See kuri kuri metaaan :)
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » See kuri kuri metaaan :)
- This topic has 32 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
kraaner.
-
AutorPostitused
-
detsember 18, 2007 at 7:21 p.l. #12796
Wahvel
MemberTere kõik jõusaalis kangi venitajad

Lootsin et võtaks üles teema metaanist mis tegitab algajate (ega ma ennast ka mingiks vanaks kalaks ei pea) seas suurt ärevust. Kõik seni loetud postitsed on olnud sellised et konkreetset vastust ple veel saand vaid on palju kriitikat. Arvan et ehk võiks saada selle teema kuidagi ilusti kokku võtta ja et inimesed vastaksid küsimusele mitte ei sõimaks
Tõesti ma ei ole see kes pooldab värvilisi vedelikke ja muud keemiat aga eks see on ju iga ühe enda valik . Mina arvan et kui keegi tahab siis minu pärast süstigu endale kasvõi atsetooni aga peaasi et ta mind ei sega jõusaalis ja ajab oma rida . kui saaks siin asrutada ära kõik vastused siis ehk tulevikus ei tehta enam selliseid postitusi siin.Põhilised küsimused on et kuidas ta mõjub tervisele (neerud,süda jne) ning et mis keegi selle söömisega saavutanud on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma loodan et vastavad need kes on seda proovinud ja ütlevad kuda nende tervis tundus ja palju jurude massi said
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei ole vaja neid kes sõimavad lihtsalt ja reegivad asju mina on kuulnud . olen veendunud et see hea tervisele ei ole aga mõndade suust kõlab metaani kohta nii hirmsaid jutte et see on hullem kui arseen . (see muidugi pool naljaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks söödakse palju hullemaidki asju sisse ma arvan ja neid on ka kindlasti kulturistede hulgas ka . See lihsalt minu arvasmus ja loodan et saab siin selle teema lõplikult ära arutadada:)Ette tänades Lobo
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Head vana lõppu ka !detsember 18, 2007 at 7:24 p.l. #134698Wahvel
Membervaja neid kes sõimavad lihtsalt ja reegivad asju mida on kuulnud*** Sorry tuli viga sisse
detsember 18, 2007 at 7:37 p.l. #134699Capricorn
MemberMetaani tihedus on õhu tihedusest väiksem: metaanil u. 0,7 kg/m3 ja õhul 1,2 kg/m3. Seega kui palju metaani sisse hingad, siis õhk (hapnik) kopsudes ja veresoontes asendub metaaniga ning kuna metaan on kergem, siis see võimaldab erinevatel kaalukategooriatega võistlustel (kulturism, jõutõstmine…) võistelda madalamas kaalukategoorias. e väiksemate meestega.
detsember 18, 2007 at 7:51 p.l. #134700Wahvel
Membernjaaa selge aga palju nad siis kaodata võivad kilosid ?
detsember 18, 2007 at 8:46 p.l. #134702Anonüümne
GuestKeelatud ainetest on Fitnessi foorumis keelatud arutada
detsember 18, 2007 at 8:59 p.l. #134707Wahvel
Membernu jaa aga kas tahad öelda et sii vähe räägitud alkost w
paljud küsivad õlu kohta koguaeg jne ning kas viin on väga kahjulik jne. ni iet need peaksid ka olema keelatud
keegi ei reklaami metaani ju vaid räägib sellest . keegi pole seda soovitanud judetsember 18, 2007 at 9:05 p.l. #134708Vägivaldur
MemberKeelatud ainetest on Fitnessi foorumis keelatud arutada

13. Keelatud on narkootikumide (sealhulgas alkoholi, tubaka, kanepi ja kõige muu) ja steroidide propageerimine.
Uuri sõnastikust, mis vahe on arutamisel ja propageerimisel…
detsember 18, 2007 at 9:12 p.l. #134711Anonüümne
GuestUuri sõnastikust, mis vahe on arutamisel ja propageerimisel…
detsember 18, 2007 at 9:36 p.l. #134712Wahvel
Memberma tean mida see tähendab aga nii see on siin foorumis.
tundub et ei tea ju
kle ma saan aru et halbu asju ei tohi propageerida aga kas siis halbade asjade üle ei tohi arutada w
detsember 18, 2007 at 10:37 p.l. #134715Alexander Andrusenko
ModeratorÄrge ajage mõttetut möla. Kui kellelgi on midagi objektiivset öelda selle aine mõjust organismile, siis laske käia. Kui keegi kavatseb rääkida “metaan on äge, ma sain 20 kilo lihast juurde, proovige ka”, siis selline postitus läheb prügikasti.
