Skip to main content

segaduses veidi…

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » segaduses veidi…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    katjushka
    Member

Asi nimelt selles, et käin graafikujärgselt tööl, tähendab vahest päeval, vahest öösel. Kui olen päeval tööl, siis toitun korrapäraselt : 3korda – iga 4 tunni järel ja õhtul peale kella 18.00 ei söö(va. erandjuhtudel), kuna tahaks rasvakihti vähendada :???:”>. Täielik jama, sest isu on, aga täiskohutunnet ei teki… Oskate soovitada midagi?

Söö öösel samamoodi nagu päeval.

ROtter
    Member

See on organismile raske probleem,kuna öised ülevalolekud keeravad inimese bioloogilise kella sassi.

ROtter
    Member

Ma leidsin ühe artikli “Inimese ööpäev vööndiaja järgi” “Postimees” 27.03.97. lisa “Extra”.Sealt leiad midagi sind huvitavat.

katjushka
    Member

Tänan!

Raul1
    Member

Sporti tehes öötöö ei ole eriti kasulik. Unere?iim on seetõttu häiritud ja toitumiskorrad samuti. Kui võimalik, katsu töökoht vahetada päevase töö vastu.

Aga toitumise koha pealt nii palju, et kindlasti tasub ka öösel süüa kui isu tekib. Ise töötan ka vahetevahel poole ööni ja söön sel ajal aegajalt mõne kohukese või puuvilja ära ning joon valgujooke, piima, mahla jne. Päris mingit kõva toidukorda ma üldjuhul öösel ei tee.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.