Seeriad, Kordused & Raskused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Seeriad, Kordused & Raskused
- This topic has 40 replies, 18 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
Creek.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2006 at 2:22 p.l. #99616
inside14
MemberSeda ka et naljakas on et just maa poisid on palju rohkem lihastes kui linna poisid kelle saalid on masinaid täis. Maa poistel on kang ja raskused- kükivad, tõmbavad, suruvad ja kõik
minu paar mõttet
Olen nõus mitte just aint selle pärast, et ma ise ka sihukesest väiksemast kandist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga me maa poisid nagu keskendume rohkem jne, oma väheste ja nappide oludega suudame isegi luua rohkem kui mõni linnast, eks kindlasti see ei ole üldine aga jääb lihtsalt selline mulje.Linna inimesed loodavad liiga kähku liiga palju ja ei taha eriti vaeva näha sellega(ei ütle et see kõigiga nii “peace”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ennegi ju öeldud, et sellistest hardcore jõusaalidest kasvavad välja tegijad. 
Väikene mõtte avaldus minupoolt.
detsember 27, 2006 at 2:34 p.l. #99619matti
MemberIse olen Buldooseriga ühes baadis, kükk kükk jõutõmme kükk kükk
samas eks kulturistid teevad oma moodi ja saavad ka teistmoodi suureks.
Aga seda et tõstjatel on suuremad reied seda ei teagi, tõstjad on rohkem kasti-kükkijad, vähemalt suuur enamus ja neil on rohkem puusad ja reietaga lihased suuremad kui nelipea lihased mis kulturistidel on vist kõige olulisem lihas.
Tegelt räägitakse et kulturism on ammu ülejäänud treenivast maailmast maha jäänud, 1x nädalas lihast ja 7 päeva puhkust on ammu maa tasa tehtud kui suht ebaeffektiivne vähemalt keskpärase harjutaja jaoks. Algajale töötab mingi hetkeni kõik.
Minule meeldib mitu korda nädalas kükkida, aga eks igal ühel oma ja treenitakse ikka nii nagu paremini töötab.
Seda ka et naljakas on et just maa poisid on palju rohkem lihastes kui linna poisid kelle saalid on masinaid täis. Maa poistel on kang ja raskused- kükivad, tõmbavad, suruvad ja kõik
minu paar mõttet
Olen sinuga päri .Elan ise ka väiksemas kohas ja kui mis jääb rahalistest vahenditest puudu,selle me korvame nutikusega.Samas maal on ka elu rahulikum saab paremini asjale keskenduda.
detsember 27, 2006 at 3:10 p.l. #99624BULDOOSER
Aga seda et tõstjatel on suuremad reied seda ei teagi, tõstjad on rohkem kasti-kükkijad, vähemalt suuur enamus ja neil on rohkem puusad ja reietaga lihased suuremad kui nelipea lihased mis kulturistidel on vist kõige olulisem lihas.
Tegelt räägitakse et kulturism on ammu ülejäänud treenivast maailmast maha jäänud, 1x nädalas lihast ja 7 päeva puhkust on ammu maa tasa tehtud kui suht ebaeffektiivne vähemalt keskpärase harjutaja jaoks. Algajale töötab mingi hetkeni kõik.
Minule meeldib mitu korda nädalas kükkida, aga eks igal ühel oma ja treenitakse ikka nii nagu paremini töötab.
Seda ka et naljakas on et just maa poisid on palju rohkem lihastes kui linna poisid kelle saalid on masinaid täis. Maa poistel on kang ja raskused- kükivad, tõmbavad, suruvad ja kõik
minu paar mõttet
Mõtlesin klassika tõstjaid , jõutõstjad on hoopis teine jutt, vaata Ano Turtiainenit , kükib 500 kg jalalihased aga suhteliselt tagasihoidlikud. ok siin on 480 kg http://www.youtube.com/watch?v=3zurZetymhU
detsember 28, 2006 at 8:06 e.l. #99708Mr.Y

minu paar mõttet
*See pole tegelt ajast maha jäämine. Lihtsalt steroididega hakkasid kulturistid nii treenima, nii on neile kõige kasulikum. See jutt on tipptasemel professionaalidest, nt IFBB Prod. Aga ülemaailma vist nüüd enamus arvavad, isegi mitte steroidide kasutajad, et nemad on sama tegijad, ka tipptasemel ja näevad samasugused välja, kui samamoodi treenivad.
