seedimise kiirendamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » seedimise kiirendamine
- This topic has 11 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 4 months tagasi by
greenu.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2006 at 6:17 p.l. #6953
trennitüdruk
Memberkes teab mis kiirendavad seedimist, eelkõige jookidest.
sidrunivesi, tee, veel midagi?
aitäh.
märts 8, 2006 at 6:34 p.l. #74680katsi
MemberSeedimist kiirendavad:
*väga hea on liikumine
*jaota söök päeva peale — tihedamalt väiksemad portsionid
*ja seedmisele mõjuvad hästi – kui kõht ei käi läbi: hapupiimatooted (keefir, pett), kuivatatud ploomid ja ploomimahl, kuum sidrunivesi !!!
Aga korralik toitumine ning igapäevane liigutamine on parimad ainevahetuse ergutajad!!!
märts 8, 2006 at 6:43 p.l. #74682ROtter
MemberJoo igal hommikul klaasitäis vett enne sööki.
märts 8, 2006 at 7:02 p.l. #74688trennitüdruk
Memberega mul kõht kinni pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lihtsalt aeglane seedimine, seega tulevad kilod kergelt.märts 8, 2006 at 7:11 p.l. #746911Miku
Memberproovi õunaäädikas (u 3sup luskiat) + mesi + vesi
Mul aitas
märts 8, 2006 at 7:11 p.l. #74692katsi
MemberSiis tee trenni ja toitu normaalselt … ei tule ka kilod enam kuhugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2006 at 7:23 p.l. #74697BodyBuilding
MemberIse kasutan kalamaksaõli tablette 5-8 tk päevas.Tundub,et asi aitab.
Kuskilt olen kuulnud ka ,et roheline tee aitab.
märts 8, 2006 at 8:37 p.l. #74721joey
Memberseedimist kiirendavad eelkõige hommikusöök, tihedad aga korraga vähe söögikorrad, igasugune füüsiline liikumine, piisava vee joomine. jne
oktoober 9, 2006 at 7:46 p.l. #92133enks20
MemberIse kasutan kalamaksaõli tablette 5-8 tk päevas.Tundub,et asi aitab.Kuskilt olen kuulnud ka ,et roheline tee aitab.
ära jama, kuidas kalamaksaõli aitab.
Roheline tee pole mul viimasel ajal kaalu alanemise mõttes küll mõjund, kuidi olen toitunud tervislikult ja ikka sporti ka teinud.
Pole end küll kaalunud viimasel ajal, kuid tundub, et pole rohelise tee abil küll kaalust alla võtnud.
Võibolla joon üldse valet sorti.
oktoober 9, 2006 at 11:28 p.l. #92134MEE
Memberära jama, kuidas kalamaksaõli aitab.Roheline tee pole mul viimasel ajal kaalu alanemise mõttes küll mõjund, kuidi olen toitunud tervislikult ja ikka sporti ka teinud.
Pole end küll kaalunud viimasel ajal, kuid tundub, et pole rohelise tee abil küll kaalust alla võtnud.
Võibolla joon üldse valet sorti.
aitab küll…. pehmendab ekskremente.
mis puutub rohelisse teesse siis asi töötab, joo lihtsalt töötlematta lehtedest rohelist teed.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise kasutan kalamaksaõli tablette 5-8 tk päevas.Tundub,et asi aitab.Kuskilt olen kuulnud ka ,et roheline tee aitab.
5-8 tk/päevas on kindlasti liiga palju….
oktoober 10, 2006 at 1:11 e.l. #92135TANK
MemberJogurt kohupiimaga
kui ma näiteks söön ära prae…. ja magustoiduks jogurti kohupiimaga siis on poole tunni pärast kõht tühi jälle.
oktoober 10, 2006 at 6:31 e.l. #92144greenu
Memberrohelist teed pole eriti mõtet kaubanduskeskusest kotikeste sees osta … mine ikka mingisse kohvi-tee poodi sealt saad korralikku rohelist teed ja enda kogemusest võin öelda et tõesti aitab …. ega ilmaasjata paljud rasvapõletavad tablakad rohelist teed ei sisalda:) …
ja veel niipalju et greip eriti pünane pidid samuti aitama kaalu alandamise juures … ise seda et oska kinnitada kuid sõbrants rääkis:) osad rasva põletajad sisaldavad punast greipi ka et ex midagi peab seal head olema …
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.