Seeriad?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Seeriad?
- This topic has 21 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
TheGreenManFromMars.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2006 at 4:47 e.l. #8530
ristokru
MemberTere, tahaks teada et mida teevad seeriad u.4×10? Olen nii aru saanud et 3×3 max. raskustega teeb jõudu ja 4×17 teeb reljeefi? Mis neist teevad massi? Ja mida teeb 4×10? Asi selles et olen ise kiitsakama keha ehitusega ja ei tea mis seeriatega siis sellise keha ehitusega teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen trenni nüüd teinud u.9 kuud enam vähem kordustega 4×10.Tänud kõigile vastajatele!!
oktoober 11, 2006 at 4:49 e.l. #92218painkiller
Member1-5 jõud
6-12 mass
12-… reljeef
oktoober 11, 2006 at 10:54 e.l. #92215theONE1
Memberkui sul on selline kehatüüp, siis peaksid jah need massiseeria kordustel suht palju pingutama, et arengut näha. Kõhna kehatüübiga inimeste lihased vajavad just sellist tugevat mõjutamisT!
oktoober 11, 2006 at 2:05 p.l. #92173ristokru
Memberkui sul on selline kehatüüp, siis peaksid jah need massiseeria kordustel suht palju pingutama, et arengut näha. Kõhna kehatüübiga inimeste lihased vajavad just sellist tugevat mõjutamisT!Ei saanud hästi aru, äkki selgitad rohkem?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas peaks mingite muude kordustega tegema? Või on õige sellise keha ehitusega just massi teha?
oktoober 11, 2006 at 4:45 p.l. #92244SHOXi
Memberartiklel on ka selle kohta, kus kirjeldab kolme eri tüüpi. Sa oled nüüd 9 kuud massi teinud. Kui rasva % väike siis võid jõudu teha. nt 3 nädalat jõud siis 3 mass ja 3 reljeef
oktoober 11, 2006 at 7:22 p.l. #92251ristokru
Memberartiklel on ka selle kohta, kus kirjeldab kolme eri tüüpi. Sa oled nüüd 9 kuud massi teinud. Kui rasva % väike siis võid jõudu teha. nt 3 nädalat jõud siis 3 mass ja 3 reljeefJaa, peaks proovima aga see 9 kuud massi tegemist on toonud nt. biitsepi ümbermõõtu ainult 2cm.
Jube jonnakas keha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2006 at 7:45 p.l. #92257daemonium
MemberJaa, peaks proovima aga see 9 kuud massi tegemist on toonud nt. biitsepi ümbermõõtu ainult 2cm.Jube jonnakas keha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… või vale toitumine.
oktoober 11, 2006 at 11:50 p.l. #92267antonhansen
MemberMiks sa teed 9 kuud enne kui nõu küsid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2006 at 4:40 e.l. #92270ristokru
MemberMiks sa teed 9 kuud enne kui nõu küsid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike : rinda, jalga ,selga ,kätt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2006 at 9:01 e.l. #92285antonhansen
MemberTore muidugi et sa kogu keha treenid, suva et see mu küsimusega kuidagi kokku ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2006 at 11:20 e.l. #92296SHOXi
Memberarvatavasti on pigem viga toitumises, samuti peab treening olema korralik, kindlad pausid ( massi ajal 1min reljeef 30 seki ja jõud siis rohkem et tunned 2min~), õigu puhkus on ka väga tähtis. Harjutusi soorita ka aeglaselt ja tehnikaga. Kõige parem kui sa räägikisid nt saalis treeneriga.
endal on biitseps arenenud 4cm mai kuust, aga ise leian ka tihtipeale vigu oma trennist. Üks samm korraga ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2006 at 3:29 p.l. #92315ristokru
Memberarvatavasti on pigem viga toitumises, samuti peab treening olema korralik, kindlad pausid ( massi ajal 1min reljeef 30 seki ja jõud siis rohkem et tunned 2min~), õigu puhkus on ka väga tähtis. Harjutusi soorita ka aeglaselt ja tehnikaga. Kõige parem kui sa räägikisid nt saalis treeneriga.endal on biitseps arenenud 4cm mai kuust, aga ise leian ka tihtipeale vigu oma trennist. Üks samm korraga ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägi rohkem, kuidas sul see õnnestus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma üritan aga eriti midagi. Toitumisega niimoodi et üritan süüa nii palju kui võimalik aga rohkem ei jõua ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas massi tegemisel on kasvavad lihased kõige kiiremini?Ma olen igal juhul teinud massi u. 2 või rohkem min. pausidega?
