See hooaeg siis ühelpool
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » See hooaeg siis ühelpool
- This topic has 21 replies, 5 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
eesti mees.
-
AutorPostitused
-
november 23, 2010 at 9:39 e.l. #259384
daman
MemberTalvel ei ole absoluutselt oluline, millise spordiga sa põhja laod. Suusata, kõnni, jooks, spinni, uju, vahet pole. Oluline on madala pulsiga aeroobne töö.
Sinu enda huvides, ja selleks, et vaim ei väsiks, soovitan vähem joosta ja just cross-trainida. Jooksu kindlasti korra, kaks nädalas, et jalga toonuses hoida, aga ülejäänud aeroobse töö võid teha mujal.
Ja miks ma seda kõike räägin, enda peal ära proovitud. Talvel suusatatud ja spinnitud, ujutud ja kõnnitud, kõik aeroobse baasi ladumiseks suurepärane.
Nii et tunne mõnu ja jõukas võid loomulikult käia kui meeldib, lihastugevduseks ideaalne. Rasva põletab ka edukalt.
november 23, 2010 at 10:17 e.l. #259564eesti mees
MemberTalvel ei ole absoluutselt oluline, millise spordiga sa põhja laod. Suusata, kõnni, jooks, spinni, uju, vahet pole. Oluline on madala pulsiga aeroobne töö.Sinu enda huvides, ja selleks, et vaim ei väsiks, soovitan vähem joosta ja just cross-trainida. Jooksu kindlasti korra, kaks nädalas, et jalga toonuses hoida, aga ülejäänud aeroobse töö võid teha mujal.
Ja miks ma seda kõike räägin, enda peal ära proovitud. Talvel suusatatud ja spinnitud, ujutud ja kõnnitud, kõik aeroobse baasi ladumiseks suurepärane.
Nii et tunne mõnu ja jõukas võid loomulikult käia kui meeldib, lihastugevduseks ideaalne. Rasva põletab ka edukalt.
Dundees raske lund leida:) kui Eestis sajab lund siis meil viletsat külma vihma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . No ega ma ei kavatsegi magada, leidsin Mens Healthist commando sõdurite füüsilis ettevalmistus kava, enamus harjutusi aint keharaskusega vaja aint raspiraatorit, sest lõuatõmbepuu on mul olemas. Huvitav mitu ml ja palju kätekõverdusi ma suudan teha respiraator peas, pidi julmalt arendama kopse ja südant
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2010 at 10:44 e.l. #256903daman
MemberOtototo. Enne püüa ILMA respiraatorita teha 3×10 lõuatõmmet ja 3×20 kätekõverdust, siis pane respiraator selga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ma ei tea üldse, kas see on hea mõte. Jrx teab hapnikuvõlas treenimises nii mõndagi.Kui lund pole ja vihma sajab ja õue ei taha minna, siis mine spinni ja käi ujumas, kui võimalik. Lindil jooks ka aitab, aga see on veel nürim kui respiraatoriga ühel jalal kükke teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 23, 2010 at 11:02 e.l. #259455eesti mees
MemberOtototo. Enne püüa ILMA respiraatorita teha 3×10 lõuatõmmet ja 3×20 kätekõverdust, siis pane respiraator selga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ma ei tea üldse, kas see on hea mõte. Jrx teab hapnikuvõlas treenimises nii mõndagi.
Kui lund pole ja vihma sajab ja õue ei taha minna, siis mine spinni ja käi ujumas, kui võimalik. Lindil jooks ka aitab, aga see on veel nürim kui respiraatoriga ühel jalal kükke teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule ma teen praegust koos raskusega 3x 7, raskus muidugi väike 2 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kätekõverdusi püramiidi 2-4-6-8-10-8-6-4-2 ja nii 3x. Respiraator läheb pähe ja see peaks imiteerima takistama sul hingata ehk siis simuleerima trenni üleval mägedes kus hapniku tihkus on hõredam kui all pool. Kuule Daman ma lugesin ka et alguses kui sõdurid sellega trenni alustavad siis peale 15 minta on nad maas nagu surnud kärpsed
november 23, 2010 at 12:00 p.l. #256132jrx
MemberSEE RESPIRAATORI VÄRK ON BS! Ärge uskuge kõike mida näete:) (kui õhtul koju jõuan, kirjutan pikemalt)
november 23, 2010 at 12:02 p.l. #256045gmaster
MemberMa teeks ka enne veidi kõvema baasi alla kui respiraatoriga piinama hakkaks.
november 23, 2010 at 1:53 p.l. #257866eesti mees
MemberSEE RESPIRAATORI VÄRK ON BS! Ärge uskuge kõike mida näete:) (kui õhtul koju jõuan, kirjutan pikemalt)Thanks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.