Skip to main content

selg

Viewing 3 posts - 61 through 63 (of 63 total)
  • Autor
    Postitused
    Kask
    Member

Kas #2 harjutuse puhul (pildil alumine) on tähtis see , kas su selg on sirge või ei?

MurderDoll
    Member

Kas #2 harjutuse puhul (pildil alumine) on tähtis see , kas su selg on sirge või ei?

Selg peab sirge ikka olema!!

Fr3
    Member

Tore on lugeda mõlema osapoole argumente 1 või teise asja suhtes, aga sorry CharlesRoos. ma jätaks siiski jõutõmbe kavasse alles ning kindlasti esimeseks harjutuseks, et sellest maksimumi välja pigistada.

Täna tegin siis jõusaalis selga ning tegin ka eelpool toodud harjutust kangiga vastu kõhtu (viimase seljaharjutusena), kuid mulle kohe üldse ei sobi see. Alaselg peale jõutõmmet on hirmsasti läbi ning keha paigal hoida ja harjutust korralikult sooritada on ka raske. Kas oleks sellele harjutusele mingisuguseid alternatiive (ise uurisin, et liigutuse poolest sarnaneb sellele eelpool toodud harjutus kangiga otsaga vastu rinda, plokil eest tõmme vastu kõhtu ja hantliga tõmme küljele jalg pingil). Kas neist saaks endale sobiva valida või on see harjutus tõesti nii hea, et peab ebamugavusega leppima? Sooviks siiski alternatiivi. Üritasin ka kangi otsaga teha ning see oli kuidagi mugavam ja tunnetasin lihaseid paremini.

Ja teine küsimus oleks see, et kummale päevale tuleks trapets panna – kas õla või selja? Praegu on ta mul õlapäeval. Ja mis harjutused peale õlakehituste üldse trapetsit veel teevad (mina olen teinud ka kangi tõmmet laua alla).

Praeguseks kõik ja tänud vastajatele,

Fr3

Viewing 3 posts - 61 through 63 (of 63 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.