*Jõutõstjatel on kükkimisel jah kõige tähtsamad ikka tagumik, jala tagaosa, puus.
*Masinate juttu ma küll ei usu. Pigem on asi võibolla pingutamises ja tahtejõus vms?
detsember 29, 2006 at 7:09 p.l. #99867Aksel
Member…*Masinate juttu ma küll ei usu. Pigem on asi võibolla pingutamises ja tahtejõus vms?
Vahest olen väga imelik, kuid mulle siiski just nii tundubki, et masinatel tavaliselt päris pingutuseni ei jõua.
Ei maksa tähelepanna, see oli selline uit mõte.
detsember 29, 2006 at 7:30 p.l. #99868Archangel
MemberMasinad on rohkem isoleerivamad kui baasharjutused.
Viimased nõuavad õigeks sooritamiseks väga paljude erinevate lihaste koostööd ning sellepärast jääb peale trenni ka mulje, et keha on ikka korralikult läbi võetud. Masinatega võibolla sellist väsimuse effekti ei teki, küll aga peaks lihas mida masinaga töödeldud, palju paremini vatti saama kui ainult baasharjutustega.
Endal on alati tunne, et enne annab kangiga pingil surudes triitseps alla kui rind. Isegi väga laia haardega tehes kipub rinnal jaksu veel ülegi jääma, samas kui triitseps juba oigab. Kuid viimasel ajal on siiski asi veidi paranenud, ei tea kas tehnika on korralikum, või hakkab nõrgem lihas järgi jõudma.
Aga kangiga kükke tehes on pärast küll nii, et terve keha vaikselt nutab. Hea kui pilt taskusse ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2006 at 10:55 p.l. #99877monarh
MemberLoen nii seda kui teisi foorumi teemasid ja ootan ikka ja jälle et “tegijad” viitsiksid rohkem sõna võtta. Kas M.M.`ga näiteks tasub vaielda teemal, millest eelpool juttu oli?? Vaadake siis mehe pildiseeriat. Kas tulemusi on näha – ON. Millega need tulemused saavutatud on? Eks ikka põhinedes sellele teooriale, mis ta siin välja on pakkunud. Niisiis kas on mõtet vaielda tegijatega? Töötasin ise kunagi ettevõttes, kus oli persetäis insenere ja oli seal veel üks vana, kel oli proffessori kraad. Insenerid targutasid ja mölisesid igal teemal ja vahet pidamata. Proffessor aga oli vait. Küsisin ühe vana olija käest: Miks proffessor vaikib? “Ta on juba aru saanud”, vastas too. “Millest”, küsisin mina. “Sellest, et ega ta kõike ei tea”, vastas mees.
detsember 30, 2006 at 7:49 e.l. #99887jrx
MemberLoen nii seda kui teisi foorumi teemasid ja ootan ikka ja jälle et “tegijad” viitsiksid rohkem sõna võtta. Kas M.M.`ga näiteks tasub vaielda teemal, millest eelpool juttu oli?? Vaadake siis mehe pildiseeriat. Kas tulemusi on näha – ON. Millega need tulemused saavutatud on?Oled kunagi kuulnud väljendit, et enamiks sportlasi saavutab oma tulemused treeningu kiuste
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Pealegi… miks arvad, et see, mis sobib Morozovile sobib sulle või kellelegi teisele?
