Seeriad
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Seeriad
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
nightq.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2008 at 9:57 p.l. #10147
Matsalu
MemberTervist vendv.
Olen teiega suhelnud ka teistes internetiportaalides,kuid siia foorumisse kolides ja lugedes siin kõikke küsimusi ja vastuseid, olen ma näinud tõsiselt palju sääraseid asju,et näiteks 3*8 treenib massi ,3*15+ vastupidavust või mida iganes.Olen ka muidugi tähele pannud,et alati on öeldud ,et lihased EI loe korduseid.
Olen terve oma jõusaali ajaloo vältel teinud alati 3*12 iga harjutust(välja arvatud kõhulihaseid).
Sooviksingi siis küsida ,et kas soovitaksite mul teha rohkem/vähem kordusi/seeriaid.Kuna kogu se info mis siit olen saanud,on mind tõsiselt segadusse ajanud.
Ja veel,et kui nii ongi , nagu eespool mainitud 3*8(mass) jne,siis sooviks teada neid vahesi korduste vahel.
Jään ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 10:23 p.l. #142415Sarge
MemberKüsisin Marekult…
3x 8-6
Et siis 8x, 7x ja 6x. Vahetad raskusi.
veebruar 24, 2008 at 10:51 p.l. #142416Batmanmiki
MemberPole küll VendV, aga mina olen asjast aru saanud niimoodi:
Iga inimese jaoks on see massi ja jõu korduste arv erinev. Nt mõnel hakkab biitseps kasvama tehes 6 ja alla selle kordusi, teisel jällegi 10-12 kordust. Pead proovima ja vaatama , missugune korduste arv sulle kõige paremini sobib. Minul nt, tuleb massi kõige paremini juurde kuskil 5-7 kordusega seerias. Iseenesest peaks see jaotatud olema aga kuidagi nii:
Jõutrenn : Seerias 1-6 kordust
Massitrenn: Seerias 6-12 kordust
Reljeefitrenn : 12 + kordust
Ja soovitatav järjekord oleks : Massitrenn – Jõutrenn – Reljeefitrenn. Ja umbes 2 kuuliste tsüklite kaupa. (Tihti jätan reljeefi vahelt ära, kui just rannahooaeg tulekul pole)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2008 at 11:28 p.l. #142417Ahha
MemberJõud: 2 – 5 kordust
Jõud/Mass: 6 – 8 kordust
Mass (koos osalise jõu juurdekasvuga): 8 – 12 kordust
Jõuvastupidavus: 13 – 20 +
vaata lihased ei loe jah kordusi aga nad loevad sekundeid … kui teed min 30 sec ühte seeriat siis on massi trenn kui alla selle siis kisub jõu poole
veebruar 26, 2008 at 7:22 p.l. #142686Matsalu
MemberSuured tänud kõigile vastajatele, kuid sooviks teada mitu kordust/seeriat teha reljeefi/lihase väljatoomise jaoks ?
veebruar 24, 2011 at 7:58 p.l. #290981nightq
MemberM küsiksin juurde, kuidas kordustega ümber käia, kui eesmärgiks on pigem keskmise aluspesumodelli keha (ehk siis jalgpallur vs. kulturist)? Avastasin, et mul endal on väga suur suundumus kõvasti massi kasvatada ja laieneda, kuid sellist suurust mul tarvis ei ole ja eelistaksin pigem saledamat raami. Baasharjutusi teen hetkel 3×5 ja isoleerivaid 3×8 ning seda intentsiivselt, kus pulss on enamvähem pidevalt 140-150 juures
veebruar 25, 2011 at 8:43 e.l. #290944jrx
MemberM küsiksin juurde, kuidas kordustega ümber käia, kui eesmärgiks on pigem keskmise aluspesumodelli keha (ehk siis jalgpallur vs. kulturist)? Avastasin, et mul endal on väga suur suundumus kõvasti massi kasvatada ja laieneda, kuid sellist suurust mul tarvis ei ole ja eelistaksin pigem saledamat raami. Baasharjutusi teen hetkel 3×5 ja isoleerivaid 3×8 ning seda intentsiivselt, kus pulss on enamvähem pidevalt 140-150 juuresPuhka rohkem. Pingutus peaks olema selline, et seeria ajal võib pulss ikka julgelt sealt 150st üle ka minna, aga vahepeal peaks kenasti alla tulema.
See + toitumine + aeroobne = see vorm mida tahad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.