Skip to main content

Selg läheb paigast

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Selg läheb paigast

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Aken
    Member

Selline probleem, et selg läheb väga tihti paigast. Alates pühapäevast on juhtunud seda jubda 3 korda. Esimest korda andis selg tunda suvel, kui labidaga mulda tõstsin.Kummargi olles lööb alaselga väga terav valu, niidab põhimõtteliselt jalust. Pühapäeval oli võibolla natuke oma süü, kuna lasin jalapressi liiga alla ja liiga kiiresti. Valu oli tugev kuskil 15 minutit ja peale seda sain teha veel paar harjutust säärele ja reie tagaosale. Valu oli mingis asendis tunda ka veel paar tundi peale trenni, kuid järgmisel päeval on üldjuhul valu kadunud ja selg tundub täiesti terve. Täna läks selg paigast siis, kui tegin ette kummardades hantlitega küljele lendamist. See on uus harjutus minu jaoks ja asend tundub imelik. Käinud olen ka Tiit Ilvese juures(selja arst). Ta ütles, et pole muud viga, kui vaja neid väikseid lihased seal alaseljas treenida. Olen siis teinud 2 kuud neid harjutusi, kuid ei tundu mõjuvat. Proovin veel ka ujumas käima hakata selja lõdvestuseks. Kokku on selg paigast läinud umbes 8 korda alates suvest.

past
    Member

ja mis abi siit ootad? andsid infot lihtsalt?

gmaster
    Member

kui ei mõju, siis mine tiit ilvese juurde tagasi

ta on sel alal kõige targem

loota, et asi 1 korraga paraneb, on liiga palju

aa, veel käi massaažis ja tee venitusharjutusi ja hommikuvõimlemist ja kõvasti aeroobset. lihastrenn on seljapingele tegelikult kahjulik, sest tõmbab veel kangemaks, eriti kui ei venitata v kui vigastus

Sarge
    Member

Peale ükstapuha, mis trenni venita ennast rippudes. Samal ajal treenid ka haaret

Aken
    Member

Ma arvan, et hakkan iga kord trennis järgnevat harjutust tegema, see peaks ka neid lihaseid treenima. Valu lööb muidu väga madalale alaselga, vaagnaluu lähedale. Ei tea, kas need alaseljalihased ikka toetavad seda kohta. Äkki oskab keegi soovitada mõnda alaselha venitus harjutust, alaselga peale trenni eriti venitanud ei ole. Harjutuste panga alt peaks olema alaselja harjutused seljasirutaja lihase nime all?

See harjutus

trennineiu
    Member

Nn. korsetilihaseid treenib väga hästi pilates, eriti edasijõudnute pilates (power pilates). Ise harrastasin seda päris pikalt, umbes 6 kuud ning kasu oli, kerelihased on palju tugevamad.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.