(ma ei ütle hetkel midagi halba M.M. meetodite kohta, lihtsalt vihjan sellele, et niiviisi “vaata selle mehe pildiseeriat! teeme ka trenni nii nagu tema” ei ole just kõige mõistlikum käituda)
detsember 30, 2006 at 11:46 e.l. #99902joey
MemberEndal on alati tunne, et enne annab kangiga pingil surudes triitseps alla kui rind. Isegi väga laia haardega tehes kipub rinnal jaksu veel ülegi jääma, samas kui triitseps juba oigab. Kuid viimasel ajal on siiski asi veidi paranenud, ei tea kas tehnika on korralikum, või hakkab nõrgem lihas järgi jõudma.Aga kangiga kükke tehes on pärast küll nii, et terve keha vaikselt nutab. Hea kui pilt taskusse ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuidas rinna areng ka on – kasvab? tuleb surumisel jõudu juurde?
kas eelkurnamist oled proovinud. sellist asja ikka ma ei saaks lubada, et rinnatrennil väsib ennem mingi muu lihas kui rind. proovi hoida õlavarsi surumisel kehaga 90kraadi, siis peaks rinnatöö suurem olema.
teema juurde tagasi tulles olen tähele pannud seda, et lihas harjub isoleeritud harjutusega kiiremini, kui baasharjutusega. samas võib ka see tunduda mulle nii. sellepärast ma muudan isoleerharjutusi iga trenn, baasharjutusi mitte nii tihti.
detsember 30, 2006 at 12:01 p.l. #99904Archangel
Memberkuidas rinna areng ka on – kasvab? tuleb surumisel jõudu juurde?kas eelkurnamist oled proovinud. sellist asja ikka ma ei saaks lubada, et rinnatrennil väsib ennem mingi muu lihas kui rind. proovi hoida õlavarsi surumisel kehaga 90kraadi, siis peaks rinnatöö suurem olema.
teema juurde tagasi tulles olen tähele pannud seda, et lihas harjub isoleeritud harjutusega kiiremini, kui baasharjutusega. samas võib ka see tunduda mulle nii. sellepärast ma muudan isoleerharjutusi iga trenn, baasharjutusi mitte nii tihti.
Kasvab ikka jah, jõudu tuleb ka, aga otseselt jõud pole eesmärk seega on selles vallas asi tagasihoidlikum.
Õiget tehnikat ma valdan, aga rohkem on probleemiks see, et minu surumispink jätab soovida.
Rinna saan ma muidugi läbi kurnatud, sest teen veel hantlitega lendamist, vahelduseks väga aeglaselt ja pingutades kätekõverdusi jpm. Lihtsalt surumisega ainuüksi ei pruugi rinda täiesti läbi võtta.
detsember 30, 2006 at 7:04 p.l. #99930monarh
MemberOled kunagi kuulnud väljendit, et enamiks sportlasi saavutab oma tulemused treeningu kiuste
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
Pealegi… miks arvad, et see, mis sobib Morozovile sobib sulle või kellelegi teisele?
(ma ei ütle hetkel midagi halba M.M. meetodite kohta, lihtsalt vihjan sellele, et niiviisi “vaata selle mehe pildiseeriat! teeme ka trenni nii nagu tema” ei ole just kõige mõistlikum käituda)
Nii individuaalseks lähevad treenngmeetodid minu arvates tipptegijate puhul, kus areng aeglustub ja vaata et seiskub. Siis hakatakse juurdlema, et kuidas edasi areneda ja tulevad arvesse individuaalsused. Suurem enamus siin foorumis osalejaid aga võib (ja peaks) juhinduda tegijate treeningmeetoditest ja mis veelgi tähtsam – Nende hoiakutest ja suhtumisest sellesse, mida ja kuidas nad teevad. See on minu arvamus.
