Skip to main content

seeriad

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » seeriad

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    margus1994
    Member

ma ei tea kas ma olen seerjatest veidi valesti aru saanud. kas need on nõnda et 1. teen trenni 2.teen venitus harjutusi 3. teen uuesti samadele lihastele sama trenni, ja nõnda jääbki kordama kuni enam ei suuda. on see ikka nõnda <_<“>

Samakamees
    Member

Oh jummel küll , inimesed lugege natukene , kui asi tõesti huvi pakub … Antud juhul mulle tundub küll , et asja vastu ei tunta eriti huvi.

margus1994
    Member

no mida ma siis valesti teen? Ma ei saa aru miks on vaja kohe sõimata. <_<“>

Samakamees
    Member

no mida ma siis valesti teen? Ma ei saa aru miks on vaja kohe sõimata. <_<“>

võta treeningkava

Näiteks:

Lamades rinnalt surumine 3 x 10

Lamad pingile, võtad pukkidelt kangi, surud seda 10x (kordused) järjest üles. Paned pukkidele tagasi. See oli nüüd üks ja esimene seeria.

Seeriate vahel võid puhata 2-3 min ja venitada lihaseid soovi korral. Edasi asud järgmise seeria kallale.

Antud näite puhul teed lamades surumist 3x (seeriad) läbi. Ehk siis kokku teed andud harjutuses üldse 30 kordust kokku koos puhkepausidega.

Oli arusaadav? Kui ei eks küsi üle <_<“>

4Qlimax
    Member

Aktivist seletas asja lahti <_<“>

Samakamees
    Member

Aktivist seletas asja lahti <_<“>

Olen sama imestunud .

margus1994
    Member

ee, võibolla ma väljendasin ennast veidi kehvasti aga ma mõtlesin seda sama mis mulle seletati. niiet ma teen ilmselt siis enamvähem õieti. <_<“>

Biitseps
    Member

ee, võibolla ma väljendasin ennast veidi kehvasti aga ma mõtlesin seda sama mis mulle seletati. niiet ma teen ilmselt siis enamvähem õieti. <_<“> Tee ikka päris õigesti

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.