks istun pikalt laps süles siis hakkab valutama kohe aga kui raksud ära teen siis läheb üle. Igastahes käisin ka perearsti juures ja anti valida kas massöör mingi taastusravi vms v kiropraktik , hetkel käin siis kiropraktiku juures
november 12, 2009 at 7:48 p.l. #234198Bulletproof
MemberPikkadel poistel pidi seljajama palju lihtsam tulema olema. Ise olen täheldanud et just kesk- ja ülaseljas…ise keskmist kasvu, a alaselg nii p!”#¤es kui annab olla…
AutorPostitusedViewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)- You must be logged in to reply to this topic.