Skip to main content

–Selg–

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » –Selg–

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Rookie7
    Member

Tahaks seljale normaalselt laiust lisada aga parim harjutus selleks mida mina tean oleks plokil allatõmbed.. aga see mulle ei mõju st.ma ei tunneta üldse lihase tööd(viga pole ka liiga väikses või suures raskuses,tehnika on ka okei).Aga kui keegi teab mingit suuremat baasharjutust, mis mõjuks esmajoones seljalailihastele,siis andke palun teada!

BULDOOSER
    Member

Tee enne allatõmbeid mõni seeria ületõmbeid hantliga ehk see aitab, allatõmbeid tehes hoia rind üleval kogu aeg, käsi ära päris sirgeks lase, see kõik selleks , et tunneks seda harjutust lihases.

greenu
    Member

Tõmbed kangiga,

ettekallutatult

ülalpool siis harjutus mis mul on aidanud … sama harjutust saab teha ka nii et paned ploki alt jooksma istud masina ette jalad vastu masinat ja siis tõmbad kätega vastu rinda … huhh… põhimõtteliselt vaata harjutste panka seal vajuta just selle lihase peale mis tahad ja uuri sealt …

TANK
    Member

parimad harjutused lõuatõmbed… vajadusel lisaraskusega….

1. laia pealthaardega

2. kitsa althaardega

3. peopesad sissepoole haardega (vajadusel vastava lisa käepidemega)

Xero
    Member

Kui ma õigesti mäletan oli siin üks artikkel, milles oli juttu kitsa ja laiahaardega hajrutustest. Tervele kehale, sealhulgas ka seljale. Oli ära mainitud et laihaare, ükskõik kas allatõmbed või tahatõmbed, teevad selja keskosa, rohkem rombi ja trapetsit alaosa. Veidi ka lailihase osi. Kitsas haare treenib laiust, et siis kui soovid laiust seljale pead kitsamahaardega harjutustele pühenduma rohkem, muidugi pead tegema ka paksust, muidu vb selg väärakaks aja jooksul muutuda.

inside14
    Member

Minu teada peaks kitsas rohkem biitsepsile hakkama ja laiem ikka lailihasele aga Argol oli, et kui on selja paksuse trenn, siis tõmbab ta lõuga vastu rinda, kui laiuse päev, siis kuklale.

Creek
    Member

Ise teen ploki allatõmbeid kuklale/rinnale nii, et kui kang on korralikult alla tõmmatud siis hoian umbes 1sekundi paigal siis lasen ülesse (küünarnukist jätan käe kõverdatuks) nii kõrgele, et tunnen venitust.

Siis tunnetab harjutust ikka päris hästi.

Nii teen ka paljude teiste harjutustega.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.