Mida sa mõtled õige puhkuse all?
oktoober 12, 2006 at 3:58 p.l. #92316SHOXi
Membersa võiks oma näitajad siia kirja panna, vanus jne. teiseks 2 minutit on liiga pikk paus, trenn peab intensiivsem olema. Kõhnema keha ehitusega treeniatel soovitatakse teha vähem kordusi. Enda kogemustest ei oska seda öelda. Massi ajal jah peaks kõige rohkem kasvama. Õige puhkus all mõtlen, et mitte ületreenida, magada piisavalt, lasta lihasel taastuda trennist. Aga ikkagi mine kuhugi jõusaali, kus on treener ja küsi nõu ( eriti oleks vajalik, et ta näitaks harjutuste õiget sooritust, enda poolt lisaks, et jälgi oma harjutuse soorituse kiirust, kui kaua kestab üks seeria, kui teed 8 kordust siis võiks see olla üle 30-40 vähemalt, arvatavasti pead langetama kangi raskust ka ), veel pane endal toitumine paika, uuri netist infot selle kohta.
oktoober 12, 2006 at 4:12 p.l. #92320ristokru
Membersa võiks oma näitajad siia kirja panna, vanus jne. teiseks 2 minutit on liiga pikk paus, trenn peab intensiivsem olema. Kõhnema keha ehitusega treeniatel soovitatakse teha vähem kordusi. Enda kogemustest ei oska seda öelda. Massi ajal jah peaks kõige rohkem kasvama. Õige puhkus all mõtlen, et mitte ületreenida, magada piisavalt, lasta lihasel taastuda trennist. Aga ikkagi mine kuhugi jõusaali, kus on treener ja küsi nõu ( eriti oleks vajalik, et ta näitaks harjutuste õiget sooritust, enda poolt lisaks, et jälgi oma harjutuse soorituse kiirust, kui kaua kestab üks seeria, kui teed 8 kordust siis võiks see olla üle 30-40 vähemalt, arvatavasti pead langetama kangi raskust ka ), veel pane endal toitumine paika, uuri netist infot selle kohta.Ma panen nt. biitsepi kava:
Seistes kangiga 4×10, 10, 8,7
Seistes kangiga kitsas haare 3×6,6,6
Biitseps istudes hantlitega 4×20
biitseps hantliga 4×12,10,10,10
käevars alt 3×15
Käevars pealt 4×15
Vanus 23 ,183cm, 78 kg varem enne teeningu alustamist 73kg
Harjutusi olen sooritanud vaikselt ja võimalikult puhtalt.
oktoober 12, 2006 at 4:18 p.l. #92321SHOXi
MemberEga ma ka mingi spets pole, kes ennustab kohvi paksult. Oska ainult soovitada. Tähtis on enne treeningut teha korralikult soojaks ka. nt sõuda 10 minti… samas teen mina alati ühe kerge seeria lisa soojenduseks ja siis kolm tööseeriat, igal seerial lisan raskust – püramiidi. Korduseid teen 8. Harjutuste vahel võid suurema pausi siis teha 2-3minti ja seeriate vahel 1mint. Minu mõistus ka suht otsas – jõusaali treeneri jutule ikka.
Mõõda ennast igalt poolt mujalt ka. See, et sa tood biitsepsi näite, sellest oletan, et sa eelistad seda lihast teisele. Et ehk oled ületreeninud seda, biitseps töötab ka seljapäeval, rinnapäeval jne. Ja ma oletan, et sul ei ole 1 päev ainult biitseps? Suure osa käe ümbermõõdust annab ka triitseps, see peaks ka siis oleme kätepäeval.
äkki aitab artikel “Rahurikkumine!”
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.