Oma kogemustest keelatud ainetega me ei räägi. Punkt.
detsember 19, 2007 at 12:14 e.l. #134717Andreaz
MemberDianabol (Danabol, Metabolina, Nerobol, Methandrostenolonum)
Mass:*****
Jõud:*****
Kõrvaltoime:*****
Välalaske vorm – tabletid 5 mg, 100 tabletti pakendis või ampullid 10 cm3 , 25 mg/cm3 Testosterooni preparaat.
Preparaadi oraalne vorm oli välja töötatud 1956 aastal doktor John Ziegleri ja Ciba laboratooriumi poolt. See oli esiteks esimene steroid, mida kasutasid ameerika atleedid, teiseks oli see ainuke steroid mida kasutati 1970- te lõpuni ameeriklaste poolt. Preparaat on kuni käesoleva ajani üks kõige populaarsemaid. Preparaat omab tugevaid anboolseid kui ka androgeenseid näitajaid, kutsub esile kiire lihasmassi ja jõu kasvu. Preparaat tõstab vastupanuvõimet ja kutsub esile glükogeeni kinnipidamise organismi poolt. Preparaadi negatiivne külg – mitmed kõrvaltoimed. Keemiline struktuur teeb preparaadist üsna toksilise aine maksa jaoks. Preparaat aromatiseerub hästi, isegi väikestes kogustes. Aromatiseerumist saab peatada kasutades samaaegselt anti-östrogeene. Preparaat kutsub esile tugeva vee peetuse organismis ja vererõhu tõusu. Suured doosid võivad esile kutsuda unetuse. Teinekord võib tekkida vistrike rohkus. Seega omavad enamus tarvitajaid suuri mõõtmeid ja suurt jõudu,lihased tunduvad vesised, maks on ülekoormatud. Preparaati kasutatakse massi ja jõu kasvatamiseks, iseenesest on tegemist hea steroidiga, tingimusel, et seda kasutatakse mõõdukates kogustes ja lühikest aega, s.o. ~1 kuu. Tavaline tarvitamiskogus on – 15-30 mg päevas oraalselt (tablet pannakse keele alla) või 50-100 mg süstides nädalas. Enimkasutatav on Venemaal toodetav methandrostenoloon ehk metaan.
Materjal on võetud
http://www.steroid.ru leheküljelt.
detsember 19, 2007 at 7:55 e.l. #134730Karu
Memberma tean mida see tähendab aga nii see on siin foorumis.
Selleks, et inimesed teaksid steroidide ja keelatud ainete negatiivsetest mõjudest, oleks vaja neist just rääkida.
Propageerimine on see, kui keegi hakkab neid promoma.
detsember 19, 2007 at 7:57 e.l. #134731Karu
MemberÄrge ajage mõttetut möla. Kui kellelgi on midagi objektiivset öelda selle aine mõjust organismile, siis laske käia. Kui keegi kavatseb rääkida “metaan on äge, ma sain 20 kilo lihast juurde, proovige ka”, siis selline postitus läheb prügikasti.Oma kogemustest keelatud ainetega me ei räägi. Punkt.
Aga kui need kogemused on kasulikud teadmiseks, et seda ainet proovida ei tasu ning kogenu räägib negatiivse tooniga, siis oleks ka kogemustest rääkimine kasulik.
detsember 19, 2007 at 8:02 e.l. #134733DarremCharles
MemberSelleks, et inimesed teaksid steroidide ja keelatud ainete negatiivsetest mõjudest, oleks vaja neist just rääkida.Propageerimine on see, kui keegi hakkab neid promoma.
just just…olen kindel,et metaan kui ka teised steroidid peab panema rohkem rõhku…nii kasudest kui kahjudest tuleb rääkida.
detsember 19, 2007 at 11:34 e.l. #134757Kuup
MemberMis seal ikka rääkida, päris mitmeid teemasi on sellest http://www.bodybuilding.ee/
Lugesin ise kah neid läbi, eks seal erinevaid arvamusi ja kogemusi. Mõnel ei ole midagi teinud halba, isegi lapse olevat terve sünnitanud. Mõnel aga tervisehäired – rinnad kasvavad + muud kasvajad kõhuõõnes. Eks seda ei tohiks nii lambist võtta, regulaarselt peaks arsti juures organismi üle vaatama, missuguseid muutusi on toimunud. Kõige parem on muidugi üldse mitte võtta, hiljem nutate tervist taga.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.