detsember 30, 2006 at 7:26 p.l. #99934jrx
MemberNii individuaalseks lähevad treenngmeetodid minu arvates tipptegijate puhul, kus areng aeglustub ja vaata et seiskub. Siis hakatakse juurdlema, et kuidas edasi areneda ja tulevad arvesse individuaalsused. Suurem enamus siin foorumis osalejaid aga võib (ja peaks) juhinduda tegijate treeningmeetoditest ja mis veelgi tähtsam – Nende hoiakutest ja suhtumisest sellesse, mida ja kuidas nad teevad. See on minu arvamus.Sinu tekstis on vastuolu. Kui ütled et tegijatel on individuaalsus ja algajatel pole seda vaja, siis kuidas või miks peaks algajad juhinduma tegijate treeningmetoodikast mis on ju individuaalne neile tegijatele!
detsember 30, 2006 at 7:38 p.l. #99935monarh
MemberSinu tekstis on vastuolu. Kui ütled et tegijatel on individuaalsus ja algajatel pole seda vaja, siis kuidas või miks peaks algajad juhinduma tegijate treeningmetoodikast mis on ju individuaalne neile tegijatele!Nuu jah. Nii peensustesse ma ei laskunud. Laias laastus treenivad ju ka tegijad sama moodi. Pidasin silmas rohkem rohkem mentaalset poolt ja suhtumist treeningutesse, lähtudes Morozovi väitesse, et Eestis on tuhandeid harrastajaid, kes tammuvad saalides niisama ringi. Kalmus ütleb, et iga treening on nagu sõda ja iga seeria nagu lahing. Sellist sõda peavad aga vähesed. Seda peakski nendelt õppima.
jaanuar 2, 2007 at 7:01 e.l. #100256BULDOOSER
MemberLoen nii seda kui teisi foorumi teemasid ja ootan ikka ja jälle et “tegijad” viitsiksid rohkem sõna võtta. Kas M.M.`ga näiteks tasub vaielda teemal, millest eelpool juttu oli?? Vaadake siis mehe pildiseeriat. Kas tulemusi on näha – ON. Millega need tulemused saavutatud on? Eks ikka põhinedes sellele teooriale, mis ta siin välja on pakkunud. Niisiis kas on mõtet vaielda tegijatega? Töötasin ise kunagi ettevõttes, kus oli persetäis insenere ja oli seal veel üks vana, kel oli proffessori kraad. Insenerid targutasid ja mölisesid igal teemal ja vahet pidamata. Proffessor aga oli vait. Küsisin ühe vana olija käest: Miks proffessor vaikib? “Ta on juba aru saanud”, vastas too. “Millest”, küsisin mina. “Sellest, et ega ta kõike ei tea”, vastas mees.” Põhimõte on ju lihas verd täis pumbata ja sellega lõhkuda rakke. ” Üks”tegija”stiilinäide. Pildiseeria ei tõesta eriti midagi. Antsoni pildiseeriat ei ole üleval, aga sellegipoolest on tema postitustest näha ,et mees teab millest räägib.
jaanuar 2, 2007 at 8:22 e.l. #100258ROtter
MemberLoen nii seda kui teisi foorumi teemasid ja ootan ikka ja jälle et “tegijad” viitsiksid rohkem sõna võtta. Kas M.M.`ga näiteks tasub vaielda teemal, millest eelpool juttu oli?? Vaadake siis mehe pildiseeriat. Kas tulemusi on näha – ON. Millega need tulemused saavutatud on? Eks ikka põhinedes sellele teooriale, mis ta siin välja on pakkunud. Niisiis kas on mõtet vaielda tegijatega? Töötasin ise kunagi ettevõttes, kus oli persetäis insenere ja oli seal veel üks vana, kel oli proffessori kraad. Insenerid targutasid ja mölisesid igal teemal ja vahet pidamata. Proffessor aga oli vait. Küsisin ühe vana olija käest: Miks proffessor vaikib? “Ta on juba aru saanud”, vastas too. “Millest”, küsisin mina. “Sellest, et ega ta kõike ei tea”, vastas mees.Sellepärast ma vait olengi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.